Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #babyliss

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Hvilken hårføner er den beste?

Enten du føner håret hver dag, eller bare en gang iblant, bør du ha en god hårføner som er lett å håndtere og ikke skader håret. Se hvilke hårfønere som scorer høyest her.

Les saken

#hårføner #babyliss #parlux #panasonic #ghd #dyson #egoprofessional #braun #bosch #cloudnine #remington #glamoriser #elchim #t3 #obhnordica

Babyliss Nano Dry

Babyliss Nano Dry er ganske liten og lett, og fungerer godt til å ha med på reise. Den får pluss av Good Housekeeping for å ikke bli for varm, men den tørker håret sakte.

Watt: 1200
Vekt: 362 gram

Les saken

#hårføner #babyliss

Babyliss Diamond Radiance

Babyliss Diamond Radiance er en kompakt og hendig hårføner. Den er kraftig og tørker selv tykt hår. Imidlertid lager den mye støy, og på den høyeste settingen for varme blir det for varmt. Den er lett å bruke og har fint design.

Watt: 2200
Vekt: 656 gram

Les saken

#hårføner #babyliss

Babyliss 3Q Dryer

Babyliss 3Q Dryer lover mye: den skal være både lett, lage lite lyd og gjøre håret blankt. Den gjør derimot ikke alt den lover, da den både er tung og lager en god del støy. Til gjengjeld gjør den håret mykt og skinnende, ifølge testen fra The Guardian. Good Housekeeping fant den lett å håndtere, men at føneren ble for varm.

Watt: 2200
Vekt: 520 gram

Les saken

#hårføner #babyliss