Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #dyson

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

12 treff

Hybelkaninenes endelikt

Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #irobot #neato #cleanmate #dyson #ecovacs #electrolux #eufy #lg #xiaomi

Hvilken hårføner er den beste?

Enten du føner håret hver dag, eller bare en gang iblant, bør du ha en god hårføner som er lett å håndtere og ikke skader håret. Se hvilke hårfønere som scorer høyest her.

Les saken

#hårføner #babyliss #parlux #panasonic #ghd #dyson #egoprofessional #braun #bosch #cloudnine #remington #glamoriser #elchim #t3 #obhnordica

Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute er en kraftfull støvsuger uten ledning. Støvsugeren kommer med flere munnstykker til hvert sitt bruk. Den fungerer godt på både mykt og hardt underlag. Det eneste Trusted Reviews mener trekker ned er prisen. Testen fra Digital Trends synes beholderen er vanskelig å tømme, og trekker også fram prisen som et minus.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson V6 Fluffy

Dyson V6 Fluffy får skryt for å være svært kraftfull, og fungerer på både hardt og mykt underlag ifølge Trusted Reviews. Expert Reviews beskriver den som en av de beste trådløse støvsugerne på markedet. Testen legger også til at den er litt bedre på gulv enn tepper. Den er enkel å bruke, og batteriet varer i over 20 minutter på medium setting, og i 7 minutter på max.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic er en unik type hårføner som ikke ligner noen andre på markedet. Den er utviklet av selskapet Dyson, som tradisjonelt har produsert støvsugere. Testen fra The Guardian finner at den er svært stille, og ser ut som et imponerende stykke teknologi. Dessverre finner den også at resultatet ikke står i forhold til forventningene. Kraften forsvinner når man setter på munnstykket, og den etterlater håret flatt og uten volum. Testen fra The Guardian karakteriserer den som «kun for show». I tillegg er den svært dyr. Testen fra Good Housekeeping er mer positiv, og trekker fram at den er lett og god å holde i, samt at den tørker håret fort.

Watt: 1600
Vekt: 618 gram

Les saken

#hårføner #dyson

Dyson DC37C PARQUET

Dyson DC37C PARQUET er en bra støvsuger som fungerer godt på mykt og hardt underlag. Den er derimot ganske støyende. Den har et lavt energiforbruk, men scorer dårlig på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 er en oppdatert versjon av Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro, som skal lage mindre støy en forgjengeren, bruke mindre strøm, og den har et nytt munnstykke. Den fikk høy score i rengjøringstesten til Which, og kan skilte med å være god på både tepper og gulv. Den fikser også dyrehår bra. Which trekker i tillegg fram at den er stillegående. Det eneste minuset er at den er relativt tung.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro er en god støvsuger som klarer alle oppgaver, også fjerning av hår på tepper med spesialmunnstykket. Den er imidlertid veldig støyende og har også et høyt energiforbruk. Ifølge det danske forbrukerrådet Tænk gjør støvsugeren det dårlig når det gjelder brukervennlighet, mens for eksempel Top Ten Reviews roser den for at den er lett å manøvrere. De to testkildene er også uenige om hvorvidt det er enkelt å vedlikeholde den, da Top Ten Reviews ikke synes det var noen sak, mens fra Tænk fikk den dårlig score.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Cinetic Big Ball Parquet

Dyson Cinetic Big Ball Parquet fungerer på hardt underlag, men ikke så godt på mykt. Den gjør det derimot dårlig på både støynivå, energiforbruk og brukervennlighet, som gjør at den ikke kommer spesielt godt ut i testen til Tænk.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Big Ball Allergy

Dyson Big Ball Allergy får generelt middels score på effektivitet. Den gjør det bra på støvsuging av støv på teppe, men middels på fjerning av hår. På hardt underlag får den middels score. Energiforbruket er lavt, men støyen er høy. Brukervennligheten får også dårlig score.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson 360 Eye

Dyson, som kanskje ikke har det største navnet her til lands, er betraktelig mer anerkjente i hjemlandet for å produsere støvsugere av høy kvalitet. Etter å ha jobbet med sin egen robotstøvsuger i 17 år har de nå kastet seg i robotstøvsugerkampen. Dyson 360 Eye skiller seg klart fra de andre robotene i denne testen ved å være smalere, noe som hjelper den i trange kriker og kroker. Den er imidlertid et hode over de andre robotstøvsugerne slik at den ikke kommer like lett under møbler som sofaer og senger. Det vil være avhengig av hvordan det ser ut hos deg om Dyson 360 Eye for en fordel eller ulempe under navigeringen.

Som navnet tilsier navigerer Dyson 360 Eye med et 360 graders kamera og den "ser" omgivelsene sine for å navigere og kartlegge boligen. Kartet får du opp i appen, sammen med en rekke funksjoner for å kontrollere den. Du kan starte rengjøring, se hvor den befinner seg, se rengjøringslogg og få feilmeldinger. I tillegg er det lagt inn støtte for stemmestyring med Alexa, selv om denne begrenser seg til start og stopp av støvsuging. Flere av testene gir imidlertid trekk for middelmådig brukervennlighet og buggete app, selv om det er verdt å påpeke at dette er noe som virker å ha blitt bedre med tiden.

Et annet trekk med denne som skiller den fra resten av modellene er at den er utstyrt med larveben, som kombinert med resten av designet gjør at den minner mer om en futuristisk tanks enn en robotstøvsuger. Larvebeina skal, hvert fall i teorien, hjelpe den å lettere komme over terskler og hindringer. Et annet trekk med maskinen er at den ikke kommer helt ut i sidene ettersom den mangler sidebørste.

Samtlige tester understreker at Dyson 360 Eye er markedets kraftigste robotstøvsuger og at rengjøringsevnene er prioritert, dessverre på bekostning av navigering og andre funksjoner hevder noen videre. Et problem med navigeringen som er verdt å merke seg er at den trenger lys for å kunne "se" og navigere da den bruker et optisk kamera og ikke lasere slik mange av konkurrentene. Enkelte kommenterer også at den begynner å kjøre rart om det blir for mørkt.

Den største innvendingen mot 360 Eye er imidlertid at det er testens dyreste robot. Den har til gjengjeld en kvalitetsfølelse ikke mange andre robotstøvsugere kan skilte med og enkelte våger seg til å sammenligne støvsugeregenskapene med den fra tradisjonelle støvsugere. Denne ytelsen går på bekostning av batteriet og den har blant testens dårligste driftstider. Dette kombinert med en noe lang ladetid gjør at den gjerne bruker lang tid på å bli ferdig med en rengjøringssyklus. Kjører man maskinen mens man er på jobb er ikke dette nødvendigvis et stort problem.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: Kameranavigering
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Nei
Moduser: Max og Quiet mode
Vekt: 2,4 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 12 cm - 24 cm - 23 cm
Lydnivå dbA: 70
Hepa-filter: Nei
Støvbeholder: 0.3 l
Ladetid: 150 min
Driftstid: 45 min, 70 i quiet mode
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #dyson