Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #hårføner

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

22 treff

Hvilken hårføner er den beste?

Enten du føner håret hver dag, eller bare en gang iblant, bør du ha en god hårføner som er lett å håndtere og ikke skader håret. Se hvilke hårfønere som scorer høyest her.

Les saken

#hårføner #babyliss #parlux #panasonic #ghd #dyson #egoprofessional #braun #bosch #cloudnine #remington #glamoriser #elchim #t3 #obhnordica

T3 Featherweight 2

T3 Featherweight 2 er en lett og godt balansert hårføner. Det at den er så lett gjør også at den egner seg til å ha med på reise. Føneren er kraftfull, og tørker selv tykt hår fort. Den er imidlertid ganske støyete.

Watt: 1800
Vekt: 434 gram

Les saken

#hårføner #t3

Smart Ego Professional

Ego Smart Professional er en hårføner som er lett å håndtere, og har ekstra funksjoner som touch skjerm. Skjermen er riktignok litt klønete å bruke, og strengt tatt ikke nødvendig. Instruksjonene er tydelige, og inneholder gode stylingtips. Føneren er imidlertid dyr, og tørker ikke håret nevneverdig fort.

Watt: 2000
Vekt: 540 gram

Les saken

#hårføner #egoprofessional

Remington Travel Dryer

Remington Travel Dryer er en grei hårføner å ha med på reise. Den kan legges sammen slik at den tar liten plass i bagasjen. Testen fant at den gjør håret blankt og mykt, men at den bruker lang tid på å tørke håret.

Watt: 1400
Vekt: 439 gram

Les saken

#hårføner #remington

Remington Protect D8700

Remington Protect D8700 tørker håret raskt på den høyeste styrken, og er lett samtidig som den kjennes robust. Den er lett å bruke, og støyer ikke spesielt mye. Den får litt trekk for å ikke ha et større spekter av varmetemperatur, der det høyeste er 60 grader, og laveste 30,5.

Watt: 2100
Vekt: 663 gram

Les saken

#hårføner #remington

Remington Keratin Therapy Dryer

Remington Keratin Therapy er en lett og ganske stille hårføner. Den gir litt vekslende resultater, da noen i testen til Good Housekeeping mente den ga mykt og blankt hår, mens andre synes håret ble statisk. Hårføneren ble svært varm under bruk, og brukte lang tid på å tørke håret.

Watt: 2200
Vekt: 635 gram

Les saken

#hårføner #remington

Remington Keratin Radiance Dryer

Remington Keratin Radiance får trekk for å være svært tung og vanskelig å håndtere. Den var også ganske støyete, og ble for varm under bruk. I testen fra Good Housekeeping fikk hårføneren blandede vurderinger når det gjelder resultat, da noen synes håret ble blankt og skinnende, mens andre synes håret ble tørt.

Watt: 2200
Vekt: 1030 gram

Les saken

#hårføner #remington

Parlux Advance Ceramic Ionic Dryer

Parlux Advance Ceramic Ionic Dryer er ifølge testen fra The Guardian både kompakt og kraftig. Hårføneren er også ganske lett, men dette går ikke på bekostning av blåsekraften. Knappene føles litt store og gammeldagse.

Watt: 2200
Vekt: 485 gram

Les saken

#hårføner #parlux

Parlux 385 Power Light

Parlux 385 Power Light tørker håret ganske fort, er lett og veldig stille. Den har en svært god kjølefunksjon, der temperaturen synker fra 70 grader til omtrent 27 på bare 30 sekunder. Hårføneren kommer i flere forskjellige farger. Testpanelet gir hårføneren trekk for å være dyr.

Watt: 1800-2150
Vekt: 730 gram

Les saken

#hårføner #parlux

Panasonic Nanoe EH-NA65

Panasonic Nanoe EH-NA65 er i testen fra The Guardian både den tyngste og største. Den er også billigst i testen. Den fungerte veldig godt på krøllete hår og motvirket frizz, men hadde ikke like god effekt på rett hår.

Watt: 2000
Vekt: 611 gram

Les saken

#hårføner #panasonic

GHD Aura Professional

GHD Aura Professional lover å gi håret volum og få det til å skinne. Imidlertid finner testen at den ikke gir noe særlig volum, og at den bruker lang tid på å tørke håret. Den har en ekstern strømadapter, som skal gjøre hårføneren lettere å håndtere. Testen finner derimot at dette er mer irriterende enn det er fordelaktig, da den kommer i veien.

Watt: 1600
Vekt: 650 gram

Les saken

#hårføner #ghd

GHD Air

GHD Air er en lett og kompakt hårføner. Den er lett i bruk, og har flere styrker for varme som gjør at den tørker håret fort. Den er også ganske stille. Testen fra Good Housekeeping fant også at den gjorde håret blankt og skinnende, men at den på høyeste styrke ble for varm.

Watt: 2100
Vekt: 700 gram

Les saken

#hårføner #ghd

Elchim 3900 Healthy Ionic

Elchim 3900 Healthy Ionic er en kraftfull hårføner, som egner seg spesielt til tykt hår, men passer også til andre hårtyper. Føneren kommer med to munnstykker, en vid og en smal, slik at du kan velge alternativet som passer deg best. Den tørker håret fort, og tilfører det fuktighet.

Watt: 2400
Vekt: 500 gram

Les saken

#hårføner #elchim

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic er en unik type hårføner som ikke ligner noen andre på markedet. Den er utviklet av selskapet Dyson, som tradisjonelt har produsert støvsugere. Testen fra The Guardian finner at den er svært stille, og ser ut som et imponerende stykke teknologi. Dessverre finner den også at resultatet ikke står i forhold til forventningene. Kraften forsvinner når man setter på munnstykket, og den etterlater håret flatt og uten volum. Testen fra The Guardian karakteriserer den som «kun for show». I tillegg er den svært dyr. Testen fra Good Housekeeping er mer positiv, og trekker fram at den er lett og god å holde i, samt at den tørker håret fort.

Watt: 1600
Vekt: 618 gram

Les saken

#hårføner #dyson

Cloud Nine The Airshot

Cloud Nine The Airshot er designet for å minske forekomst av statisk hår og gjøre det skinnende. Den er lett å bruke, og støyer ikke for mye. Imidlertid fant testen fra Good Housekeeping at den var ganske tung, noe som trekker ned på scoren.

Watt: 2000
Vekt: 800 gram

Les saken

#hårføner #cloudnine

Braun Satin Style and Go HD130

Braun Satin Style and Go HD130 er liten og kompakt hårføner, som likevel er kraftig. Den kan legges sammen, slik at den er lett å ha med på reise. Bruker lang tid på å tørke langt og tykt hår, men fungerer derimot godt på kortere frisyrer. Munnstykket ble svært varmt, og den får også minus for kort ledning.

Watt: 1200
Vekt: 336 gram

Les saken

#hårføner #braun

Braun Satin Hair 7 HD785

Braun Satin Hair 7 HD785 er kompakt, men ganske tung å håndtere. Den tørker håret greit, men blir svært varm på øverste styrke. Den støyer også en del.

Watt: 2000
Vekt: 666 gram

Les saken

#hårføner #braun

Bosch Style to Go

Bosch Style to Go er en liten hårføner, som er kjekk å ha med på reise. Den er likevel solid, og den holder seg kald under bruk. Testen fra Good Housekeeping trekker ned for at ledningen er kort, og at resultatet ble et tørt og ikke mykt hår.

Watt: 1200
Vekt: 342 gram

Les saken

#hårføner #bosch

Björn Axen AC 2000

Björn Axen AC 2000 er en hårføner med elegant design, tre trinn for varme og luft, og god kaldluftsfunksjon. Den er ganske lett, og tørker håret relativt fort. Føles som en profesjonell hårføner.

Watt: 2000
Vekt: Ikke oppgitt

Les saken

#hårføner #obhnordica

Babyliss Nano Dry

Babyliss Nano Dry er ganske liten og lett, og fungerer godt til å ha med på reise. Den får pluss av Good Housekeeping for å ikke bli for varm, men den tørker håret sakte.

Watt: 1200
Vekt: 362 gram

Les saken

#hårføner #babyliss

Babyliss Diamond Radiance

Babyliss Diamond Radiance er en kompakt og hendig hårføner. Den er kraftig og tørker selv tykt hår. Imidlertid lager den mye støy, og på den høyeste settingen for varme blir det for varmt. Den er lett å bruke og har fint design.

Watt: 2200
Vekt: 656 gram

Les saken

#hårføner #babyliss

Babyliss 3Q Dryer

Babyliss 3Q Dryer lover mye: den skal være både lett, lage lite lyd og gjøre håret blankt. Den gjør derimot ikke alt den lover, da den både er tung og lager en god del støy. Til gjengjeld gjør den håret mykt og skinnende, ifølge testen fra The Guardian. Good Housekeeping fant den lett å håndtere, men at føneren ble for varm.

Watt: 2200
Vekt: 520 gram

Les saken

#hårføner #babyliss