Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #black-decker

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Drillen du bør sette på ønskelista

En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.

Les saken

#drill #bosch #cotech #clas-ohlson #cocraft #aeg #dewalt #hitachi #metabo #ryobi #makita #biltema #milwaukee #skil #black-decker #stanley #worx

Black+Decker ASD18K-QW

Black+Decker ASD18K-QW har god balanse, ergonomi og takler skrujobbene, men har for lite krefter. Den skal takle opp mot 25 mm bor i tre, men den stopper opp når man bruker store trebor. Autosense-funksjonen, som gjør at momentinnstillingen skjer automatisk, fungerer godt. Arbeidslyset er ikke sterkt nok. Kommer med ett 1,5 Ah-batteri som bruker lang tid på lading, rundt 90 minutter. Den veier 1,3 kg og har chuck som tar bor på maks 10 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #black-decker

Black+Decker ASD18K

Black+Decker ASD18K har god brukervennlighet, med godt grep og gode instillinger. Den holder forholdsvis lenge i bruk med 1,5 Ah-batteri, men det tar lang tid å lade det opp igjen, ca 90 minutter. Drillen veier 1,2 kg, har 16 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 10 mm i enden som festes til drillen. trekkes noe for boreegenskapene.

Les saken

#drill #black-decker