Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #dewalt

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Drillen du bør sette på ønskelista

En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.

Les saken

#drill #bosch #cotech #clas-ohlson #cocraft #aeg #dewalt #hitachi #metabo #ryobi #makita #biltema #milwaukee #skil #black-decker #stanley #worx

DEWALT DCD790P2

DEWALT DCD790P2 har børsteløs motor som skal gi lengre levetid. Den er sterk og har god brukervennlighet. Batteridrillen er solid, kompakt og jobber lett med alle oppgaver. 2 stk 5,0 Ah-batterier som bruker for lang tid på å lade opp igjen. Den veier 1,8 kg, har 15 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen. Får pluss for magnet for løse bits.

Les saken

#drill #dewalt

DEWALT DCD790D2

DEWALT DCD790D2 har børsteløs motor som skal gi ekstra lang levetid. Den er sterk og jobber enkelt. Får pluss for momentinstillingene og at den er god å holde i. 2 stk 2,0 Ah-batterier som lades på kun 40 minutter. Den veier 1,5 kg, har 15 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen. Får pluss for magnet for løse bits, men trekkes litt for at batteriet ikke har sklisikring.

Les saken

#drill #dewalt

DEWALT DCD780C2

DEWALT DCD780C2 har litt for lav kapasitet på batteriet, men ellers er den rask, sterk og har god brukervennlighet. Den er forholdsvis stillegående. 2 stk 1,5 Ah-batterier som lades på kun 30 minutter. Den veier 1,55 kg, har 14 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #dewalt