Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #drill

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

29 treff

Drillen du bør sette på ønskelista

En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.

Les saken

#drill #bosch #cotech #clas-ohlson #cocraft #aeg #dewalt #hitachi #metabo #ryobi #makita #biltema #milwaukee #skil #black-decker #stanley #worx

Stanley Fatmax FMC600M2S

Stanley Fatmax FMC 600 M2S er sterk og arbeider lett. Den får også pluss for god brukervennlighet når det gjelder innstillinger og grep. 2 stk 4,0 Ah-batterier med lang ladetid på 120 minutter. Trekkes noe for at lyset blir skygget av chucken. Veier 1,8 kg, har 24 momenttrinn og tar bor med maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #stanley

Stanley Fatmax FMC600D2

Stanley Fatmax FMC 600 D2 har godt grep, god balanse og mye krefter, og den takler alle oppgaver med hurtighet. Minus er at LED-lyset sitter slik at det ikke treffer direkte og opimalt på arbeidsflaten. Trekkes også noe for at det er litt problemer med strammingen på borchucken, samt risiko for å klemme fingrene når man gjør momentinstillinger. Får pluss for magnet til løse bits. Den tar bor på max 13 mm i enden som festes til drillen, og har 22 momenttrinn. 2 stk 2,0 Ah-batteri og ladetid på 120 min. Den veier 1,6 kg.

Les saken

#drill #stanley

Skil Masters 2899 MA

Skil Masters 2899 MA er solid, har mye krefter og presterer generelt bra. LED-lyset er spesielt godt, og grepet tilfredsstiller. Har 1,5 Ah-batterier som lades på 45 minutter. Drillen veier 1,6 kg, har 24 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #skil

Ryobi RCD18022L

Ryobi RCD18022L er ikke laget av kvalitetsmaterialer, og dette trekker ned inntrykket litt. Den får derimot skryt for stor kraft og gode prestasjoner. Pluss for arbeidslyset og en magnet for løse bits. Den oppleves ellers som stor og litt fremtung. Vateret på drillen er for treg i reaksjonen. Grepet passer antagelig dårligere for små hender. Har 1,4 Ah-batterier som lades på 60 minutter. Den veier 1,6 kg, har 24 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #ryobi

Ryobi RCD18021L

Ryobi RCD18021L er sterk og robust, men batteriet kunne hatt bedre kapasitet. Den har god balanse og sitter godt i hånden. Får pluss for å ha magnet for løse bits. Det følger kun med 1 stk 1,5 Ah-batteri som skal kunne lades på 60 minutter. Drillen er kompakt og veier 1,7 kg, med 15 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #ryobi

Milwaukee M18 FPD-502C

Slagbormaskin: Milwaukee M18 FPD-502C er en meget sterk og solid drill, som er for rask når den jobber med små skruer. 2 stk 5,0 Ah-batterier som lades på ca 60 minutter. Den er tung med sine 2,5 kg. Pluss for magnetisk bitsholder. Trekkes for at arbeidslyset ikke er rett plassert, da det skygges av chucken og gir for dårlig lys på arbeidsområdet. Den har 24 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #milwaukee

Metabo BS 18 LTX Quick

Metabo BS 18 LTX Quick har ikke vanlig momentjustering og momenttrinn, men har i stedet en pulsfunksjon, og denne fungerer for dårlig. Ergonomien og balansen er god. Får også pluss for at chucken kan tas av for å benytte magnetisk bitsholder i stedet. 2 stk 4,0 Ah-batterier som bruker for lang tid på å lades opp, ca 80 minutter. Den veier 2,0 kg og har chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #metabo

Makita DHP480RMJ

Slagbormaskin: Makita DHP480RMJ er sterk og hurtig, med godt grep og fin balanse. 2 stk 4,0 Ah-batterier med ladetid på kun 36 minutter. Får noe trekk for at lyset blir skygget av chucken. Den veier 1,8 kg, har 16 momenttrinn og en chuck som tar bor med maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #makita

Makita DDF480RMJ

Makita DDF480RMJ er en veldig god maskin, både med tanke på kraft og brukervennlighet, men den havner på bunn fordi den gjorde det svært dårlig i en falltest. 2 stk 4,0 Ah-batterier som skal kunne lades på bare 36 minutter. Den veier 1,7 kg, har 16 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #makita

Makita DHP453SYE

Slagbormaskin: Makita DHP453SYE får høy score i alle disipliner, og aller best er den med tanke på brukervennlighet, grep og instillinger. 2 stk 1,5 Ah-batterier som skal kunne lades på rundt 30 minutter. Den veier 1,7 kg, har 16 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #makita

Hitachi DS18DSAL

Hitachi DS18DSAL er kraftfull, jobber raskt og har god brukervennlighet, men én kilde opplever at den ikke er sterk nok ved boring. Den er forholdsvis stillegående. 2 stk 2,0 Ah-batterier som lades på rundt 40 minutter. Drillen veier 1,5 kg, har 22 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #hitachi

Hitachi DS18DJL

Hitachi DS18DJL utfører skrujobben godt, men den takler store bor noe dårligere. Drillen har godt lys og behagelig grep, men er litt fremtung. 1,5 Ah-batterier som lades på kun 40 minutter, men trekkes for at den ikke har ladeindikator på batteriet. Den veier 1,7 kg, har 22 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #hitachi

DEWALT DCD790P2

DEWALT DCD790P2 har børsteløs motor som skal gi lengre levetid. Den er sterk og har god brukervennlighet. Batteridrillen er solid, kompakt og jobber lett med alle oppgaver. 2 stk 5,0 Ah-batterier som bruker for lang tid på å lade opp igjen. Den veier 1,8 kg, har 15 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen. Får pluss for magnet for løse bits.

Les saken

#drill #dewalt

DEWALT DCD790D2

DEWALT DCD790D2 har børsteløs motor som skal gi ekstra lang levetid. Den er sterk og jobber enkelt. Får pluss for momentinstillingene og at den er god å holde i. 2 stk 2,0 Ah-batterier som lades på kun 40 minutter. Den veier 1,5 kg, har 15 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen. Får pluss for magnet for løse bits, men trekkes litt for at batteriet ikke har sklisikring.

Les saken

#drill #dewalt

DEWALT DCD780C2

DEWALT DCD780C2 har litt for lav kapasitet på batteriet, men ellers er den rask, sterk og har god brukervennlighet. Den er forholdsvis stillegående. 2 stk 1,5 Ah-batterier som lades på kun 30 minutter. Den veier 1,55 kg, har 14 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #dewalt

Cotech LXC DD18

Cotech LXC DD18 er antagelig god nok for mange til hjemmebruk, men flere opplever at den passer aller best til små og enklere jobber. Én kilde mener den takler lange skruer greit. Den er noe fremtung, som ikke gir god nok balanse, og chucken burde vært enklere å justere. Drillen er god å holde i, og arbeidslampen er fint plassert, men det lyser svakt. 1 stk 1,5 Ah-batterier som lades på kun 40 minutter. Den veier ikke mer enn 1,5 kg, men oppleves som stor. Drillen har 23 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #cotech #clas-ohlson

Cocraft LXC DD18-2

Cocraft LXC DD18-2 het tidligere Cotech LXC DD18-2. Den får noe bedre skussmål enn forgjengeren Cotech LXC DD18, da denne versjonen har større batterikapasitet og takler tøffere jobber bedre. Får ellers pluss for momentet, grepet, balansen og LED-lyset. Én kilde opplever at den må jobbe litt ekstra for å takle lange skruer, samt at den er ikke så god når det gjelder boring. Den veier 1,6 kg, har 15 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen. Følger med 1 stk 2,0 Ah-batteri som lades på 55 minutter.

Les saken

#drill #cocraft #clas-ohlson

Bosch PSR 18 LI-2 Ergonomic

Bosch PSR 18 LI-2 Ergonomic har børsteløs motor, som skal gi lengre levetid, samt en chip som styrer kraften etter hvilket behov du har i situasjonen. Den har i tillegg en fin teknologi som gjør at den stopper av seg selv hvis det oppstår blokkering ved boring eller skruing. Arbeidslyset er godt plassert og lyser sterkt. Har 2,5 Ah-batterier som bruker ca 40 minutter på oppladning. Batteriet kan lades alene eller med batteriet fortsatt montert fast på drillen. Den veier 1,3 kg, har 20 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 10 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #bosch

Bosch PSR 18 LI-2

Bosch PSR 18 LI-2 er kompakt, sterk og god, men har litt problemer med store bor. Den får jevnt over god score når det kommer til instillinger og ergonomi, men grepet er aller best tilpasset store hender. LED-lyset er godt. 2 stk 2,0 Ah-batterier som bruker for lang tid på oppladningen, 90 minutter. Batteriet kan lades alene eller med batteriet fortsatt montert fast på drillen. Den veier 1,3 kg, har 10 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 10 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #bosch

Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic

Slagbormaskin: Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic er en lett og sterk drill med instillinger som er enkle å bruke. Den har børsteløs motor som skal gi lengre levetid. Den har også en chip som styrer kraften etter hvilket behov du har i situasjonen, samt en fin teknologi som gjør at den stopper av seg selv hvis det oppstår blokkering ved boring eller skruing. Den har et spesielt tohåndsgrep som faller i smak hos kildene. 2,5 Ah-batterier som skal ta ca 40 minutter å lade opp. Den veier 1,3 kg, har 22 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #bosch

Bosch PSB 18 LI-2

Slagbormaskin: Bosch PSB 18 LI-2 får skryt for kraft, design og hurtighet. Én kilde opplever at den er sterk i så godt som alle situasjoner, mens en annen mener den ikke er sterk nok til de tøffeste jobbene. 2,5 Ah-batterier som ifølge kildene tar litt for lang tid å lade opp. Pluss for at batteriet kan lades alene eller med batteriet fortsatt montert fast på drillen. Den veier 1,5 kg, har 21 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #bosch

Bosch GSR 18V-EC DY

Bosch GSR 18V-EC DY er sterk, solid og kompakt, men grepet og balansen er for dårlig. 2 stk 5,0 Ah-batterier som skal kunne lades på ca. 45 minutter. Den veier 1,9 kg, har 18 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #bosch

Black+Decker ASD18K-QW

Black+Decker ASD18K-QW har god balanse, ergonomi og takler skrujobbene, men har for lite krefter. Den skal takle opp mot 25 mm bor i tre, men den stopper opp når man bruker store trebor. Autosense-funksjonen, som gjør at momentinnstillingen skjer automatisk, fungerer godt. Arbeidslyset er ikke sterkt nok. Kommer med ett 1,5 Ah-batteri som bruker lang tid på lading, rundt 90 minutter. Den veier 1,3 kg og har chuck som tar bor på maks 10 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #black-decker

Black+Decker ASD18K

Black+Decker ASD18K har god brukervennlighet, med godt grep og gode instillinger. Den holder forholdsvis lenge i bruk med 1,5 Ah-batteri, men det tar lang tid å lade det opp igjen, ca 90 minutter. Drillen veier 1,2 kg, har 16 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 10 mm i enden som festes til drillen. trekkes noe for boreegenskapene.

Les saken

#drill #black-decker

Biltema CD18P2

Slagbormaskin: Biltema CD18P2 utfører alle jobbene med overbevisning, og den har et godt, avtagbart tohåndstak. Lyset er plassert på et dumt sted, som gjør at chucken kan komme i veien for et direkte og optimalt arbeidslys. Følger med 4,0 Ah-batteri som skal kunne lades på 60 minutter. Drillen er tung med sine 2,1 kg. Den har 25 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #biltema

AEG BSB 18CBL LI-402C

Slagbormaskin: AEG BSB 18CBL LI-402C har børsteløs motor som skal gi ekstra lang levetid. Den får pluss for arbeidslys, moment, skru- og boreegenskaper. Drillen er også balansert og god å holde i. Den har magnetisk bitsholder og tar bor med maks 13 mm i enden som festes til drillen. Du kan også kjøpe to smarte borechucker i tillegg til standardpakken. Den har 20 momenttrinn og veier 2,1 kg. 2 stk 4,0 Ah-batteri med ladetid på 90 minutter.

Les saken

#drill #aeg

AEG BS 18C LI-402C

AEG BS 18C LI-402C har god brukervennlighet og er solid. Det er lite å si på balansen, støtten og grepet. Den har helt OK prestasjoner, men den trekkes en del for å mangle beltekrok. 2 stk 4,0 Ah-batterier som lades for sakte, med ca 80 minutters ladetid. Den veier 2,0 kg, har 23 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #aeg

AEG BS 18 G2 LI-152C

AEG BS 18 G2 LI-152C passer for både profesjonelle og hobbybrukere. Den jobber lett, er sterk og har god brukervennlighet, men grepet er ikke optimalt. Får poeng for momentinstillingene, men trekkes for plasseringen av lyset, da det ikke lyser direkte på arbeidsområdet. 2 stk 1,5 Ah-batterier som lades på 60 minutter. Den veier 1,8 kg, har 23 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #aeg