Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #aeg

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

11 treff

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Drillen du bør sette på ønskelista

En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.

Les saken

#drill #bosch #cotech #clas-ohlson #cocraft #aeg #dewalt #hitachi #metabo #ryobi #makita #biltema #milwaukee #skil #black-decker #stanley #worx

AEG F87782M0P (W0P)

Denne oppvaskmaskinen får kritikk for å være dyr med tanke på hvor godt den vasker. I følge testen gir den ikke valuta for pengene. Modellen er identisk med Electrolux ESF8810ROX. Eneste forskjellen er designmessig.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F66792M0P (W0P)

Denne modellen gjorde det ikke godt på testen. Den bruker lang tid, men sliter fortsatt med å tørke bestikket på ECO-program. Modellen er identisk med Electrolux ESF8810ROX. Eneste forskjellen er designmessig.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F66602VI0P

AEG F66602VI0P gjør det svært godt på Good Housekeeping sin test, men den høye scoren bør tas med en klype salt. Good Housekeeping gir veldig høye scores i forhold til andre tester. God på vasking, men lager litt mye lyd. Det kan være litt vanskelig å sette seg inn i programmeringen.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F56312W0 (M0)

Denne AEG-maskinen for skryt for hvor god den er til å vaske, men kritikk for bråket den lager. En 76 prosent score fra Which? tilsvarer en midt på treet karakter fra andre kilder, så den er ikke nødvendigvis så god som scoren tilsier.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F56302W0 (M0)

AEG F56302W0 er et miljøvennlig valg med lavt forbruk av både strøm og vann. Maskinen får derimot mye kritikk for å ikke tørke godt nok. 64 prosent fra Which? er ikke en god karakter.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F55332VI1

AEG F55332VI1 er en integrert oppvaskmaskin som er midt på treet når det kommer til både kapasitet og støy. Gjorde det godt på rengjøring på vanlig program, men dårlig på ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG BSB 18CBL LI-402C

Slagbormaskin: AEG BSB 18CBL LI-402C har børsteløs motor som skal gi ekstra lang levetid. Den får pluss for arbeidslys, moment, skru- og boreegenskaper. Drillen er også balansert og god å holde i. Den har magnetisk bitsholder og tar bor med maks 13 mm i enden som festes til drillen. Du kan også kjøpe to smarte borechucker i tillegg til standardpakken. Den har 20 momenttrinn og veier 2,1 kg. 2 stk 4,0 Ah-batteri med ladetid på 90 minutter.

Les saken

#drill #aeg

AEG BS 18C LI-402C

AEG BS 18C LI-402C har god brukervennlighet og er solid. Det er lite å si på balansen, støtten og grepet. Den har helt OK prestasjoner, men den trekkes en del for å mangle beltekrok. 2 stk 4,0 Ah-batterier som lades for sakte, med ca 80 minutters ladetid. Den veier 2,0 kg, har 23 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #aeg

AEG BS 18 G2 LI-152C

AEG BS 18 G2 LI-152C passer for både profesjonelle og hobbybrukere. Den jobber lett, er sterk og har god brukervennlighet, men grepet er ikke optimalt. Får poeng for momentinstillingene, men trekkes for plasseringen av lyset, da det ikke lyser direkte på arbeidsområdet. 2 stk 1,5 Ah-batterier som lades på 60 minutter. Den veier 1,8 kg, har 23 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #aeg
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.