Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #aeg

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

20 treff

Tørketromlene som tørker best

Tørketromler er mer energieffektive enn noensinne, men ikke alle tørker like godt. Les videre for å lære hvilke tromler som er verdt å kikke nærmere på, og hvilke modeller du bør styre unna.

Les saken

#tørketrommel #miele #bosch #aeg #electrolux #asko #grundig #samsung #scandomestic #siemens

Disse integrerte stekeovnene skiller seg ut

En komfyr er en mangeårig investering som gjerne benyttes hver eneste dag. Den bør steke jevnt, stabilt og nå riktig temperatur, samtidig som den bør være brukervennlig og enkel å rengjøre. Her er de beste innbyggingsovnene du kan kjøpe i 2018.

Les saken

#ovn #komfyr #integrert stekeovn #stekeovn #innbyggingsovn #bosch #aeg #samsung #siemens #miele #electrolux #mieleovn

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018.

Les saken

#vaskemaskin #miele #siemens #electrolux #whirlpool #lg #zanussi #bosch #aeg

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Drillen du bør sette på ønskelista

En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.

Les saken

#drill #bosch #cotech #clas-ohlson #cocraft #aeg #dewalt #hitachi #metabo #ryobi #makita #biltema #milwaukee #skil #black-decker #stanley #worx

AEG F87782M0P (W0P)

Denne oppvaskmaskinen får kritikk for å være dyr med tanke på hvor godt den vasker. I følge testen gir den ikke valuta for pengene. Modellen er identisk med Electrolux ESF8810ROX. Eneste forskjellen er designmessig.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F66792M0P (W0P)

Denne modellen gjorde det ikke godt på testen. Den bruker lang tid, men sliter fortsatt med å tørke bestikket på ECO-program. Modellen er identisk med Electrolux ESF8810ROX. Eneste forskjellen er designmessig.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F66602VI0P

AEG F66602VI0P gjør det svært godt på Good Housekeeping sin test, men den høye scoren bør tas med en klype salt. Good Housekeeping gir veldig høye scores i forhold til andre tester. God på vasking, men lager litt mye lyd. Det kan være litt vanskelig å sette seg inn i programmeringen.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F56312W0 (M0)

Denne AEG-maskinen for skryt for hvor god den er til å vaske, men kritikk for bråket den lager. En 76 prosent score fra Which? tilsvarer en midt på treet karakter fra andre kilder, så den er ikke nødvendigvis så god som scoren tilsier.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F56302W0 (M0)

AEG F56302W0 er et miljøvennlig valg med lavt forbruk av både strøm og vann. Maskinen får derimot mye kritikk for å ikke tørke godt nok. 64 prosent fra Which? er ikke en god karakter.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG F55332VI1

AEG F55332VI1 er en integrert oppvaskmaskin som er midt på treet når det kommer til både kapasitet og støy. Gjorde det godt på rengjøring på vanlig program, men dårlig på ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg

AEG T97689IH3

Tørketrommelen fra AEG er ekstremt energieffektiv, men dette har gått på bekostning av hastigheten da den bruker lang tid på tørkingen. Den får også trekk for å tørke dårlig og ha i overkant mye restfukt når den er ferdig. Den får pluss for å være god på antikrøll. Brukervennligheten ligger noe over middels og til tross for å ha en del restfukt har den en høy kondenseringseffektivitet.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel m/varmepumpe
Kapasitet: 8 kg
Energieffektivitet: A+++
Årlig forbruk: 177 kWh
Kondenseringseffektivitet A
Selvrensende kondensator: Nei
Tidsbruk: 215 min
Støy (dB): 65
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 630
Vekt: 54 kg

Les saken

#tørketrommel #aeg

AEG T8DEN842G

Tørketrommelen gjør det jevnt over greit. Den høye energieffektiviteten trekker særlig opp. Maskinen har ingen store svakheter, men utmerker seg heller ikke på noe utenom energiforbruket. Den er midt på treet når det kommer til brukervennlighet, kondenseringseffektiviteten og støynivå. Den gjør det imidlertid litt over middels på antikrøll og er rimelig effektiv på tørkingen.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel m/varmepumpe
Kapasitet: 8 kg
Energieffektivitet: A++
Årlig forbruk: 154 kWh
Kondenseringseffektivitet B
Selvrensende kondensator: Nei
Tidsbruk: 154 min
Støy (dB): 66
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 600
Vekt: 48,96 kg

Les saken

#tørketrommel #aeg

AEG T7DEN732G

Maskinen fra AEG er relativt energieffektiv, men det er det eneste som imponerer med maskinen. Middelmådig brukervennlighet, antikrøll og støynivå i tillegg til misvisende programinnstillinger trekker ned. Dessuten bruker maskinen lang tid.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel m/varmepumpe
Kapasitet: 7 kg
Energieffektivitet: A+
Årlig forbruk: 277 kWh
Kondenseringseffektivitet B
Selvrensende kondensator: Nei
Tidsbruk: 159 min
Støy (dB): 66
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 665
Vekt: 47,96 kg

Les saken

#tørketrommel #aeg

AEG T7DBM730G

Tørketrommelen fra AEG gjør det godt på energibruken og brukervennligheten. I tillegg får den pluss for at den tørker tøy jevnt og ha presise programinnstillinger. Den trekkes imidlertid for å bruke noe lang tid på tørkingen i tillegg til å ha et høyt støynivå. Kondenseringseffektiviteten er kun middelmådig noe som også trekker ned.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel m/varmepumpe
Kapasitet: 7 kg
Energieffektivitet: A+
Årlig forbruk: 277 kWh
Kondenseringseffektivitet B
Selvrensende kondensator: Nei
Tidsbruk: 159 min
Støy (dB): 66
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 600
Vekt: 59,46 kg

Les saken

#tørketrommel #aeg

AEG L7FBM862E

AEG L7FBM862E er en av de rimelige vaskemaskinmodellene hvis popularitet ikke samsvarer med kvalitet. Ifølge det danske Forbrugerrådet Tænk vasker og sentrifugerer maskinen godt, mens alle andre aspekter av maskinen ligger midt på treet. Den bruker i tillegg svært lang tid per vask – et vanlig bomullsprogram tar tre timer og tre kvarter for å vaske en klesvask.

Trommelkapasitet: 8 kilo

Standard programtid: 230 minutter

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 230 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1600 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 137 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 51 dB / 77 dB
Vekt: 73 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 571 mm

Les saken

#vaskemaskin #aeg

AEG BSE792320

AEG BSE792320 er testvinner hos britiske Which?. Den får plusspoeng for å levere nøyaktig og jevn varme, samtidig som den er lett å rengjøre og har mange spennende funksjoner. Dette er en multifunksjons dampovn som til og med kan hjelpe deg med sous vide-matlaging, noe man vanligvis kun kan i restauranter. Modellen rengjør i tillegg ikke med pyrolyse, men bruker i stedet damp for å få vekk matrester, noe Which? mener fungerer svært godt. De har ingenting å utsette på denne innbyggingsovnen og anbefaler den for alle.

Spesifikasjoner

Energiklasse: A+
Størrelse: 70 liter
Døråpning: Nedover
Rengjøring: Damp
Energiforbruk /progr. over-/undervarme: 0,99 kWh
Energiforbruk /progr. varmluft: 0,68 kWh

Vekt: 45 kg
Mål (BHD): 595 x 594 x 567 mm

Les saken

#ovn #komfyr #integrert stekeovn #stekeovn #innbyggingsovn #aeg

AEG BSB 18CBL LI-402C

Slagbormaskin: AEG BSB 18CBL LI-402C har børsteløs motor som skal gi ekstra lang levetid. Den får pluss for arbeidslys, moment, skru- og boreegenskaper. Drillen er også balansert og god å holde i. Den har magnetisk bitsholder og tar bor med maks 13 mm i enden som festes til drillen. Du kan også kjøpe to smarte borechucker i tillegg til standardpakken. Den har 20 momenttrinn og veier 2,1 kg. 2 stk 4,0 Ah-batteri med ladetid på 90 minutter.

Les saken

#drill #aeg

AEG BS 18C LI-402C

AEG BS 18C LI-402C har god brukervennlighet og er solid. Det er lite å si på balansen, støtten og grepet. Den har helt OK prestasjoner, men den trekkes en del for å mangle beltekrok. 2 stk 4,0 Ah-batterier som lades for sakte, med ca 80 minutters ladetid. Den veier 2,0 kg, har 23 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #aeg

AEG BS 18 G2 LI-152C

AEG BS 18 G2 LI-152C passer for både profesjonelle og hobbybrukere. Den jobber lett, er sterk og har god brukervennlighet, men grepet er ikke optimalt. Får poeng for momentinstillingene, men trekkes for plasseringen av lyset, da det ikke lyser direkte på arbeidsområdet. 2 stk 1,5 Ah-batterier som lades på 60 minutter. Den veier 1,8 kg, har 23 momenttrinn og chuck som tar bor på maks 13 mm i enden som festes til drillen.

Les saken

#drill #aeg