Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #boots

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Barn2017

Trygge solkremer til barn

For barn spesielt er det viktig med god beskyttelse mot sola. Dessverre er det enkelte solkremer som inneholder stoffer som kan være skadelige. Vi har oppdatert solkremtesten for barn, slik at du kan gjøre et trygt valg.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita #attitude #bioselect #boots #korres #bamse #ccs #avene

Disse solkremene er trygge

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig for deg eller miljøet. Her får du oversikten over de trygge valgene.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso

Boots Soltan sensitive hypoallergenic suncare lotion SPF 30

Til kropp: Boots Soltan sensitive hypoallergenic suncare lotion SPF 30 er en lotion som er utviklet for sensitiv hud. Den inneholder miljøbelastende og hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#solkrem #boots

Boots Soltan protect & moisturise suncare lotion SPF 30

Til kropp: Boots Soltan protect and moisture Lotion SPF 30 er en krem som skal gi langvarig fuktighetsgivende effekt og motvirke flass. Forbrukerrådets test viser at den er allergifremkallende, hormonforstyrrende og miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #boots

Boots Soltan kids dry touch hypoallergenic spray

Boots Soltan kids dry touch hypoallergenic spray er en vannfast spray. Den er allergifremkallende og miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #boots

Boots Soltan dry touch suncare lotion SPF 30

Til kropp: Boots Soltan dry touch suncare lotion SPF 30 er en krem som skal være fuktighetsgivende og tørke fort. Ifølge Forbrukerrådet inneholder den imidlertid allergifremkallende, hormonforstyrrende, og miljøbelastende midler.

Les saken

#solkrem #boots