Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bioselect

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Barn2017

Trygge solkremer til barn

For barn spesielt er det viktig med god beskyttelse mot sola. Dessverre er det enkelte solkremer som inneholder stoffer som kan være skadelige. Vi har oppdatert solkremtesten for barn, slik at du kan gjøre et trygt valg.

Les saken

#solkrem #la-roche-posay #vichy #nivea #garnier #eucerin #dermica #aco #soltan #calypso #vita #attitude #bioselect #boots #korres #bamse #ccs #avene

Disse solkremene er trygge

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig for deg eller miljøet. Her får du oversikten over de trygge valgene.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso

BIOselect Olive sun cream for face and body SPF 30

Til kropp: BIOselect Olive sun cream for face and body SPF 30 er en krem for ansikt og kropp. Forbrukerrådet finner den allergifremkallende og hormonforstyrrende.

Les saken

#solkrem #bioselect

BIOselect Baby happy hour baby sun care milk

BIOselect Baby happy hour baby sun care milk er en krem utviklet for barn og babyer med sensitiv hud. I testen fra Forbrukerrådet fremgår det imidlertid at den er allergifremkallende og miljøbelastende.

Les saken

#solkrem #bioselect