Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #kari-traa

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Treningstights til all slags vær

Enten du skal ut å løpe en varm sommerdag eller ut i vinterkulda, her finner du en stor oversikt over treningstights for damer.

Les saken

#treningstights #tights #casall #salomon #nike #2XU #ulvang #swix #gore #asics #craft-cover #kari-traa #under-armour #dæhlie #johaug #reebok #mizuno #the-north-face #salming #houdini

Kari Traa Toril Tights

Kari Traa Toril Tights holder bra på varmen, og det er også plass til ullundertøy under dersom man ønsker det. Tightsen sitter komfortabelt på uten å stramme, men strikken i livet kunne vært bedre for enda bedre passform.

Les saken

#treningstights #tights #kari-traa

Kari Traa Louise Tights

Kari Traa Louise Tights er behagelig på og har god passform. Den har mange sømmer, men disse kjennes overraskende lite. Den har en fin lomme i ryggen, men den gjør også at man blir litt klam. Fuktegenskapene er ikke på topp.

Les saken

#treningstights #tights #kari-traa

Kari Traa Ida Tights

Kari Traa Ida Tights gir god beskyttelse mot kulde og vind, men den holder seg ikke tørr under trening og det blir ganske klamt. Eksta tøy i linningen skal gjøre tightsen myk mot magen, men denne krøller seg lett. Tightsen er litt kort i beina og harde sømmer kjennes. Ellers pluss for store reflekser bak leggen.

Les saken

#treningstights #tights #kari-traa