Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Treningstights til all slags vær

Enten du skal ut å løpe en varm sommerdag eller ut i vinterkulda, her finner du en stor oversikt over treningstights for damer.

Les saken

#treningstights #tights #casall #salomon #nike #2XU #ulvang #swix #gore #asics #craft-cover #kari-traa #under-armour #dæhlie #johaug #reebok #mizuno #the-north-face #salming #houdini

The North Face Ultra Fastpack II Mid GTX

Ultra Fastpack Mid II GTX fra The North Face er et par lette fjellsko som ser pene ut, men som ifølge Gear Institute er mer ukomfortable enn mange av de andre fjellsko- og støvlene de har testet. Blant annet får skoene trekk for lite demping i sålen og en merkbar søm langs hælen. De gir heller ikke like mye støtte til ankelen, men de har en god Vibram-såle som gir god friksjon mot terrenget. Klikk.no synes det er en lett og behagelig sko, men irriterer seg over en lyd i knekkpunktet som de mener går ut over brukeropplevelsen.

Detaljer

Type: Fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 630 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 860 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #the-north-face

The North Face Hedgehog Fastpack GTX

The North Face Hedgehog Fastpack Lite er en lett og rask tursko som passer best til lette turer uten ryggsekk. Den gir deg god støtte og har et godt grep om underlaget, selv om sålen ikke er like robust som andre sko i samme kategori. Den har en forsterket tåkappe og gir noe beskyttelse mot omverdenen, men fungerer likevel best på enkle turer. Særlig kan den være fin å bruke på reise og til hverdags. Outdoorgearlab synes skoen fra The North Face er gjennomsnittlig, og mener det finnes bedre sko på markedet.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 276 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 360 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #the-north-face

The North Face Motivation Crop Legging

The North Face Motivation Crop Legging har et mykt stoff som også holder lenge, ifølge holdbarhetstesten til Good Housekeeping. Den har god passform og holder seg tørr under trening.

Les saken

#treningstights #tights #the-north-face