Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #asics

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

19 treff

Treningstights til all slags vær

Enten du skal ut å løpe en varm sommerdag eller ut i vinterkulda, her finner du en stor oversikt over treningstights for damer.

Les saken

#treningstights #tights #casall #salomon #nike #2XU #ulvang #swix #gore #asics #craft-cover #kari-traa #under-armour #dæhlie #johaug #reebok #mizuno #the-north-face #salming #houdini

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Asics Leg Balance Winter Tight

Asics Leg Balance Winter Tight er lett og luftig. Den kvitter seg med svette og tørker raskt, men er ikke like god på å beskytte mot vind. Passformen er veldig god.

Les saken

#treningstights #tights #asics

Asics Gel-Nimbus 19

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Gel-Nimbus 19 er stabile, har godt grep og fin demping, men RunningShoesGuru mener de demper dårligere enn produsenten hevder. De trekkes også for løpekomforten, smal plass til tærne, lite kontakt med underlaget, samt at pløsen under lissene har en tendens til å bevege seg til den ene siden under løping. Løpeskoene er større i størrelsen enn forgjengeren var. Passer også for tyngre løpere som lander på hælen.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 315 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Nimbus 18

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Gel-Nimbus 18 er komfortable sko, men de kan bli litt for stive og stabile for nøytralt pronerende. De passer best for tyngre løpere (80+ kg) som lander på hælen. Sålen er slitesterk. De trekkes for prisen, vekten og mangel på kontakt med underlaget. Plassen til tærne er heller ikke optimal.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 320 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Kayano 23

Løpesko med støtte/mengdetrening: Asics Gel-Kayano 23 er bedre enn forgjengeren. Løpeskoene har hardere, bedre støtdemping, men SoleReview melder imidlertid om ujevn demping med følselse av mye mindre demping på forfoten. De er blitt bittelitt lettere, men SoleReview mener vekten fortsatt er for høy og noen vil ønske mer fleksibilitet. Runnerclick synes de er for stive og har litt ubehagelig passform. Kontakten med underlaget er god. De er svært slitesterke og gir god støtte, men kildene er uenige om komforten i overdelen. Passer best for løpere som lander på hælen, og joggeskoene trekkes for høy pris. Aktiv Trening og Runnerclick ønsker seg større plass til tærne.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 326 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Kayano 22

Løpesko med støtte/mengdetrening: Asics Gel-Kayano 22 er godt dempede og holdbare sko. De er komfortable, men mangler en del på løpefølelse. SoleReview, Runnerclick og Klikk synes også de er litt for tunge, og SoleReview opplever at de har for lite rom til tærne. Testkildene er delte når det kommer til stabiliteten, da Klikk og RunningShoesGuru mener den er god, mens SoleReview og Runnerclick savner mer stabilitet.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 348 g i str. 45

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-Kayano 21

Løpesko med støtte/mengdetrening: Asics Gel-Kayano 21 har svært god stabilitet og er komfortable på foten for de fleste. Grepet er godt på stort sett alle overflater, men løpsfølelsen er ikke perfekt. Noen mener de puster for dårlig og veier for mye.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 351 g i str. 45

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-FujiLyte

Allround: Asics Gel-FujiLyte er løpeskoene som gir deg mye komfort for pengene. De er lette, i tillegg sitter de godt på foten, ingen kanter eller sømmer som ganger og har mykt stoff. De egner seg best for tørr sommertrening i lett terreng, da grepet fort kan gi etter i både vått klima og på ulendt underlag. Skoene blir også fort våte, men dempingen er meget god, også på hardt underlag.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-FujiEndurance

Terreng: Asics Gel-FujiEndurance er en løpesko med solide gummiknotter og den egner seg best til sti og grusvei, og stein. Modellen er av en tyngre type, og derav er den verken lett eller dynamisk. Den har lommer til lissene, ekstra polstring på tåpartiet og modellen er en klassisk Asics type. Dempingen kan være i hardeste laget for en lett løper, men passer fint til de litt tyngre.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel FujiRunnegade 2

Allround: Asics Gel Fuji Runnegade 2 ser ut til å vekke ulike reaksjoner hos testpanelene. Norske Dinside mener dette er de verste terrengskoene de har testet, mens tyske Trailblog gir gode skussmål. Det skal nevnes at Dinside har testet damemodellen og Trailblog herremodellen, men om dette er roten til det store spriket i testscoren er uvisst. Dinside mener at skoen er trang, vond og presser på foten, gir null grep på vått føre og blir alt for kjapt våte. Trailblog mener derimot at skoen har enestående grep på mykt undelag, ikke trekker inn vann og er godt egnet til løpeturen.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-FujiRunnegade

Terreng: Asics Gel-FujiRunnegade har tett passform og god stabilitet rundt anklene. De har suverent grep på våte og gjørmete stier, men har for dårlig grep og demping på asfalt og grusvei.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-FujiElite

Allround: Asics Gel-FujiElite er allroundsko for alle typer underlag. Løpeskoene er lette, velbalanserte og solide. De mangler noe grep i terrenget, særlig i vått terreng, men får likevel godkjent til å være allroundsko.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Gel-Cumulus 18

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Gel-Cumulus 18 puster godt og gir fin støtdemping, men RunningShoesGuru mener de har for mye støtdemping på forfot på langturer. De sitter godt rundt foten, men er for smale og har for spisst og dypt rom ved tærne. De gir mye verdi for pengene.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 315 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #asics

Asics Gel-FujiTrabuco 5 GTX

Terreng: Asics Gel FujiTrabuco 5 er perfekte for beboere av regnfylte strøk. Hvis en liten løpetur i regnet ikke virker for avskrekkende er disse skoene strålende. Skoene er laget for å brukes i all slags vær, men passer best værutsatte områder. Hvis du vet du kun vil løpe når det er opphold kan disse skoene være mer ukomfortable. Gortexen gjør at de puster dårlig og er tyngre enn alternativene.

Les saken

#terrengsko #løpesko #asics

Asics Dynaflyte

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Asics Dynaflyte er gode allroundere med ny sålekonstruksjon, og dette gjør dem lette, myke og komfortable. Skoene har god demping. Løpeopplevelsen og kontakten med underlaget er fint. Overdelsstoffet kan dog bli litt for tykt og varmt på foten, og plassen til tærne kan være litt for smal for noen. Passer til kortere, hurtige turer og for løpere med bred fot. Noen trekker litt for prisen.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 306 g i str. 44

Les saken

#løpesko #asics