Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #tights

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

38 treff

Treningstights til all slags vær

Enten du skal ut å løpe en varm sommerdag eller ut i vinterkulda, her finner du en stor oversikt over treningstights for damer.

Les saken

#treningstights #tights #casall #salomon #nike #2XU #ulvang #swix #gore #asics #craft-cover #kari-traa #under-armour #dæhlie #johaug #reebok #mizuno #the-north-face #salming #houdini

Kan billig treningstights for damer måle seg med de dyre?

Rett utstyr har mye å si for opplevelsen og resultatet av treningsøkta. Se hvilken tights som er best i test, og hvilken du bør styre unna.

Les saken

#treningstights #tights #peak-performance #adidas #casall #salomon #nike #houdini #ronhisch #craft #2XU

Under Armour Coldgear Leggings

Under Armour Coldgear Leggings er god å behagelig når det er fint vær og mildt. Den beskytter svært dårlig mot vind og kulde. Strikken i livet sitter behagelig på og den har god bevegelsesfrihet.

Les saken

#treningstights #tights #under-armour

Under Armour Coldgear Authentic Leggings

Under Armour Coldgear Authentic Leggings er fin også i litt kaldere vær, og puster fint. Ingen sømmer gnager, og den sitter fint på med god passform.

Les saken

#treningstights #tights #under-armour

Ulvang Training Tights Ws

Ulvang Training Tights Ws får skryt for at den er av ull, som egner seg for kalde norske høst- eller vinterdager. Den sitter godt og har gode, flate sømmer. Den puster bra og gir god bevegelsesfrihet, men beskytter ikke mot sterk vind.

Les saken

#treningstights #tights #ulvang

Swix Warm Tights Womens

Swix Warm Tights Womens er en bra tights som puster og holder varmen. Passformen er derimot ikke så god, da den sklir ned litt. Det vindtette stoffet er mindre elastisk.

Les saken

#treningstights #tights #swix

Salomon Elevate Warm Tight W

Salomon Elevate Warm Tight W får trekk for å ikke gi særlig god beskyttelse mot vind og kulde. Ellers har den gode egenskaper som at den holder seg tørr og har fleece på innsiden. Stoffet er tynt og behagelig, untatt stoffet rundt knærne som strammer unødvendig.

Les saken

#treningstights #tights #salomon

Salming Logo Tights

Salming Logo Tights er gode tights for ulike typer trening. Tightsene er av god kvalitet og stilrent design. Den transporterer fukt og varme med stor suksess, og virker derfor kjølende.

Les saken

#treningstights #tights #salming

Salming Flow Tights

Salming Flow Tights kommer i et behagelig materiale som regulerer varme og fukt. Den har en litt stram strikk i livet, men designet får pluss for å skille seg ut.

Les saken

#treningstights #tights #salming

Röhnisch Shape Aine 7/8 "Anti-shake" Tights

Röhnisch Shape Aine 7/8 "Anti-shake" Tights gir god hold og former baken bra, men stoffet oppleves noe tykt og litt klamt. Bedre for styrketrening enn lange løpeturer.

Les saken

#treningstights #tights #ronhisch

Reebok Osr Tight

Reebok Osr Tight sitter som et skudd med svært god bevegelighet. Strikken i livet gjør at tightsen ikke sklir ned, samtidig som den ikke er ubehagelig.

Les saken

#treningstights #tights #reebok

Peak Performance Lavvu Tights

Peak Performances Lavvu treningstights er god på fukttransport, støtte og passform, og designet tiltaler testkildene. Prisen trekker noe ned.

Les saken

#treningstights #tights #peak-performance

Peak Performance Block Tights

Peak Performance Block Tights har et pent design, den er behagelig og har god passform. Den har bred linning som ikke er for stram, og det myke stoffet transporterer fukt.

Les saken

#treningstights #tights #peak-performance

The North Face Motivation Crop Legging

The North Face Motivation Crop Legging har et mykt stoff som også holder lenge, ifølge holdbarhetstesten til Good Housekeeping. Den har god passform og holder seg tørr under trening.

Les saken

#treningstights #tights #the-north-face

Nike Shield Tights

Nike Shield Tights har fint og luftig stoff, som gir relativt god beskyttelse mot kulde, vind og vann. Passformen er derimot ikke den beste, med en strikk rundt livet som strammer ubehagelig. Tightsen har en kjekk lomme.

Les saken

#treningstights #tights #nike

Nike Power Speed Women’s Running Tights

Nike Power Speed Women’s Running Tights er behagelig og fin på, og gir god bevegelsesfrihet. Det myke, elastiske stoffet kjennes ekslusivt. Den har minimalt med sømmer og ventilerer godt. Praktisk lomme bak.

Les saken

#treningstights #tights #nike

Nike Epic Lux Tights

Nike Epix Lux er en treningsthights som er luftig og har god passform. Den holder seg på plass under økten, og den sitter verken for stramt eller for løst. Den har ingen sømmer som gnager, og den holder deg tørr.

Les saken

#treningstights #tights #nike

Mizuno BG3000 Long Tights

Mizuno BG3000 Long Tights har et fint design i pustende materiale. Den holder fukten ute og sitter bra på. Den har praktiske lommer både på utsiden av låret og i livet. Det som trekker ned er at sømmene kjennes for godt og gnager mot huden.

Les saken

#treningstights #tights #mizuno

Kari Traa Toril Tights

Kari Traa Toril Tights holder bra på varmen, og det er også plass til ullundertøy under dersom man ønsker det. Tightsen sitter komfortabelt på uten å stramme, men strikken i livet kunne vært bedre for enda bedre passform.

Les saken

#treningstights #tights #kari-traa

Kari Traa Louise Tights

Kari Traa Louise Tights er behagelig på og har god passform. Den har mange sømmer, men disse kjennes overraskende lite. Den har en fin lomme i ryggen, men den gjør også at man blir litt klam. Fuktegenskapene er ikke på topp.

Les saken

#treningstights #tights #kari-traa

Kari Traa Ida Tights

Kari Traa Ida Tights gir god beskyttelse mot kulde og vind, men den holder seg ikke tørr under trening og det blir ganske klamt. Eksta tøy i linningen skal gjøre tightsen myk mot magen, men denne krøller seg lett. Tightsen er litt kort i beina og harde sømmer kjennes. Ellers pluss for store reflekser bak leggen.

Les saken

#treningstights #tights #kari-traa

Johaug Win Concept Pants

Johaug Win Concept Pants får skryt for å være svært god i møte med vind, og den holder deg varm. Stoffet som skal hindre vind i å slippe gjennom er sydd på utsiden av tightsen, noe som resulterer i at den ikke oppleves klam. Passformen er god.

Les saken

#treningstights #tights #johaug

Houdini Cobra Tights

Houdini Cobra Tights fungerer godt til ulike typer trening. Den har god komfort med et mykt elastisk stoff som kjennes som bomull mot huden. Den brede strikken i livet strammer ikke, men sitter behagelig på. Den har god fuktregulering, men ingen ekstra funksjoner.

Les saken

#treningstights #tights #houdini

H&M Løpetights

H&M løpetight har ikke optimal fukttransport. Den er billig sammenlignet med andre løpetights, men den får noen minuspoeng for ubehagelige lommer og sømmer.

Les saken

#treningstights #tights

Gore Mythos Lady 2.0 Windstopper Soft Shell Tights

Gore Mythos Lady 2.0 Windstopper Soft Shell Tights får pluss for å ha god stretch og god beskyttelse mot vind. Den holder godt på varmen og har pustende fleece-stoff. Søm og snøring kjennes, men er ikke ubehagelig.

Les saken

#treningstights #tights #gore

Dæhlie Tights Mora

Dæhlie Tights Mora holder ikke spesielt godt på varmen, men er lett og behagelig å ha på. Store partier med reflekser gir god synlighet i mørket. Den føles litt klam.

Les saken

#treningstights #tights #dæhlie

Craft Cover Wind Tights Wmn

Craft Cover Wind Tights Wmn gir god beskyttelse mot vind og holder bra på varmen. Den har myk fleece på innsiden og tightsen ventilerer greit men ikke maksimalt. Den er også litt løs i passformen.

Les saken

#treningstights #tights #craft-cover

Casall Windtherm Tights

Casall Windtherm tights har et elegant og komfortabelt design, beskytter godt mot vind og kulde samtidig som den puster. Det noe stivere vindstoffet gjør tightsen mindre elastisk. Den brede linningen sitter bra uten å klemme. Den har en liten lomme med klaff.

Les saken

#treningstights #tights #casall

Casall Running Tights

Casalls tights får høy karakter på transportering av fukt. Tightsen er veldig komfortabel å ha på seg, men noen melder samtidig om at den har lett for å skli ned under trening. Den passer best dersom du har smale bein.

Les saken

#treningstights #tights #casall

Asics Leg Balance Winter Tight

Asics Leg Balance Winter Tight er lett og luftig. Den kvitter seg med svette og tørker raskt, men er ikke like god på å beskytte mot vind. Passformen er veldig god.

Les saken

#treningstights #tights #asics

Adidas Supernova Long Tights

Adidas Supernova Long Tights er god på transportere fuktighet, og den scorer fint på kvalitet og passform.

Les saken

#treningstights #tights #adidas

2XU Hyoptik Mid-rise Compression

2XU Hyoptik Mid-rise Compression får full pott på design og kvalitet. Den har fine refleks-detaljer, og blir kvitt fuktighet. Den er behagelig å ha på.

Les saken

#treningstights #tights #2XU

2XU Active Compression

2XU Active Compression har god komfort og er av bra kvalitet, og egner seg godt som løpetights. Litt kjedelig design.

Les saken

#treningstights #tights #2XU