Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nike

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

20 treff

Treningstights til all slags vær

Enten du skal ut å løpe en varm sommerdag eller ut i vinterkulda, her finner du en stor oversikt over treningstights for damer.

Les saken

#treningstights #tights #casall #salomon #nike #2XU #ulvang #swix #gore #asics #craft-cover #kari-traa #under-armour #dæhlie #johaug #reebok #mizuno #the-north-face #salming #houdini

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Kan billig treningstights for damer måle seg med de dyre?

Rett utstyr har mye å si for opplevelsen og resultatet av treningsøkta. Se hvilken tights som er best i test, og hvilken du bør styre unna.

Les saken

#treningstights #tights #peak-performance #adidas #casall #salomon #nike #houdini #ronhisch #craft #2XU

Nike Zoom Terra Kiger 3

Allround: Nike Zoom Terra Kiger 3 er lette og gir svært god løpsfølelse. Det føles nærmest som å ha på seg en sokk, og sålen gir godt grep enten du løper i normal eller rask fart. Undersålen gir god beskyttelse, men de er ikke stabile nok i tøft terreng. De har myk støtdemping som gjør dem behagelige også på asfalt.

Les saken

#terrengsko #løpesko #nike

Nike Shield Tights

Nike Shield Tights har fint og luftig stoff, som gir relativt god beskyttelse mot kulde, vind og vann. Passformen er derimot ikke den beste, med en strikk rundt livet som strammer ubehagelig. Tightsen har en kjekk lomme.

Les saken

#treningstights #tights #nike

Nike Power Speed Women’s Running Tights

Nike Power Speed Women’s Running Tights er behagelig og fin på, og gir god bevegelsesfrihet. Det myke, elastiske stoffet kjennes ekslusivt. Den har minimalt med sømmer og ventilerer godt. Praktisk lomme bak.

Les saken

#treningstights #tights #nike

Nike LunarTempo 2

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Nike LunarTempo 2 er komfortable, lette og myke konkurransesko, men kan ha litt for dårlig respons og grep ved rask løping. Grepet på våt asfalt og grus er derimot god. De kan også føles for trange for noen løpere. De fleste mener de har god støtdemping, men noen mener dempingen er i mykeste laget.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 231 g i str. 45,5

Les saken

#løpesko #nike

Nike Lunarglide 8

Løpesko med støtte/lettvektssko: Nike Lunarglide 8 er lettvektssko med mild overpronasjonsstøtte. De har dermed mer støtte enn mange andre lettvektssko, men de gir mindre stabilitet og er mykere enn de tidligere versjonene av Lunarglide. De fungerer til både raske turer og rolige langturer. Sålen griper godt i underlaget, men noen mener de mangler noe kontakt med underlaget. Steiner setter seg lett fast mellom sporene i sålen, og slitestyrke på undersålen burde vært bedre.

Hældropp: 9,5 mm
Vekt: 265 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Free RN Motion Flyknit

Nøytrale løpesko/lettvekstssko: Nike Free RN Motion Flyknit passer godt til korte, hurtige turer. De har fått litt tykkere såle med mer demping enn tidligere versjoner. Likevel er de fortsatt i den minimalistitske enden av løpeskoskalaen, med mindre demping og tynnere såle enn mange andre lettvektssko. Løpeopplevelsen og kontakten med underlaget er veldig fin. Skoene er fleksible og komfortable med en strømpeaktig, pustende overdel, men overdelen kan oppleves litt smal og trang foran. Noen mener også at skoene klemmer litt ved hælen. De mangler noe sidestabilitet og undersålen samler opp en del grus.

Hældropp: 4 mm
Vekt: 242 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Free 5.0 (2015)

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Free 5.0 (2015) er lette og føles gode på foten. De er svært fleksible og har god støtdemping. Skoene er mye mindre i størrelsen enn andre løpesko, og undersålen kan samle grus og steiner.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 235 g i str. 45

Les saken

#løpesko #nike

Nike Epic Lux Tights

Nike Epix Lux er en treningsthights som er luftig og har god passform. Den holder seg på plass under økten, og den sitter verken for stramt eller for løst. Den har ingen sømmer som gnager, og den holder deg tørr.

Les saken

#treningstights #tights #nike

Nike Air Zoom Vomero 12

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Air Zoom Vomero 12 gir grei kontakt med underlaget, er myke og har flott støtdemping. Skoene passer til de aller fleste typer løpetrening, men kildene er uenige om komforten. Midtsålen imponerer Aktiv Trening, RunningShoesGuru og Gear Insitute, men SoleReview er ikke fornøyd med hvordan den oppfører seg.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 334 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Vomero 11

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Air Zoom Vomero 11 er myke, komfortable løpesko med herlig demping og fin kontakt med underlaget. Aktiv Trening melder om godt grep, men RunningShoesGuru ønsker seg bedre grep på glattere underlag. Snøringen er unik og god, men materialet i overdelen føles litt for stivt og varmt. Trekkes noe for prisen.

Hældropp: 12 mm
Vekt: 316 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Structure 20

Løpesko med støtte/mengdetrening: Nike Air Zoom Structure 20 har fått flere oppdateringer siden forgjengeren, og det til det bedre. De er slitesterke og gode på alle typer underlag. Gir fin støtte enten du har mild eller kraftig overpronasjon, og de har forholdsvis hard, men god støtdemping. Skoene er komfortable å ha på seg og er romslige rundt forfoten, men de passer ikke til alle føtter. Tyngre løpere vil bli mest fornøyd med disse. Bakre del burde gitt bedre kontakt med underlaget, og de kan fort bli for varme.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 317 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Structure 19

Løpesko med støtte/mengdetrening: Nike Air Zoom Structure 19 har en fleksibel overdel som puster godt. Kildene deler seg med tanke på stabiliteten - SoleReview mener de er ustabile rundt hælen, mens de andre skriver at skoene har god stabilitet. Aktiv Trening mener de mangler litt dynamikk og burde vært litt mykere. Runnerclick savner mer fleksibilitet og lavere vekt.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 289 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Pegasus 33

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Nike Air Zoom Pegasus 33 passer for de fleste løpere. De er slitesterke, komfortable og god støtdemping, spesielt for dem med hæl- og leggproblemer. Trekkes litt for at de er blitt noe tyngre enn den forrige versjonen og for at de er litt smale i størrelsen. Pløsen kunne også vært bedre polstret.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 306 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike

Nike Air Zoom Elite 9

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Nike Air Zoom Elite 9 får veldig god testscore fra RunningShoesGuru og SoleReview. De synes det er gode konkurransesko som også kan benyttes til de lengre distansene. De mener overdelen er komfortabel, grepet er godt og at yttersålen virker slitesterk. De synes også at forfoten har god demping og fin kontakt med underlaget, men at bakre del mangler respons. Klikk er ikke helt fornøyde og opplever at dempingen er litt for hard. Flere av Klikk sine testløpere liker ikke hvordan skoen sitter på foten. SoleReview er heller ikke helt fornøyd med Flywire-trådene i overdelen som skal holde foten på plass under løping.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 225 g i str. 44

Les saken

#løpesko #nike