Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Høstens beste bærbare PC-er

Bærbare PC-er er fortsatt svært populære i Norge, og salget økte i 2016. Produsentene lanserer stadig nye laptoper, og i denne testen har vi inkludert PC-er som egner seg til skole og jobb. Blant hybrider, business- og gaming-PC-er guider vi deg til de beste laptop-kjøpene.

Annonse

Best i test

Basert på den samlede testscoren er Asus Vivobook Pro N552VW testvinner. Den får skryt for ytelse og god pris med tanke på innholdet. Byggekvalitet og vekt trekker ned poengsummen. Testvinneren har fått sin score basert på tre testkilder, mens de under på listen har fem ganger så mange kilder. Færre tester gir en mindre sikker samlescore, siden hver enkelttest får veldig stort utslag.

På en delt andreplass finner vi den oppgraderte modellen av fjorårets vinner Dell XPS 13 (2017) og konkurrenten HP Spectre x360 (2017).

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

OBS! Dette er en gammel PC-test. Sjekk den nyeste testen her.

Testens taper

I denne samletesten fikk Toshiba Satellite Radius den laveste poengsummen. Grunnen til det var, ifølge anmelderne, at lyden ikke er bra nok, batteritiden er for dårlig, og tastaturet opplevdes som lite brukervennlig. I tillegg mente flere at man kunne finne bedre alternativer for den samme prisen.

Gå rett til resultatlisten ved å klikke her. Vil du ha mer informasjon om hvordan du velger riktig PC kan du fortsette å lese.

Laptop, nettbrett eller begge deler?

Avhengig av hva man skal bruke maskinen til kan et nettbrett være et alternativ til en laptop. Spesielt surfing og underholdning klarer nettbrettene bra, men de kommer vanligvis til kort når det gjelder tastatur og mulighet til å bruke litt mer krevende programvare.

De senere årene har man imidlertid sett fremveksten av hybrider som kombinerer egenskapene til både PC og nettbrett. Når man ikke bruker dem som en ordinær laptop, kan man enten fjerne det avtagbare tastaturet, eller vende skjermen 360 grader og benytte berøringskjermen, slik at det blir tilsvarende et nettbrett. I motsetning til nettbrettene har hybriden et operativsystem som gjør den kapabel til mer avansert bruk enn nettbrettet.

Derfor er det kanskje ikke så rart at nettopp denne typen maskin har økt salget kraftig de siste årene. Samtidig har salget av PC-er på verdensbasis gått kraftig ned, og salget av nettbrett gikk tilbake også i 2016.

Vil du heller kjøpe nettbrett? Her finner du testen: Årets heftigste nettbrett.

Hvordan velge riktig PC

Ordforklaringer

Prosessor:
Ofte også omtalt som CPU, er enheten som behandler instruksjoner fra et program. Jo bedre prosessor, jo raskere PC.

Grafikk:
Også kalt GPU, er som regel integrert i nyere PC-er, og er en microprosessor som behandler grafikk i PC-en. Spiller du mye, er et godt grafikkort vitkig.

Skjerm:
Oppløsningen er gjerne oppgitt i pixler, og nyere PC-er har gjerne mellom 1000-3000. Lysstyrke og fargegjengivelse er også greit å se på for å sikre at skjermen er god.

Lagring:
Kapasiteten på lagrinsmediumet oppgitt i GB avgjør hvor mye du kan lagre på PC-en. En SSD harddisk regnes for å være raskere enn vanlig harddisk.

Minne:
Minnet er ikke det samme som lagring, og blir ofte kalt RAM. Minnet har betydning for hvor rask PC-en er, særlig ved bruk av mange programmer samtidig.

Operativsystem:
Er programvaren som maskinen benytter, for eksempel Windows eller macOS. Operativsystemet avgjør hvordan du bruker maskinen og hvordan menyene ser ut, og styrer i så måte "hverdagen" til de andre programmene.

USB:
Er en type port som brukes for å koble andre enheter til PC-en, f. eks. skjerm, tastatur, printer, kamera, minnepinne ol. Det finnes flere typer USB port, og de fleste vil fortsatt ha bruk for USB 3 eller eldre. Den nyeste versjonen heter USB-C, og dersom PC-en kun har denne typen, vil du mest sannsynlig måtte bruke en adapter for å koble til de ønskede enhetene.

Andre porter:
HDMI – For tilkobling til TV, Skjerm, BlueRay, og andre lyd- og bildeenheter.
Jack – For å koble til lyd (høyttalere, ørepropper ect.). De fleste PC-er har en såkalt combo-jack, kan brukes for både hodetelefoner og mikrofon.

Når man skal kjøpe en ny PC er det lurt å tenke gjennom hva man skal bruke den til. Et spørsmål som mange lurer på, er hvor mye den bør koste. For rundt 5000 kroner får du en grei PC som klarer det meste av nettsurfing, medieavspilling og enkle kontorprogrammer.

Ønsker du en mer solid maskin som kan kjøre tyngre programmer, eller som egner seg til å spille på, kan det være lurt å investere noen ekstra tusenlapper.

Windows vs. Mac

Mange lurer også på om de skal kjøpe Windows-PC eller Mac. Mac har smarte løsninger og er brukervennlige, men de siste årene har det kommet mange fullgode alternativer på markedet. Generelt er Mac dyrere enn Windows-PC-ene.

Hvordan man opplever brukervennligheten til en Windows-PC eller Mac avhenger av hva man er vant til. Forskjellene mellom Mac og Windows kan være vanskelige for mange, og bytter man PC, kan det ta litt tid å venne seg til det nye systemet.

Det er også verdt å tenke over at en Mac ikke kan kjøre like mye forskjellig programvare som en PC. Særlig er mange spill kun tilgjengelig på PC, selv om det har blitt stadig vanligere å lage versjoner til begge operativsystem. Om du allerede har kjøpt mange programmer til enten Windows eller Mac, kan du måtte kjøpe dem på nytt om du bytter system.

Chromebook?

Det finnes nå en tredje mulighet, nemlig Chromebook. Disse PC-ene benytter seg av Googles operativsystem ChromeOS, og de er relativt kjappe, på tross av sin enkle programvare. PC-ene er også rimelige, ettersom mesteparten av programmene kjører i nettapplikasjoner.

Hvis din PC-bruk i stor grad omhandler nettet, kan en Chromebook gjøre deg fornøyd. Det er verdt å nevne at Chromebookene ofte har lite lagringsplass, og gjerne svakere prosessor enn andre PC-er.

Les også: test av trådløse hodetelefoner.

Størrelse

Størrelse er også greit å tenke på. Skal du ha med deg PC-en i hverdagen, eller skal den stå hjemme eller på kontoret? Modellene med 15 tommer skjerm kan veie opp mot en kilo mer enn de med 12-13 tommer. Så skal du bære med deg PC-en din, kan det være en fordel å velge en lettere variant.

Skjerm

Skjermoppløsning er også viktig, særlig hvis du vil ha en større PC fra 15 tommer og oppover. Høyere skjermoppløsning avgjør hvor klart og detaljert du ser bildene. Skjermoppløsning angir også hvor mye informasjon du kan se på skjermen samtidig. Jobber du med flere programmer samtidig, er det fordel med større skjerm og høyere oppløsning.

Minne og lagringsplass

Behovet for lagringsplass blir stadig mindre, på grunn av muligheten for lagring i "skyer" og tjenester som Spotify og Netflix. Strømming og skytjenester gjør at mange av filene man tidligere måtte ha liggende ikke lenger trenger å ta opp plass på harddisken, men man trenger til gjengjeld en stabil nettlinje.

Bedre lyd i hjemmet: Test av store høyttalere.

Harddisk

Apple er fortsatt nordmenns favoritt: Selv om mange velger en MacBook er det flere sterke nykommere å velge mellom i høst.

En harddisk med mellom 256 og 500 GB holder for de fleste. Jo flere GB disken har, jo mer kan du lagre. SSD er raskere enn vanlige harddisker, men de koster også mer.

Minnet internt i PC-en er ikke det samme som lagringsplass, og dette fungerer som et mellomlager for prosessoren og harddisken. Som minimum for PC bør man ha 4 GB minne. Går du opp til 8 GB RAM, bør det være tilstrekkelig minne for de fleste i dag, litt avhengig av hvor minne-krevende programmer du skal bruke. Ofte kan man kjøpe mer minne senere om det skulle vise seg å være nødvendig, men f.eks. macbooks er sveiset sammen, slik at dette ikke lett lar seg gjøre.

Prosessor og grafikkort

Hvilken prosessor (ofte angitt som CPU) du velger, vil også påvirke maskinens ytelse. En rask prosessor vil utføre oppgaver fortere enn en langsom. De vanligste og nyeste prosessorene er Core i5-i7, og disse bør sikre deg god hastighet og ytelse.

Den nyeste (syvende) generasjonen Core-prosessorer går under navnet Kaby Lake, og skal, ifølge produsenten, yte opp til 12 prosent bedre enn forgjengeren. Velger du en prosessor fra en eldre generasjon, bør også prisen være lavere.

Sjekket ut den nye iPad Pro? Les testen og se hva anmelderne mener om nyheten.

Grafikkort (ofte omtalt som GPU) er noe man i hovedsak investerer i når PC-en skal brukes mye til å spille. De nyeste prosessorene har gjerne grafikkort integrert, og disse kan være kraftige nok for dette formålet.

Tilkoblinger

En PC bør ha minst to 3.0 USB-utganger, men dersom PC-en har færre, eller av en annen type, bør du undersøke hvilke adaptere du trenger for å kunne bruke den til det du ønsker. Skal du koble til PC-en til en større skjerm, kan det i tillegg kan det være lurt å ha en HDMI utgang av typen 1.4 eller 2.0, da disse støtter full HD-oppløsning.

RESULTATER

Asus Vivobook Pro N552VW

Asus Vivobook Pro N552VW

Resultatet er basert på 3 tester.
88
HP Spectre X360 2017

HP Spectre X360 2017

Resultatet er basert på 18 tester.
86
Dell XPS 13 2017

Dell XPS 13 2017

Resultatet er basert på 15 tester. Pris fra 19 030,-

Pris fra 19 030,-

86
Dell XPS 15 9560

Dell XPS 15 9560

Resultatet er basert på 15 tester.
85
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2017

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2017

Resultatet er basert på 15 tester.
84
Asus Zenbook UX303

Asus Zenbook UX303

Resultatet er basert på 11 tester.
84
MacBook Pro 2017

MacBook Pro 2017

Resultatet er basert på 8 tester. Pris fra 36 995,-

Pris fra 36 995,-

83
HP EliteBook x360

HP EliteBook x360

Resultatet er basert på 9 tester. Pris fra 45 641,-

Pris fra 45 641,-

82
Acer Swift 5

Acer Swift 5

Resultatet er basert på 7 tester. Pris fra 8 990,-

Pris fra 8 990,-

82
Asus Zenbook UX305CA

Asus Zenbook UX305CA

Resultatet er basert på 11 tester.
81
Microsoft Surface Laptop 2017

Microsoft Surface Laptop 2017

Resultatet er basert på 21 tester. Pris fra 5 997,-

Pris fra 5 997,-

80
Dell XPS 15 9550

Dell XPS 15 9550

Resultatet er basert på 14 tester.
80
Lenovo Yoga 900

Lenovo Yoga 900

Resultatet er basert på 30 tester. Pris fra 297,-

Pris fra 297,-

79
Huawei MateBook X

Huawei MateBook X

Resultatet er basert på 13 tester. Pris fra 16 990,-

Pris fra 16 990,-

79
MacBook 2017

MacBook 2017

Resultatet er basert på 9 tester. Pris fra 12 227,-

Pris fra 12 227,-

79
Dell Latitude E7440 Touch

Dell Latitude E7440 Touch

Resultatet er basert på 6 tester.
79
Mac Book Pro 2016

MacBook Pro 2016

Resultatet er basert på 22 tester.
78
Dell XPS 13 2-in-1

Dell XPS 13 2-in-1

Resultatet er basert på 17 tester. Pris fra 19 472,-

Pris fra 19 472,-

78
Asus Zenbook UX305FA

Asus Zenbook UX305FA

Resultatet er basert på 15 tester.
78
MacBook Air

MacBook Air

Resultatet er basert på 14 tester. Pris fra 12 790,-

Pris fra 12 790,-

78
Microsoft Surface Pro 2017

Microsoft Surface Pro 2017

Resultatet er basert på 18 tester. Pris fra 14 355,-

Pris fra 14 355,-

77
Microsoft Surface Book

Microsoft Surface Book

Resultatet er basert på 14 tester. Pris fra 20 990,-

Pris fra 20 990,-

77
Samsung Notebook 9

Samsung Notebook 9

Resultatet er basert på 10 tester.
77
Asus ZenBook UX330UA

Asus ZenBook UX330UA

Resultatet er basert på 8 tester.
77
HP Spectre x360

HP Spectre x360

Resultatet er basert på 24 tester. Pris fra 23 882,-

Pris fra 23 882,-

76
Lenovo Yoga 910

Lenovo Yoga 910

Resultatet er basert på 18 tester.
76
Acer Aspire S 13

Acer Aspire S 13

Resultatet er basert på 14 tester. Pris fra 5 392,-

Pris fra 5 392,-

76
Dell Chromebook 13

Dell Chromebook 13

Resultatet er basert på 12 tester. Pris fra 4 215,-

Pris fra 4 215,-

75
Asus Zenbook Pro UX501VW

Asus Zenbook Pro UX501VW

Resultatet er basert på 12 tester.
75
Samsung Chromebook Pro

Samsung Chromebook Pro

Resultatet er basert på 6 tester.
75
HP EliteBook 850

HP EliteBook 850

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 14 490,-

Pris fra 14 490,-

75
Asus Zenbook 3 (UX390UA)

Asus Zenbook 3 (UX390UA)

Resultatet er basert på 21 tester.
74
Toshiba Chromebook 2

Toshiba Chromebook 2

Resultatet er basert på 20 tester.
74
Samsung Galaxy TabPro S

Samsung Galaxy TabPro S

Resultatet er basert på 18 tester. Pris fra 6,-

Pris fra 6,-

74
Asus Chromebook Flip

Asus Chromebook Flip

Resultatet er basert på 13 tester. Pris fra 6 995,-

Pris fra 6 995,-

74
Toshiba Satellite P50t

Toshiba Satellite P50t

Resultatet er basert på 17 tester.
73
HP Spectre X2

HP Spectre X2

Resultatet er basert på 18 tester. Pris fra 2 898,-

Pris fra 2 898,-

72
Samsung Notebook 9 Pro

Samsung Notebook 9 Pro

Resultatet er basert på 5 tester.
72
HP Envy 13

HP Envy 13

Resultatet er basert på 13 tester. Pris fra 8 995,-

Pris fra 8 995,-

71
HP Pavilion X2

HP Pavilion X2

Resultatet er basert på 11 tester.
71
Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 18 225,-

Pris fra 18 225,-

71
HP EliteBook Folio G1

HP EliteBook Folio G1

Resultatet er basert på 10 tester. Pris fra 11 995,-

Pris fra 11 995,-

70
Lenovo Miix 510

Lenovo Miix 510

Resultatet er basert på 11 tester. Pris fra 8 859,-

Pris fra 8 859,-

69
Toshiba Satellite Radius

Toshiba Satellite Radius

Resultatet er basert på 21 tester.
66

Best i test

2017

Asus Vivobook Pro N552VW

Asus Vivobook Pro N552VW

88/100

Asus Vivobook Pro N552VW er en laptop som egner seg like godt til gaming som til annen bruk, med tanke på Intel Core i7 prosessoren og Nvidia GeForce GTX 960 GPU. For prisen synes de fleste anmelderne at man får mye for pengene. Maskinen er stillegående, og viften bråker lite, men byggekvaliteten trekker ned helthetsinntrykket. PC-en veien også mye, og batteritiden kunne være bedre.

Produktspesifikasjoner


Modell: VivoBook Pro N552VW
Batteritid: 10 timer
Skjerm: 15,6" (3840 x 2160)
Lagring: Opptil 256 GB SSD
Minne: Opptil 16 GB
Vekt: 2,53 kg
Prosessor: Intel Core i7 6700HQ/Intel Core i5 6300HQ
Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 960M
Porter: USB 3, USB-C, HDMI, RJ45 LAN,mini-DisplayPort
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 88/100

Basert på 3 tester.

Expert Reviews (2016)

A great value do-it-all laptop Les saken

100
Alphr (2016)

Huge power, low price Les saken

100
Trusted Reviews (2016)

Top-end processor performance Les saken

63
HP Spectre X360 2017

86/100

HP Spectre X360 2017 er en splitter ny versjon av tidligere X360 modeller. Redesignet har gjort den tynnere og lettere, og innsiden har også fått en real oppgradering. Maskinen egner seg best til mindre krevende bruk, skal du spille spill eller bruke tunge programmer finnes det bedre maskiner på markedet. PC-en har Windows Hello, som blant annet gjenkjenner ansiktet ditt for innlogging. Pekeplate og tastatur får ros, det gjør også berøringsskjermen, men mest av alt imponerer batteritiden. Prisen er avhengig av hvilken konfigurasjon du velger, men sammenlignet med mye annet får du en del for pengene.

Produktspesifikasjoner


Modell: HP Spectre x360 2017
Batteritid: Opptil 15 timer
Skjerm: 13,3 ” berøringsskjerm (1920 x 1080)
Lagring: 256- 512
Minne: 8-16 GB
Vekt: 1,44 kg
Prosessor: Intel Core i7-7500u
Grafikk: Intel HD Graphics 620
Porter: 2 x USB-C, Thunderbolt 3, USB 3.1, minijack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 86/100

Basert på 18 tester.

Expert Reviews (2017)

Redesigned, redefined and powerful Les saken

100
IT Pro (2017)

Stunning design; Value for money; Blisteringly fast Les saken

100
Tek.no (2017)

Best i test Les saken

94
Engadget (2017)

One of our new favorite laptops, thanks to its premium design, fast performance, vibrant screen and comfortable keyboard Les saken

89

Vis alle tester (+13)

TechRadar (2017)

Don’t mistake the Spectre x360's ultra-slim form factor for lightweight performance Les saken

88
PC Mag UK (2017)

Fast performance. Slick, modern design Les saken

88
Laptop Mag (2017)

Gorgeous, slim design Les saken

88
PC World USA (2017)

The best just keeps getting better Les saken

88
CNET (2017)

Battery life takes a hit with the 4K display compared to high definition. Les saken

83
DinSide (2017)

Lekker og robust Les saken

80
Wired USA (2017)

Ultra-bright, high-resolution screen is hard to beat in this field Les saken

78
Digital Trends (2017)

Excellent keyboard Les saken

78
Trusted Reviews (2017)

Outstanding design Les saken

75
Dell XPS 13 2017

86/100

Dell XPS 13 2017 er en PC som har god ytelse og berøringsskjerm. Den har også et rikt utvalg porter, noe som nesten kan regnes for mangelvare i dagens PC-marked. Batteritiden er god, men den støyer en del. Skjermen har svak lysstyrke. Skjermrammen på denne er særdeles tynn, og konsekvensen av dette er at kameraet, såkalt "nose cam", er plassert i venstre hjørne. Hvorvidt dette er et problem, vil avhenge av bruken din. Ellers mener anmelderne at byggekvaliteten er god. PC-en mangler Windows Hello og pekeplaten er ikke så presis som man kunne forvente i denne prisklassen. Hva sluttprisen ender på avhenger av hvilken konfigurasjon du velger.

Produktspesifikasjoner


Modell: Dell XPS 13
Batteritid: Opptil 22 timer
Skjerm: 13” skjerm i 11” ramme (3200x1800)
Lagring: 128 GB-256 TB
Minne: 4-8 GB LPDDR3
Vekt: 1,2 kg
Prosessor: Intel Core i7-7560U
Grafikk: Intel HD 620
Porter: USB 3.0, SD kortleser, Thunderbolt 3, HDMI, jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 86/100

Basert på 15 tester. Pris fra 19 030,-

Pris fra 19 030,-

IT Pro (2017)

Performance upgrades turn a superb ultrabook into an essential work companion Les saken

100
TechRadar (2017)

Leading the best laptop race all over again Les saken

100
Alphr (2017)

A great laptop, improved even more Les saken

100
Digital Trends (2017)

Strong, well-rounded performance Les saken

89

Vis alle tester (+10)

PC World USA (2017)

Yes, this is the best one so far Les saken

88
Trusted Reviews (2017)

Compact and attractive design Les saken

88
Business New Daily (2017)

Our favorite ultraportable business laptop is better than ever in its newest update Les saken

88
Engadget (2017)

The laptop to beat doesn't come cheap Les saken

86
CNET (2017)

Part laptop, part tablet, all screen Les saken

82
Laptop Mag (2017)

Comfortable keyboard; Vibrant InfinityEdge display; Impressive audio; Les saken

75
ITavisen (2017)

Solid byggekvalitet Les saken

67
The Verge (2017)

Great keyboard Les saken

67
Dell XPS 15 9560

85/100

Dell XPS 15 9560 er en solid 15 tommers PC med sterk prosessor fra Kaby-Lake generasjonen, og bra grafikkort som fungerer fint med lette spill. Mest av alt er maskinen egnet for hjemme og skolebruk, skal du kjøre tunge spill eller programmer vil andre maskiner yte bedre. Skjermen er nesten rammeløs, men lysstyrken kunne vært bedre. Tastatur og pekeplate får ros for behagelig brukeropplevelse, men batteritiden er kun på litt over seks timer. Maskinen støyer noe, og kan blir varm, særlig ved spilling.

Produktspesifikasjoner


Modell: Dell XPS 15 9560
Batteritid: inntil 19 timer ifølge produsenten
Skjerm: 15,6” 4K Ultra HD display (3840 x 2160)
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: 8-32 GB
Vekt: 1,8 kg
Prosessor: Intel Core i5-7300HQ/i7-7700HQ
Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 1050
Porter: HDMI, 2 x USB-3, Thunderbolt 3, SSD
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 85/100

Basert på 15 tester.

Expert Reviews (2017)

The best Windows 10 laptop goes Kaby Lake Les saken

100
Pocket-lint (2017)

Editor's choice Les saken

100
Notebook Check (2017)

Massive GPU gains. Les saken

89
Digital Trends (2017)

Excellent everyday performance Les saken

89

Vis alle tester (+10)

PC Advisor (2017)

a marvellous all-rounder Les saken

88
Trusted Reviews (2017)

Great CPU and GPU performance Les saken

88
Tek.no (2017)

Et lekkert ytelsesbeist Les saken

83
CNET (2017)

A top choice for designing demons -- and occasionally killing them Les saken

81
Tek.no (2017)

Denne skulle vi gjerne hatt tidligere Les saken

78
Laptop Mag (2017)

Beautiful display; Clear audio; Solid battery life Les saken

75
PC World USA (2017)

With a Kaby Lake quad-core and Pascal graphics, the XPS 15 remains the quad-core to beat. Les saken

75
TechRadar (2017)

Jack of all trades, master of some Les saken

75
Ultrabook Review (2017)

Strong performance Les saken

75
PC Mag UK (2017)

brilliant 4K screen and updated components Les saken

75
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2017

84/100

Lenovo ThinkPad X1 Carbon er en arbeidshest med Kaby Lake prosessor og enestående batteritid. Den får skryt for superb skjerm selv om den ikke er av berøringstypen. Designet er både pent og lett for å være en arbeids-PC av sitt slag. Tastaturet er presist og pekeplaten like så. Lenovo har heller ikke denne gangen kvittet seg med den typiske lille røde styre styreknappen som er å finne på ThinkPader. Den har godt med porter, men anmelderne mener at flere konkurrenter kan tilby like gode komponenter til en rimeligere penge.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Batteritid: Opptil 15,5 timer
Skjerm: 14 ” berøringsskjerm (2560 x 1440)
Lagring: 128 GB- 1 TB
Minne: opptil 16 GB
Vekt: 1,14 kg
Prosessor: l Intel Core i7-7600U prosessor
Grafikk: Intel HD Graphics 620
Porter: USB 3.0,Thunderbolt 3, HDMI, Micro Sim og Micro SD-kortleser
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 84/100

Basert på 15 tester.

IT Pro (2017)

A lightweight and stylish machine that sets the bar for business grade ultrabooks Les saken

100
Expert Reviews (2017)

Lenovo’s ThinkPad X1 Carbon is a superior business class ultrabook, let down by its lofty asking price Les saken

100
ITavisen (2017)

Tastaturet er en drøm, styreflaten er god. Les saken

89

Vis alle tester (+10)

ZDNet (2017)

Great design and all-day battery life Les saken

89
PC Advisor (2017)

The latest version is bang up to date and doesn't remove the ports and features you need. Les saken

88
The Verge (2017)

Rigid, sturdy design and materials Les saken

83
CNET (2017)

A modern classic for the battery-bleeding business traveler Les saken

80
Wired USA (2017)

Incredibly light, svelte, and durable. Les saken

78
Laptop Mag (2017)

Long battery life; Vibrant and colorful display; Les saken

75
PC Mag UK (2017)

Almost 16 hours of battery life. Weighs less than 2.5 pounds. Les saken

75
NotebookReview (2017)

First-rate keyboard and touchpad/pointing stick Les saken

75
Digital Trends (2017)

Excellent processor and hard drive performance Les saken

67
Asus Zenbook UX303

84/100

Asus Zenbook UX303 er en nyere og mer oppdatert versjon av UX305. UX303 serien har vært tilgjengelig siden 2014, og avhengig av hvor mye man er villig til å betale, kan man få funksjoner som berøringsskjerm, høyrere skjermoppløsning, mer largringsplass og bedre prosessor. Maskinen får skryt for designet, og bra batteritid. PC-en fra Asus veier kun 1,45 kg. og den har tre USB utganger.

Produktspesifikasjoner


Modell: Asus Zenbook UX303
Batteritid: Opptil 7 timer
Skjerm: 13, 3" (1920 x1080)
Lagring: 256 GB
Minne: Opptil 12 GB
Vekt: Fra 1,45 kg
Prosessor: Intel Core i7-6500U
Grafikk: Intel HD Graphics 520
Porter: 3 x USB 3.0, HDMI, mini-DisplayPort, jack, SD / SDHC kortleser, mini-HDMI adapter
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 84/100

Basert på 11 tester.

100
100
Alphr (2015)

Great stamina, performance and a very reasonable price... Les saken

100
85
Chip (2015)

Above-average processor power and top display Les saken

84

Vis alle tester (+6)

PC Magazin (2016)

Quality, fast ultrabook with great display Les saken (krever medlemskap)

81
Tek.no (2014)

Kraftig og tøff Les saken

78
TechRadar (2016)

A powerful but unambitious Ultrabook Les saken

75
PC Advisor (2015)

Seriously tempting Les saken

75
Trusted Reviews (2016)

Premium build quality and design at an affordable price Les saken

75
MacBook Pro 2017

83/100

Nye MacBook Pro er en sterkere versjon av forgjengeren som ble lansert i 2016. Denne modellen er beregnet for proffene, og de som trenger ekstra hastighet for å behandle tunge programmer. Den største ulempen er at den kun har USB-C porter, og de som trenger å koble til utstyr som kamera ol. må belage seg på å ha riktige adaptere. Når det er sagt, mener flere av anmelderne at for folk flest vil de mindre kraftige Pro maskinene holde i massevis. I likhet med de andre Pro-modellene har også denne nykommeren svært god skjerm, stor styreflate og Touch Bar. Den regnes for å være en bra maskin, men prisen er høy.

Produktspesifikasjoner


Modell: Pro 2017
Batteritid: 10 timer
Skjerm: 13,3” (opptil 1680 x 1050)
Lagring: 512 GB PCIe-SSD
Minne: 8 -16 GB
Vekt: 1,37 kg
Prosessor: Intel Core i5-7267U
Grafikk: Intel Iris Plus 650
Porter: 4x USB-C
Operativsystem: MacOS

Totalscore: 83/100

Basert på 8 tester. Pris fra 36 995,-

Pris fra 36 995,-

Stuff UK (2017)

Apple’s most powerful portable gets a performance boost for no extra cash. Les saken

100
Notebook Check (2017)

Modern Kaby Lake processors and faster SSDs are supposed to provide more performance. Les saken

90
CNET (2017)

The king of high-end laptops gets faster, but that's about it Les saken

81
Lyd & Bilde (2017)

Mer fart til proffene Les saken

80
ZDNet (2017)

Faster but still expensive Les saken

78

Vis alle tester (+3)

Tek.no (2017)

Minimal forbedring fra forrige års modell, men fortsatt en solid maskin Les saken

78
M3 (2017)

Apples nyaste dator är snabbare än sin föregångare Les saken

78
Laptop Mag (2017)

Slim, but you'll still need dongles Les saken

75
HP EliteBook x360

82/100

HP EliteBook x360 er en hybrid med berøringsskjerm som kan vendes 360 grader til teltmodus. Byggekvalitet og batteritid er blant dens sterkeste funksjoner, sammen med design og gode komponenter på innsiden. Prisen er noe høy sammenlignet med andre modeller, og lyden egner seg best til videosamtaler, musikk og film høres ikke spesielt bra ut. Skjermen har relativt lav oppløsning og svak lysstyrke. Man kan kjøpe en penn i tillegg for håndskrift og tegning. Alt i alt er dette en ok jobb-hybrid som er grei å ta med seg og får jobben gjort.

Produktspesifikasjoner


Modell: HP EliteBook x360
Batteritid: Opptil 16,5 timer
Skjerm: 13,3” berøringsskjerm (1080x1080)
Lagring: 512 GB
Minne: 16 GB
Vekt: 1,3 kg
Prosessor: Intel Core i7 processor
Grafikk: Intel HD Graphics 620
Porter: USB 3.0, USB-C, HDMI, og Micro SD
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 82/100

Basert på 9 tester. Pris fra 45 641,-

Pris fra 45 641,-

ZDNet (2017)

A business laptop with the lot Les saken

89
Laptop Mag (2017)

Beautiful design; Long battery life; Les saken

88
Trusted Reviews (2017)

Lots of security features Les saken

88
CNET (2017)

A casually cool business hybrid Les saken

83

Vis alle tester (+4)

Digital Trends (2017)

Elegant design and superior build quality Les saken

78
Expert Reviews (2017)

With Intel’s latest processor inside, the HP EliteBook x360 is fast, but it also gets toasty Les saken

75
IT Pro (2017)

Excellent performance; Les saken

75
PC Mag UK (2017)

Long battery life. Intel Core i7 power. Les saken

75
Acer Swift 5

82/100

Acer Swift 5 har solid byggekvalitet i børstet aluminium og skjermkantene er så tynne at den 14" store skjermen får plass der andre PC-er kun har 13". Tastene oppleves som behagelige og styreflaten er lett å bruke. Undersiden på PC-en har et lag av myk plastikk slik at den ikke skal skli av fanget ved "sofabruk". Skjermen har god fargegjengivning. Acer Swift 5 støyer ikke når den jobber, og batteritiden er helt ok. Ved normal bruk vil den vare omtrent en arbeidsdag. Testpanelene gir minuspoeng for at den mangler Thunderbolt 3 støtte, skjermen reflekterer lys og lyden som kunne vært mye bedre. Utover dette tar den opp konkurransen med flere premium-modeller. Prisen er såpass lav at relativ til mange andre toppmodeller får man mye for pengene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Swift 5
Batteritid: 13 timer
Skjerm: 14” (1920 x 1080)
Lagring: 265 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,36 kg
Prosessor: Intel Core i5 2.5 GHz
Grafikk: Intel HD Graphics 620
Porter: HDMI, 3x USB-C, SD-kortleser
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 82/100

Basert på 7 tester. Pris fra 8 990,-

Pris fra 8 990,-

Trusted Reviews (2017)

Good overall performance Les saken

88
PC Advisor (2017)

A thin-and-light laptop that's a superb all-rounder Les saken

88
Notebook Check (2017)

Elegant companion Les saken

84
Tek.no (2017)

Tynn og lett, flott design Les saken

83
80

Vis alle tester (+2)

78
IT Pro (2017)

The best of the Swift range Les saken

75
Asus Zenbook UX305CA

81/100

Asus Zenbook UX305CA er en oppgradering av UX305FA, og det som i hovedsak skiller disse er at denne oppgraderte modellen har den nyeste versjonen av Core-prosessor fra Intel. Denne bærebare PC-en er svært tynn, den veier kun 1,2 kilo, har ingen støyende vifter. Den 13,3 tommer store skjermen har meget høy oppløsning. Den har tre USB porter, og minijack og micro- HDMI utgang. Brukeropplevelser beskrives generelt som god, med unntak av av/på knappen som er rett over backspace og lett å trykke på ved en feil, og med unntak av skjermen som ikke kan bøyes fullt så langt bak som visse sittestillinger krever. PC-en får skryt for at den gir mye for pengene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Asus Zenbook UX305CA
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13, 3" (1920x1080)
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 8 GB
Vekt: Fra 1,2 kg
Prosessor: Intel Core m3 6Y30
Grafikk: Intel HD Graphics 515
Porter: 3 x USB 3, micro HDMI, SD kortleser, jack
Operativsystem: Windows 10

Totalscore: 81/100

Basert på 11 tester.

Expert Reviews (2016)

Another shot at the MacBook Les saken

100
TechRadar (2016)

A most affordable and excellent Ultrabook keeps its streak Les saken

100
89
Digital Trends (2016)

Asus achieves Ultrabook enlightenment with the near-perfect Zenbook UX305 Les saken

89
Chip (2016)

Top mobility, ergonomics and display Les saken

85

Vis alle tester (+6)

DinSide (2015)

Anbefalt produkt Les saken

80
Tek.no (2016)

Skjermen skinner som ei sol Les saken

78
PC Advisor (2016)

It`s hard to beat the new Zenbook Les saken

75
PC Mag (2015)

Nice price, sleek design Les saken

75
Trusted Reviews (2016)

Faster than last years model Les saken

63
Lyd & Bilde (2016)

Intel Core M er og blir en skuffelse, og Asus Zenbook UX305CA lider under det. Les saken

60
Microsoft Surface Laptop 2017

80/100

Microsoft Surface Laptop er en fullblods PC som endelig kommer etter en rekke hybridversjoner fra samme produsent. Det innebærer at denne har fastmontert tastatur og en skjerm som ikke er fullstendig avtakbar. Basen rundt tastaturet er dekket av et mykt stoff som gjør selve brukeropplevelsen varm og behagelig. Den solide byggekvaliteten går ikke på bekostning av vekten som er på beskjedne 1,25 kg. PC-en er langt fra den slankeste på markedet, men når man tar batteritiden på over 13 timer i betraktning, så er det slettes ikke dårlig. Både tastatur og styreflate får gode skussmål, helt på høyde med Apple, mener en del anmeldere. For å øke batteritiden kommer denne PC-en med en enklere versjon av operativsystemet som heter Windows 10 S. Dette går på bekostning av hva man får tilgang på i appbutikken. Skjermen er en berøringsskjerm som fungerer godt med Surface Pen for tegning og håndskrift.

Produktspesifikasjoner


Modell: Microsoft Surface Laptop
Batteritid: Opptil 14,5 timer
Skjerm: 13,5" (2256 x 1504)
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 16 GB
Vekt: Opptil 1,28 kg
Prosessor: Intel Core i5 eller i7
Grafikk: Opptil Intel Iris Plus Graphics 640 (i7)
Porter: USB 3.0,jack,i DisplayPortSurface Connect
Operativsystem: Windows 10

Totalscore: 80/100

Basert på 21 tester. Pris fra 5 997,-

Pris fra 5 997,-

Stuff UK (2017)

A carpeted Chromebook-alike that impresses in almost every way Les saken

100
Engadget (2017)

The Surface Laptop is the pinnacle of design Les saken

89
PC Advisor (2017)

It doesn't have all the ports we'd like but the Surface Laptop has excellent design and mind-boggling battery life Les saken

88
The Verge (2017)

Great balance of power and thinness Les saken

87

Vis alle tester (+16)

Which? (2017)

Dazzling display, detachable screen, fast specs, pleasant to use Les saken (krever medlemskap)

86
Notebook Check (2017)

The new Surface Laptop sounds and looks more special than it really is Les saken

85
Tek.no (2017)

Surface Laptop er fullt på høyde med MacBook Pro Les saken

83
CNET (2017)

Microsoft's latest feels like more laptop, less Surface Les saken

81
DinSide (2017)

Det er bare å gratulere Microsoft med nok et vellykket laptop-prosjekt. Les saken

80
Wired USA (2017)

The best looking Windows laptop you've ever seen. Les saken

78
75
75
The Telegraph (2017)

The best-looking Windows laptop Les saken

75
Alphr (2017)

The laptop from Microsoft it's OK to love Les saken

75
TechRadar (2017)

Microsoft’s most direct shot at the MacBook yet Les saken

75
T3 Magazine (2017)

wonderfully engineered high-end laptop with just a few baffling quirks Les saken

75
Laptop Mag (2017)

Bright and colorful display Les saken

75
Beste priser
Elkjøp 5 997,- Til butikk

Levert av:

Dell XPS 15 9550

80/100

Dell XPS 15 9550 er en bærebar PC som tilhører premiumklassen. Den har en 15 tommers berøringsskjerm med meget god grafikk. Prosessoren er kraftig, og PC-en får også skryt for pent design og god batteritid. Prisen er høy, og ikke alle er enige i at man får mye for pengene ettersom den ikke er så rask og smidig som den burde være med tanke på prisen.

Produktspesifikasjoner


Modell: Dell XPS 15 9550
Batteritid: Opptil 17 timer
Skjerm: 15,6 " berøringsskjerm (Opptil 3840x2160)
Lagring: Opptil 1 TB
Minne: Opptil 32 GB
Vekt: Fra 1,78 kg
Prosessor: Intel Core i7-6700HQ
Grafikk: Intel HD 530+NVIDIA GeForce GTX
Porter: USB 3.0, HDMI,Thunderbolt 3, SD kortleser, jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 80/100

Basert på 14 tester.

Expert Reviews (2016)

The ultimate Windows 10 laptop Les saken

100
Ultrabook Review (2016)

Sleek, yet still buggy Les saken

100
Notebook Check (2016)

Finally on its feet Les saken

88
ZDNet (2016)

Impressively bright and colourful 4K display Les saken

83
CNET (2016)

A premium-feeling 4K laptop Les saken

83

Vis alle tester (+9)

Which? (2015)

Very impressive Les saken

78
78
Trusted Reviews (2016)

Stunning design and build quality Les saken

75
TechRadar (2016)

Dell's superb workstation, gaming and entertainment laptop is not without flaws Les saken

75
PC Mag (2016)

Premium contruction Les saken

75
PC Advisor (2015)

There`s much to like Les saken

75
PC Magazin (2016)

Enough performance for Office applications and the latest games Les saken

70
Wired USA (2015)

None more Dell Les saken

56
Lenovo Yoga 900

79/100

Lenovo Yoga 900 er en hybrid PC som har en skjerm som kan vendes 360 grader, og den er mer robust enn sine forgjengere. Hybriden får skryt for presis berøringsskjerm og pent design og bra batteritid. Minuspoeng gis for tykk skjermramme og for bildekvaliteten som ikke matcher prisen, støyende vifte og generelt kvalitetsinntrykk.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Yoga 900
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13,3 " berøringsskjerm (3200 x 1800)
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 16 GB LP-DDR3L
Vekt: Fra 1,29 kg
Prosessor: Intel Core i7 (6th Gen) 6560U
Grafikk: Intel Iris Graphics 540
Porter: USB 3.0, USB 2, USB-C, 4-i-1 kortleser (SD, MMC, SDXC, SDHC), jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 79/100

Basert på 30 tester. Pris fra 297,-

Pris fra 297,-

DinSide (2016)

Utvilsomt en av de beste hybrid-PC-ene vi har testet Les saken

100
ZDNet (2015)

A powered-up convertible Les saken

89
Pocket-lint (2016)

The laptop that has it all in many ways Les saken

88
PC Magazin (2016)

High-quality, fast and full-featured Convertible Les saken

88

Vis alle tester (+25)

Engadget (2015)

Thin and light design, long battery life and fast performance Les saken

85
ITpro.no (2016)

En veldig god maskin for pengene Les saken

85
Connect (2016)

High-quality 360-degree Convertible Les saken (krever medlemskap)

84
Curved (2016)

Exceptionally powerful with durable battery-life Les saken

82
Computerworld Norge (2016)

En sterk konkurrent i dette markedssjiktet Les saken

80
Ljud&Bild (2016)

På rätt spår igen Les saken

80
The Verge (2015)

Same flexible form factor, new guts Les saken

78
Tek.no (2015)

Bedre enn forgjengeren på alle punkter Les saken

78
Giga (2016)

Very thin and light, makes the perfect combination of Ultrabook and Convertible Les saken

77
Reviewed (2016)

Remains stable and balanced no matter how you use it Les saken

76
Dagens Næringsliv (2016)

Kraftig flerbruksmasking som takler det meste, inkludert en del spill. Godt tastatur Les saken

76
Stuff UK (2016)

Slim, bendy and powerful Les saken

75
PC Mag (2015)

Innovative multimode hinge Les saken

75
ComputerShopper (2015)

Quality keyboard and touch pad Les saken

75
Laptop Mag (2016)

Crisp display and cozy keyboard Les saken

75
75
PC Advisor (2016)

Thin, light and powerful Les saken

75
TechRadar (2016)

Made with the latest electronics Les saken

75
CNET (2015)

Excellent overall design Les saken

75
PC World USA (2016)

Performance is greatly improved over the preceding Yoga 3 Pro Les saken

75
Stiftung Warentest (2016)

Very low power consumption and thinnest device of its group Les saken (krever medlemskap)

68
Trusted Reviews (2015)

Good battery life Les saken

63
Alphr (2015)

Touchpad still too small and mediocre display Les saken

50
Huawei MateBook X

79/100

Huawei MateBook X kan betraktes som en direkte konkurrent til Apples MacBook. Skal vi tro anmelderne kan den bli en solid en som sådan. Matebook X veier så vidt over én kilo, og er kun 1,25 cm tykk. Byggekvaliteten er solid, matt aluminium og diamantslipte kanter sørger for det. Skjermen har god oppløsning og fin lysstyrke, men er ikke berøringsskjerm. Lyden er fantastisk og fungerer dermed også godt for film og musikk uten å koble til ekstra høyttalere. Maskinen har ikke vifte og er derfor stillegående, men den passive kjølingen virker ikke alltid optimalt og maskinen kan bli litt varm når den jobber. Sammenlignet med MacBook er tastaturet mer behagelig og stillegående. Pekeplaten får ros for å gi en god brukeropplevelse. Anmelderne savner bedre tilkoblingsmuligheter. 2 USB-C porter er ikke nok alene, særlig med tanke på at de ikke støtter Thunderbolt-3. Som et plaster på såret har Huawei lagt ved en adapter i esken.

Produktspesifikasjoner


Modell: MateBook X
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13" IPS, 2160x1440
Lagring: 256 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,06 kg
Prosessor: Intel Core i5-7200U
Grafikk: Intel HD 620
Porter: 2 USB-C
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 79/100

Basert på 13 tester. Pris fra 16 990,-

Pris fra 16 990,-

ZDNet (2017)

Work in style with this elegant Windows 10 laptop Les saken

92
Tek.no (2017)

Windows-verdenens svar på Apples MacBooker. Med bedre tastatur. Les saken

89
T3 Magazine (2017)

watch out Apple, Huawei is coming for you Les saken

88
PC Advisor (2017)

The device is slick, metallic, and well thought out Les saken

88

Vis alle tester (+8)

Digital Trends (2017)

Color-accurate display Les saken

78
Expert Reviews (2017)

The first notebook from Huawei is very nearly a MacBook killer Les saken

75
Alphr (2017)

A fine laptop with exceptional screen and audio that’s compromised by average performance and battery life Les saken

75
The Guardian UK (2017)

fanless and full-blooded MacBook Pro rival Les saken

75
TechRadar (2017)

A better MacBook Pro for Windows Ultrabook fans Les saken

75
Laptop Mag (2017)

Gorgeous, all-aluminum design; Brilliant 2K screen Les saken

75
The Verge (2017)

Great-sounding, Dolby-endorsed speakers Les saken

61
MacBook 2017

79/100

MacBook 2017 er en lett og tynn PC som egner seg fint til skolebruk og underholdning. Den har bra batteritid, og god prosessor, og ingen støyende vifte. Designet er pent og rent i kjent Apple, og denne modellen fås i fargene gull, rose gull, stellar grå og sølv. Skjermen er ikke berøringsskjerm, men oppløsning og lysstyrke får skryt. I hovedsak synes anmelderne at én USB-C port er magert, og for mange vil nok dette bety innkjøp av en eller flere adaptere. I tillegg ser det ut til at noen ikke helt har vent seg til Apples prisnivå, og gir trekk for høy pris. Når det er sagt virker de fleste å være enige om at 2017 utgaven gir mer for pengene enn 2016 modellen.

Produktspesifikasjoner


Modell: MacBook 2017
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 12" (2304 x 1440)
Lagring: Opptil 256 GB
Minne: Opptil 8 GB
Vekt: Fra 0,923 kg
Prosessor: Intel Core m3-7Y30 (Kaby Lake)
Grafikk: Intel HD Graphics 515
Porter: 1x USB- C
Operativsystem: macOS

Totalscore: 79/100

Basert på 9 tester. Pris fra 12 227,-

Pris fra 12 227,-

Macworld (2017)

Kaby Lake processors provide Apple’s lightweight laptop a much-needed speed boost. Les saken

88
CNET (2017)

Apple's mini MacBook gets it right Les saken

83
Lyd & Bilde (2017)

Markedets mest sexy laptop er blitt enda bedre, men det har sin pris Les saken

80
DinSide (2017)

Den letteste Mac-en noensinne er kanskje også den aller lekreste. Les saken

80

Vis alle tester (+4)

TechRadar (2017)

Apple's rosier MacBook brings nippier performance Les saken

75
The Telegraph (2017)

Apple's updated ultraportable laptop comes at a price Les saken

75
Laptop Mag (2017)

Faster 7th-generation performance; Still wonderfully thin and light Les saken

75
AppleInsider (2017)

MacBook boasts incremental speed improvements Les saken

63
Dell Latitude E7440 Touch

79/100

Dell Latitude E7440 Touch er en PC som egner seg godt til jobbruk, og den har en 14 tommers berøringsskjerm. Batteritiden er ikke den beste, men batteriet er utbyttbart så man kan ha med et ekstra, og dette trekker opp på poengscoren. Den har grafikkort, men kvaliteten egner seg best for enkel spillebruk. Lyden er ikke den beste og fargegjengivningen kunne vært bedre, og dette gir minuspoeng i testene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Dell Latitude E7440 Touch
Batteritid: Opptil 8 timer
Skjerm: 14 " berøringsskjerm (1920x1080)
Lagring: Opptil 256 GB
Minne: Opptil 4 GB
Vekt: Fra 1,63 kg
Prosessor: Intel Core i5 (4th Gen) 4300U
Grafikk: Intel HD Graphics 4400
Porter: USB 3.0, HDMI,mini DisplayPort, SD kortleser, jack
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 79/100

Basert på 6 tester.

Alphr (2014)

Offers great performance Les saken

100
PC Mag (2014)

A nice mix of premium features and good performance Les saken

75
PC World USA (2014)

Dell's engineers have built a dream machine for business users Les saken

75
IT Pro (2014)

Fantastic bulid quality Les saken

75
Trusted Reviews (2014)

Fantastic build quality Les saken

75

Vis alle tester (+1)

Notebook Check (2013)

Business on the road Les saken

75
Mac Book Pro 2016

78/100

Mac Book Pro 2016 er en ny og oppdatert versjon av den tidligere Pro-versjonen. Denne veier kun 1,36 kg, og både skjermen og tastaturet er forbedret, og pekeplaten er større. Tastaturet kan oppleves som noe støyende. Den har kun 4 USB C utganger og en minijack, og det medfører at man gjerne trenger en eller flere adaptere. Nytt for denne er også Touch Bar, som gjør det enklere å bruke funksjonene i programmet som er åpent. Touch ID er også nytt, og tillater at du med et fingeravtrykk kan logge på, installere programvare og gjøre kjøp uten å taste passord. Designet og hastigheten får skryt, men prislappen er i overkant høy for mange og er med på å trekke ned poengsummen.

Produktspesifikasjoner


Modell: Pro 2016
Batteritid: 10 timer
Skjerm: 13,3" (2540 x 1600)
Lagring: 256GB SSD
Minne: 8 GB
Vekt: 1,36 kg
Prosessor: Intel Core i5-6267U
Grafikk: Intel Iris 550
Porter: 2- 4 x USB-C
Operativsystem: MacOS

Totalscore: 78/100

Basert på 22 tester.

Alphr (2016)

This time you better be ready for change Les saken

100
Digital Spy (2016)

The best laptop ever made just changed the scene forever Les saken

100
Engadget (2016)

Attractive and well-built Les saken

86

Vis alle tester (+17)

CNET (2016)

Apple MacBook Pro with Touch Bar review: Second-screen dream machine Les saken

84
DinSide (2016)

Stor og svært god styreflate, svært lyssterk og god skjerm, god ytelse med svært rask lagring Les saken

80
The Verge (2016)

Impressively reduced size Les saken

80
Wired USA (2016)

Thinner, lighter, prettier. Les saken

78
ZDNet (2016)

Fast, light, innovative, and expensive Les saken

78
Tek.no (2016)

Vi finner tanken på en MacBook Pro til 19 000 kroner full av adaptere ganske usexy Les saken

78
PC Mag UK (2016)

App-aware Touch Bar is functional and cool Les saken

75
Trusted Reviews (2016)

Stunning design and build quality Les saken

75
Top Ten Reviews (2016)

This MacBook Pro has a battery life without limiting performance. Les saken

75
Laptop Mag (2016)

Very bright and colorful display Les saken

75
Pocket-lint (2016)

A touch of brilliance or totally brainless? Les saken

75
The Telegraph (2016)

Apple's almost-perfect laptop Les saken

75
Macworld (2016)

Too many tradeoffs Les saken

63
Digital Trends (2016)

Exquisite look and feel Les saken

56
The Guardian UK (2016)

It’s the best, lightest, most beautiful laptop around. Until it runs out of battery. Or you forget a dongle. Or you realise you’re bankrupt Les saken

50
Dell XPS 13 2-in-1

78/100

Dell XPS 13 2-in-1 er en hybrid-PC med lett og pent design og fin berøringsskjerm. Skjermen kan brettes ut slik at maskinen får en telt-form og blir som et nettbrett. Tastaturet oppleves behagelig, men styreflaten kunne vært mer presis. Også denne maskinen har "Nose Cam", det betyr at kameraet sitter nederst på skjermen, men til forskjell fra XPS 13 sitter dette mer i midten. I benchmark-testene kan anmelderne rapportere at batteritiden ikke holder like lenge som Dell lover.

Produktspesifikasjoner


Modell: Dell XPS 13 2 in 1
Batteritid: Opptil 15 timer
Skjerm: 13” berøringsskjerm
Lagring: 128-256 GB
Minne: 4-8 GB LPDDR3
Vekt: 1,24 kg
Prosessor: Intel Core i7-7Y75
Grafikk: Intel HD Graphics 615
Porter: USB 3.0, Micro SD kortleser, Thunderbolt 3, jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 78/100

Basert på 17 tester. Pris fra 19 472,-

Pris fra 19 472,-

Expert Reviews (2017)

The XPS gets slimmer, but its price soars Les saken

100
Engadget (2017)

It's a worthy addition to the company's premium laptop lineup. Les saken

86
Which? (2017)

Fast processing, slim, can use like a tablet Les saken (krever medlemskap)

84

Vis alle tester (+12)

ZDNet (2017)

Solid hardware construction Les saken

81
CNET (2017)

Part laptop, part tablet, all screen Les saken

81
Digital Trends (2017)

Outstanding keyboard Les saken

78
PC Mag UK (2017)

Highly portable. Sleek yet sturdy build. Long battery life. Les saken

75
The Daily Mirror (2017)

The portable silver and black machine's standout feature is the flexible edge-to-edge display Les saken

75
Alphr (2017)

A great convertible, but do you really need one Les saken

75
Laptop Mag (2017)

Comfortable keyboard; Vibrant InfinityEdge display; Les saken

75
PC Advisor (2017)

It’s worth thinking carefully about whether you’ll appreciate a folding touchscreen when it comes at a premium. Les saken

75
The Verge (2017)

Bright, sharp display Les saken

67
Trusted Reviews (2017)

Decent battery life Les saken

63
TechRadar (2017)

A pristine hybrid laptop, but not a very powerful one Les saken

63
Asus Zenbook UX305FA

78/100

Asus Zenbook UX305 er ny serie fra Asus med Core-prosessor fra Intel. Det som i hovedsak skiller UX305FA fra UX305CA, er at førstnevnte har en eldre versjon av Core-prosessor fra Intel. Denne bærebare PC-en er svært tynn, den veier kun 1,2 kilo, har ingen støyende vifter og den 13,3 tommer store skjermen har meget høy oppløsning. Den har tre USB porter, og micro- HDMI utgang. Brukeropplevelsen blir beskrevet som god, med unntak av av/på knappen som er rett over backspace og lett å trykke på ved en feil. Også skjermen som ikke kan bøyes fullt så langt bak som visse sittestillinger krever, oppleves også som en ulempe. PC-en får skryt for at den gir god verdi for pengene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Asus Zenbook UX305FA
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13, 3" (3200 x 1800)
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 8 GB
Vekt: Fra 1,18 kg
Prosessor: Intel Core M 5Y10
Grafikk: Intel HD Graphics 5300
Porter: 3 x USB 3.0, HDMI, jack, SD / SDHC kortleser, mini-HDMI
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 78/100

Basert på 15 tester.

Expert Reviews (2015)

A worthy MacBook alternative Les saken

100
Trusted Reviews (2016)

Incredibly thin and light Les saken

88
Chip (2015)

Great display with 3,200 x 1,800 pixels and good mobility are the highlights Les saken

80

Vis alle tester (+10)

Com! Professional (2015)

Very compact and light Les saken

80
Klikk.no (2015)

Helt stille, ingen vifter Les saken

80
Wired USA (2015)

Solid and sexy Les saken

78
Tek.no (2015)

Lett og lekker Les saken

78
Ultrabook Review (2015)

Sleek and well bulid Les saken

75
Laptop Mag (2015)

All-aluminum body, thin design and 9-plus hours of battery life Les saken

75
ComputerShopper (2015)

Thin, light, and attractive Les saken

75
PC World Australia (2015)

Simply the best budget ultrabook around Les saken

75
Computer Bild (2015)

Great anti-glare display, very lightweight and thin construction Les saken

74
Lyd & Bilde (2015)

Mer Netbook enn Ultrabook Les saken

40
MacBook Air

78/100

MacBook Air sin nyeste versjon kom i 2015, og denne kommer i 11 eller 13 tommers format, og i hovedsak er det prosessor og grafikk som er oppdatert siden forrige utgave. Den får skryt for skjermkvalitet, lagringskapasitet og batteritid, og tastaturet oppleves som behagelig. Prisen er høy, men mange mener det er verdt det. Noe trekk gis ettersom det ikke er så mye utvendig som er endret, og lyden oppleves som noe dårlig sett i forhold til prisen.

Produktspesifikasjoner


Modell: MacBook Air 2015
Batteritid:Opptil 12 timer
Skjerm: 13.3 " LED 1440 by 900 (native)
Lagring: Opptil 256 GB
Minne: Opptil 8 GB
Vekt: 1,35 kg
Prosessor: Intel Core i5
Grafikk: Intel HD Graphics 6000
Porter: 2 x USB 3, Thunderbolt 2, MagSafe 2 power port, SDXC kortleser, jack
Operativsystem: macOS

Totalscore: 78/100

Basert på 14 tester. Pris fra 12 790,-

Pris fra 12 790,-

PC World Australia (2015)

It`s a pleasure to take it on the road Les saken

88
CNET (2015)

Still a great all-around useful laptop Les saken

80
IT Pro (2015)

Thin and light contruction Les saken

75

Vis alle tester (+9)

Alphr (2015)

MacBook Air looks to be ready for retirement. Les saken

75
PC Advisor (2015)

Batterylife is superb Les saken

75
Macworld (2015)

Still one of the finest ultraportable laptops available Les saken

75
PC Mag (2015)

Elegant design Les saken

75
TechRadar (2015)

Grabbing big air now fetches you faster storage Les saken

75
Expert Reviews (2015)

Its lacklustre screen holds it back Les saken

75
T3 Magazine (2015)

The MacBook Air is beginning to show its age Les saken

75
Computer Bild (2015)

Subsequent upgrade is not possible Les saken

71
Microsoft Surface Pro 2017

77/100

Microsoft Surface Pro 2017 er den femte generasjonen på markedet, og ser til forveksling lik ut sin hybride forgjenger Surface Pro 4. Men den er ikke uten oppdateringer, og en sterkere prosessor var vel å forvente. Inkludert tastaturcoveret veier den 1,1 kg, og dersom du skal få maksimalt ut av hybriden bør du ha med tastatur. Batteritiden er forbedret siden sist, men anmelderne mener generelt at de ikke blir overbevist om hvorfor de skal kjøpe denne oppdateringen. Skjermen er en berøringsskjerm, og lysstyrke og fargegjengivning får ros. Dersom du kjøper tilhørende penn kan du tegne og skrive for hånd. Foreløpig kan denne kun kobles til Wifi, men i løpet av året skal det lanseres en modell som kan bruke mobilt bredbånd (4G). Frontkameraene har støtte fra Windows Hello, som gjenkjenner ansiktet ditt og logger deg inn automatisk. Anmelderne er generelt misfornøyde med tilkoblingsmulighetene da den kun har én vanlig USB-3 port og en mini-Displayport. I tillegg er den relativ dyr, og stive priser følger også med ekstrautstyret. Hvor mye moroa skal koste totalt sett avhenger av hvilken konfigurasjon du velger, her er det seks ulike muligheter. Går du for premiumvalgene samt penn og tastatur, ender totalbeløpet opp på godt over 30 lilla lapper.

Produktspesifikasjoner: (Microsoft Surface Pro i5 8GB 128GB)
Type: Nettbrett
Operativsystem: Windows 10 Pro
Mål (hbd): 201 x 292 x 8,5 mm
Vekt: 766 g
Skjerm: 12,3”, 15:10, 2736 x 1824 px
Prosessor: Intel Core i5 7300U (2,6 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 128 GB SSD
Ekstern lagring: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 8 megapiksler (hovedkamera) og 5 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 13,5 timer
Lanseringsår: 2017
Porter: 1 USB-3

Totalscore: 77/100

Basert på 18 tester. Pris fra 14 355,-

Pris fra 14 355,-

Digital Trends (2017)

Excellent notebook performance in a tablet format Les saken

89
TechRadar (2017)

The most massively improved Surface yet Les saken

88
Engadget (2017)

Finally, a Surface Pro with great battery life. Les saken

87
CNET (2017)

Still a Pro, despite an unadventurous update Les saken

81
DinSide (2017)

Til dels svært kraftig brett sett i forhold til tykkelse og tyngde Les saken

80

Vis alle tester (+13)

The Verge (2017)

Full PC performance in a thin and light design Les saken

79
Tek.no (2017)

Nye Surface Pro er en svært god hybrid, men vi savner noen skikkelige «må ha»-egenskaper. Les saken

78
ITavisen (2017)

Surface Pro er kongen av hybrid-PC-ene Les saken

78
The Guardian UK (2017)

very nearly almost the future of Windows PCs Les saken

75
PC Advisor (2017)

a Windows tablet that’s billed as a laptop Les saken

75
The Telegraph (2017)

A class act that lasts longer Les saken

75
Laptop Mag (2017)

Brilliant PixelSense display; Simple, elegant design Les saken

75
Alphr (2017)

The latest iteration of the Surface Pro is a great machine Les saken

75
Pocket-lint (2017)

Every bit the pro, but battery life is still a blow Les saken

75
Expert Reviews (2017)

It’ll decimate your bank balance, but Microsoft’s redesigned Surface Pro is the technical pinnacle of Windows 2-in-1s Les saken

75
PC Mag UK (2017)

A processor bump, longer battery life, and new peripherals are the big improvements. Les saken

75
PC World USA (2017)

A Kaby Lake CPU upgrade makes a big difference, but the competition is closing in. Les saken

63
T3 Magazine (2017)

Surface Pro 5 is the best laptop replacement tablet a creative could wish for Les saken

63
Microsoft Surface Book

77/100

Microsoft Surface Book er en hybrid, men den er i utgangspunktet laget for å være en PC og ikke et nettbrett. Derfor har den supert tastatur og god pekeplate, samt berøringsskjerm som kan tas av ved ønske. Plass for at ladekontakten holder på plass med magnet, så om uhellet er ute og man snubler i ledningen så går ikke hele maskinen i gulvet. Den kommer i en rekke konfigurasjoner, og prisene varierer deretter. Det medfølger også penn slik at man kan tegne eller bruke håndskrift. Pennen kan fester til siden av PC-en ved hjelp av magnet. Skjermen får skryt, og med Windows-Hello kan man logge på ved hjelp av kamera som gjenkjenner ansiktet. Anmelderne hadde helst sett at Kaby Lake generasjonen av prosessorer ble brukt, og mange synes at det blir for dyrt før innmaten holder et brukbart nivå. Også flere tilkoblingsmuligheter er på ønskelisten.

Produktspesifikasjoner


Modell: Microsoft Surface Book
Batteritid: 16 timer
Skjerm: 13,5 tommer høyoppløselig PixelSense
Lagring: 128 GB-1 TB
Minne: 8-32 GB RAM
Vekt: 1,5 kg
Prosessor: Intel Core i5 / i7
Grafikk: NVIDIA GeForce GPU
Porter: 2 x USB 3.0, SD kortleser, Surface Connect, Hodetelefon, jack, Mini DisplayPort
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 77/100

Basert på 14 tester. Pris fra 20 990,-

Pris fra 20 990,-

TechRadar (2017)

An amazing laptop that does even more as a tablet Les saken

88
Ljud&Bild (2017)

Microsofts första laptop vill lite för mycket på en gång, men lyckas ändå bra. Les saken

80
DinSide (2017)

Kanskje det mest sømløse 2-i-1-produktet akkurat nå Les saken

80

Vis alle tester (+9)

Klikk.no (2017)

Muligheten for å bytte mellom brett, hybrid og bærbar gjør Surface Book til en skikkelig multikunstner. Les saken

80
Mobil (2017)

Fortfarande är det en rätt udda fågel, men det behöver inte betyda att den är dålig för det. Les saken

76
Stuff UK (2017)

The only hybrid on test, the only stylus-enabled laptop and the best at gaming on the go Les saken

75
PC World Australia (2017)

Hugely expensive but still unique and still very fast Les saken

75
Trusted Reviews (2017)

Great performance Les saken

75
Expert Reviews (2017)

The Surface Book, while hideously expensive, is still a wonderful Windows 10 machine Les saken

75
Dagens Næringsliv (2017)

Microsofts nye ultraportable pc er ikke for alle lommebøker, men viser hvor mye som kan pakkes inn i små pc-er. Les saken (krever medlemskap)

69
Digital Trends (2017)

Above-average performance Les saken

67
Alt Om Data (2017)

Surface Book er et interessant, men ikke helt igennem vellykket bud på en bærbar i den højeste ende af skalaen. Les saken

63
Samsung Notebook 9

77/100

Samsung Notebook 9 er en tynn hybrid PC med berøringsskjerm som kan vendes 360 grader. Den veier litt over en kilo, og den får skryt for pent design. Batterikapasiteten trekker ned, sammen med fargekvaliteten på skjermen. Prisen er svært attraktive sammenlignet med andre modeller på markedet.

Produktspesifikasjoner


Modell: Samsung Notebook 9
Batteritid: Opptil 12 timer
Skjerm: 15” LED (1920x1080)
Lagring: Opptil 256 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,3 kg
Prosessor: l Intel Core i7 6500U
Grafikk: Nvidia 940MX
Porter: 2 x USB 3.0 , 1 x USB Type C,HDMI, jack
Operativsystem: Windows 10 Home,

Totalscore: 77/100

Basert på 10 tester.

TechRadar (2016)

One stellar entry-level Ultrabook Les saken

88
Engadget (2016)

Bright display, comfortable keyboard and decent trackpad Les saken

86
Digital Trends (2016)

Samsung’s first great laptop Les saken

78
Top Ten Reviews (2016)

The Notebook 9 Spin has lightweight and a convertible design. Les saken

77
CNET (2016)

A slim laptop that plays safe Les saken

77

Vis alle tester (+5)

PC Mag UK (2016)

Outstanding battery life. Solid overall performance. Les saken

75
Laptop Mag (2016)

Combines a big display with extreme portability Les saken

75
Business New Daily (2016)

Pretty good battery life for such an elegant laptop Les saken

75
The Verge (2016)

Isn’t the best computer in any particular metric Les saken

72
PC World Australia (2016)

You sure get a lot of hardware in this machine. Les saken

63
Asus ZenBook UX330UA

77/100

Asus ZenBook UX330UA har en sympatisk balanse mellom pris og innhold. God batteritid, solid lyd og god prosessor er noen av hovedtrekkene som fremheves som gunstige. Designet er pent og den er både tynn og lett. Den kan fort bli varm når den jobber, og pekeplater er ikke spesielt responsiv. Ellers får den matte skjermen og tastaturet godkjent av de fleste anmelderne.

Produktspesifikasjoner


Modell: Asus ZenBook UX330UA
Batteritid: Opptil 12 timer
Skjerm: 13,3” berøringsskjerm (3200 x 1800)
Lagring: 512 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,2 kg
Prosessor: Opptil Intel Core i7 processor
Grafikk: Intel HD Graphics 520
Porter: USB 3.0, USB-C, HDMI, og SD-kortleser
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 77/100

Basert på 8 tester.

Digital Trends (2017)

Attractive non-gloss display Les saken

89
ZDNet (2016)

Excellent value for money in a familiar design Les saken

78
Laptop Mag (2017)

Long battery life; Affordable price; Bright, colorful display; Accurate audio Les saken

75
Ultrabook Review (2017)

looks good and is well built Les saken

75

Vis alle tester (+3)

IT Pro (2017)

Thin, light chassis Les saken

75
Expert Reviews (2016)

The Windows equivalent of the MacBook Air Les saken

75
Trusted Reviews (2017)

Bright, high-resolution screen Les saken

63
HP Spectre x360

76/100

HP Spectre x360 er en hybrid-PC, og det betyr at du kan vende berøringsskjermen helt rundt, og bruke den som et nettbrett. Den kommer i to utgaver, en fra 2015, og en fra 2016. Hovedforskjellene på disse modellene er små oppgradering i grafikk og kamera, samt prosessor, OS system, og en liten vektforskjell. Likevel er de tilnærmet like og vi velger å legge de i den samme testen her. Den nyeste versjonen får skryt for oppgradering av batteritiden, men begge modellene mangler USB C port, og dette gir trekk. Prisen er også høy, særlig med tanke på at flere anmeldere mener at SSD ytelsen kunne vær bedre.

Produktspesifikasjoner


Modell: HP Spectre x360 2015
Batteritid: Opptil 6 timer
Skjerm: 13,3 " ( 1920 x 1080 )
Lagring: Opptil 256 GB
Minne: 8 GB
Vekt: Fra 1,47 kg
Prosessor: Intel Core i5-5200
Grafikk: Intel HD Graphics 5500
Porter: 3x USB 3.0, HDMI, mini DisplayPort, jack
Operativsystem: Windows 10

Totalscore: 76/100

Basert på 24 tester. Pris fra 23 882,-

Pris fra 23 882,-

PC Tipp (2016)

Quality display, lot of ports and chic design Les saken

100
TechRadar (2015)

A sublimely thin 2-in-1 laptop that's almost perfect Les saken

88
PC Magazin (2015)

Fast, flexible and excellently processed Les saken (krever medlemskap)

88
Engadget (2015)

Relatively heavy, but best-in-class battery life Les saken

88
ZDNet (2015)

Multi-mode, long lasting, responsive laptop built to impress Les saken

87

Vis alle tester (+19)

Which? (2016)

One of the best for Windows Les saken (krever medlemskap)

86
NotebookInfo (2015)

Convenient handling and long battery Les saken

84
Notebook Check (2016)

HP has proven that it's possible to make a good 15-inch convertible Les saken

82
DinSide (2016)

Anbefalt produkt Les saken

80
Computerworld Danmark (2016)

Helt på linje med andre topmodeller i samme prisklasse Les saken

80
Lyd & Bilde (2016)

HP har laget en superlekker laptop til de som er forelsket i en Macbook, men helst vil kjøpe en PC. Les saken

80
75
PC Mag (2016)

Good performance Les saken

75
Laptop Mag (2016)

Gorgeous 2-in-1 with strong performance and a vibrant touch screen Les saken

75
Reviewed (2016)

Wide array of configuration options Les saken

74
CNET (2015)

Excellent display and very long battery life. Les saken

70
PC-WELT (2015)

High computing speed and a good touch screen display Les saken

69
PC World Australia (2015)

A premium convertible with plenty of style, but not without its quirks Les saken

69
Stiftung Warentest (2016)

Good performance in displaying graphically demanding games Les saken (krever medlemskap)

68
Trusted Reviews (2016)

Incredibly thin and light and great performance Les saken

63
PC World USA (2015)

A sexy convertible laptop with a full-sized comfortable keyboard and ultra-wide trackpad. Les saken

63
Klikk.no (2015)

Eksklusivt inntrykk Les saken

60
56
Lenovo Yoga 910

76/100

Lenovo Yoga 910 er en hybrid PC med solid byggekvalitet. Den er tynn og veier relativt lite, og dette merker man også i form av tynn bass og middels batteritid. Skjermen er av berøringstypen med god lysstyrke og oppløsning av særdeles høy kvalitet. Kameraet er et såkalt "nose cam", plassert nederst på skjermen, med alle ulempene og dobbelthakene dette medfører. Benytter du muligheten til å sette maskinen i nettbrettposisjon og vender den til teltmodus, fungerer kameraet ypperlig. Både tastatur og pekeplate oppleves som behagelig. Prisen er svært god med tanke på hva du får for pengene hos konkurrentene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Yoga 910
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 13,9” berøringsskjerm, (3840 x 2160)
Lagring:512 GB
Minne: 16 GB RAM
Vekt: 1,37 kg
Prosessor: Intel Core i7-7500u
Grafikk: Intel HD 620
Porter: USB-C, USB 3, minijack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 76/100

Basert på 18 tester.

PC World USA (2016)

It’s not perfect, of course, but it’s darn close. Les saken

88
Which? (2017)

One of the best just got better Les saken (krever medlemskap)

88
Laptop Mag (2016)

Gorgeous, nearly bezel-free 13.9-inch display Les saken

88
PC Mag (2016)

Power, style, a comfortable keyboard and phenomenal battery life Les saken

88

Vis alle tester (+13)

ZDNet (2017)

Superb-quality 13.9-inch screen Les saken

83
Engadget (2017)

An otherwise promising laptop is hampered by a jumpy trackpad, loud fan noise and an unreliable fingerprint reader. Les saken

83
DinSide (2017)

En av de fineste hybridene vi har lagt våre hender på Les saken

80
The Verge (2016)

Another stop in the quest for the One True Windows Laptop Les saken

78
Digital Trends (2016)

Smooth watchband hinge for 2-in-1 use Les saken

78
Ultrabook Review (2017)

Excellent build quality and finishing Les saken

75
TechRadar (2017)

Lenovo's flagship 2-in-1 laptop slims down while gaining an inch of screen real-estate Les saken

75
CNET (2016)

A hybrid laptop you won't want to put down Les saken

72
NotebookReview (2016)

Exceptionally thin and light design Les saken

63
Pocket-lint (2017)

Fancy 4K meets fan-noise dismay Les saken

63
Alt Om Data (2017)

Nobel 2 i 1-bærbar med fin batterilevetid Les saken

5
Acer Aspire S 13

76/100

Acer Aspire S 13 er en modell som er uvilklet for å være et billigere premiumalternativ. Alt ettersom hva slags versjon man velger, kan prisen oppleves som rimelig eller lik den til konkurrentene. PC-en kommer med ulike prosessorer, og med eller uten berøringsskjerm. Sammenlignet med premiummodellene holder ikke skjermoppløsningen helt mål, og den får også kritikk for viftestøy. Skryt får den for god batteritid, bra tastatur og verdi for pengene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Acer Aspire S 13
Batteritid:Opptil 10 timer
Skjerm: 13.3" berøringsskjerm Full HD (1920 x 1080)
Lagring: 512 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,4 kg
Prosessor: l Intel Core i7-7500U
Grafikk: Intel LPDDR3 Shared graphics memory
Porter: 2 x USB 3.0,HDMI Output,1 x USB 3.1 Type-C
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 76/100

Basert på 14 tester. Pris fra 5 392,-

Pris fra 5 392,-

TechRadar (2016)

A ton of power in a small package Les saken

88
PC Advisor (2016)

One of the best mid-range ultraportable laptops you can buy Les saken

88
DinSide (2016)

Fin og solid design Les saken

80
Tek.no (2016)

Gir god ytelse og stor opplevelse for pengene Les saken

78

Vis alle tester (+9)

Expert Reviews (2016)

Wonderfully lightweight Les saken

75
Laptop Mag (2016)

Slim and handsome design Les saken

75
Ultrabook Review (2016)

One of the better ultraportables you can get these days for a decent amount of money Les saken

75
Business New Daily (2016)

There are certainly better options if you're willing to pay a bit more. Les saken

75
CNET (2016)

An affordable, fingerprint-resistant MacBook Air alternative Les saken

74
Digital Trends (2016)

High-contrast, matte display Les saken

67
67
ITavisen (2016)

Ingen "Mac-dödare" Les saken

67
Beste priser
mShop 5 392,- Til Prisjakt

Levert av:

Dell Chromebook 13

75/100

Dell Chromebook 13 er en stødig PC som får skryt for god batteritid, fin skjerm og bra lyd. Prisen er det som i hovedsak trekker ned, ettersom anmelderne mener andre PC-er på markedet i samme prisklasse gir mer for pengene. Tastaturet oppleves som noe upraktisk.

Produktspesifikasjoner


Modell: Dell Chromebook 13
Batteritid: Opptil 12 timer
Skjerm: 13,3 " berøringsskjerm (1920x1080)
Lagring: 16 GB
Minne: 4 GB
Vekt: Fra 1,47 kg
Prosessor: Intel Celeron 3205U
Grafikk: Intel HD Graphics GT1
Porter: USB 3.0,USB 2, HDMI, mini SD kortleser, jack
Operativsystem: Chrome

Totalscore: 75/100

Basert på 12 tester. Pris fra 4 215,-

Pris fra 4 215,-

ZDNet (2016)

Spectacular Les saken

91
PC World Australia (2016)

This is a Chromebook solid enough for business use. Les saken

88
Engadget (2015)

Excellent performance, fantastic battery life and one of the best screens Les saken

84
79
Laptop Mag (2015)

Epic battery life and an impressive design, it's one of the best Chromebooks you can buy Les saken

75

Vis alle tester (+7)

ComputerShopper (2015)

A machine that must be seen Les saken

75
TechRadar (2016)

A sleek Chromebook that means business Les saken

75
IT Pro (2016)

Sturdy and well made Les saken

75
Alphr (2016)

it’s not cheap, but it’s beautifully constructed and a joy to use Les saken

75
Wired USA (2015)

The variety of configurations means you can tailor the Dell to suit your needs Les saken

67
PC Mag (2016)

High-quality build Les saken

63
Expert Reviews (2016)

...the top-end model is very expensive Les saken

50
Asus Zenbook Pro UX501VW

75/100

Asus Zenbook Pro UX501VW kommer med 15 tommer skjerm med full HD-oppløsning. Denne bærbare PC-en er for de som ønsker å bruke litt ekstra på en kraftfull prosessor fra Intel, samt pent design. Den får skryt for batteritid og brukeropplevelse. Størrelsen gjør at den har fullt tastatur med tall, men den veier mye, noe som gir poengtrekk blant flere anmeldere.

Produktspesifikasjoner


Modell: Asus Zenbook Pro UX501VW
Batteritid: Opptil 10 timer
Skjerm: 15.6" (1920 x1080)
Lagring: Opptil 1 TB
Minne: Opptil 16 GB
Vekt: Fra 0,934 kg
Prosessor: Intel Core i7 6700HQ
Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 960M
Porter: 1 x USB -C, 3 x USB 3,HDMI,Thunderbolt, jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 75/100

Basert på 12 tester.

Laptop Mag (2016)

Attractive all-metal chassis and impressive battery life Les saken

88
Notebook Check (2016)

Thin and sleek design Les saken

84
DinSide (2016)

Det koster å være kar Les saken

80
Ultrabook Review (2016)

Great design, build quality and screen Les saken

75
Expert Reviews (2016)

Has a great 4K screen but its processing power could be better Les saken

75

Vis alle tester (+7)

V3 (2016)

High-end desktop replacement that's not short on power Les saken

75
PC Mag (2016)

Sleek design and great battery life Les saken

75
Trusted Reviews (2016)

Powerful processor and graphics Les saken

75
4K (2016)

We love the price Les saken

75
Which? (2016)

Excellent Best Buy but not perfect Les saken (krever medlemskap)

72
Digital Trends (2016)

Crushing performance at a fair price comes with a few catches in Asus' UX501. Les saken

67
PC Advisor (2016)

Zenbook Pro certainly packs a wealth of power Les saken

63
Samsung Chromebook Pro

75/100

Samsung Chromebook Pro er en hybrid PC med berøringsskjerm som kan vender 360 grader for nettbrett bruk. Skjermen får skryt for god oppløsning og fargegjengivelse. Designet er lett og pent, byggekvaliteten er ok. Det eneste som skiller denne modellen fra Chromebook Plus er prosessoren, ellers er de to modellene helt like. Det følger med en e-penn for håndskrift og tegning. Tastaturet og den trådløse styreflaten kunne vært mye bedre i følge anmelderne. Lyden imponerer ikke særlig heller, og batteritiden er godt under middels. Prisen er likevel hyggelig sammenlignet med premiumsmodellene.

Produktspesifikasjoner


Modell: Samsung Notebook 9 Pro
Batteritid: Opptil 9 timer
Skjerm: 12,3 ” berøringsskjerm (2,400 x 1,600)
Lagring: 32 GB
Minne: 4 GB
Vekt: 1,1 kg
Prosessor: Intel Core m3 prosessor 6Y30
Grafikk: Intel HD Graphics 515
Porter: USB-C, minijack, Micro SD kortleser
Operativsystem: Chrome OS

Totalscore: 75/100

Basert på 6 tester.

TechRadar (2017)

The next-generation Chromebook is here Les saken

88
CNET (2017)

The Chromebook for the Chromebook skeptic Les saken

83
TIME (2017)

With plenty of processing power and long battery life, it will perform admirably as a primary laptop for casual users. Les saken

75
Laptop Mag (2017)

uper thin and lightweight; Included stylus; Crisp, colorful display Les saken

75

Vis alle tester (+1)

Wired USA (2017)

Lighter, thinner, and better-looking than most laptops this price Les saken

56
HP EliteBook 850

75/100

HP EliteBook 850 er en god PC med stor, matt skjerm som egner seg for jobb. Den har flere smarte løsninger som gjør at den lett kan oppgraderes. Underpanelet kan enkelt åpnes uten verktøy, og PC-en får også skryt for god batteritid.

Produktspesifikasjoner


Modell: HP EliteBook 850
Batteritid: Opptil 10,5 timer
Skjerm: 15,6 " ( 1920 x 1080 )
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 16 GB
Vekt: Fra 1,88 kg
Prosessor: Intel Core i7-4600U
Grafikk: Intel HD Graphics 4400
Porter: USB 3, display port + VGA , jack
Operativsystem: Windows 10

Totalscore: 75/100

Basert på 4 tester. Pris fra 14 490,-

Pris fra 14 490,-

Notebook Check (2016)

Quality has its price Les saken

87
Laptop Mag (2014)

Excellent business laptop with durable design and strong security features Les saken

75
NotebookReview (2014)

Business-oriented Ultrabook with solid usability and connectivity Les saken

75
PC Mag (2014)

It's particularly IT-friendly Les saken

63
Asus Zenbook 3 (UX390UA)

74/100

Asus Zenbook 3 (UX390UA) er en premium-PC med 12 tommersskjerm, riktignok ikke en berøringsskjerm. Solid byggekvalitet i kombinasjon med lett vekt gjør den ideell å ta med seg. Designet er pent, og man kan velge mellom fargene mørk blå, sølv eller gull. Den har ikke mange porter, men det følger med en mini dock som gir bedre tilkoblingsmuligheter. Lyden er tilfredsstillende. God oppløsning og lysstyrke er fordeler med skjermen, men blankhet med fare for gjenskinn er en ulempe. Tastaturet er ikke så responsivt som man kunne ønske seg, og batteritiden kunne vært bedre. Viften støyer også endel under tyngre oppgaver.

Produktspesifikasjoner


Modell: Asus Zenbook 3 (UX390UA)
Batteritid: Opptil 9 timer
Skjerm: 12,5 ” 1920x1080)
Lagring: 512 GB - 1 TB
Minne: 8-16 GB
Vekt: 0,91 kg
Prosessor: Intel Core i7-7500u
Grafikk: Intel HD 620
Porter: USB-C, USB C (3.0 gen2), USB 3, minijack, HDMI
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 74/100

Basert på 21 tester.

HardwareZone Singapore (2016)

Extremely sleek and attractive design Les saken

83
CNET (2016)

A Windows cure for your 12-inch MacBook envy Les saken

78

Vis alle tester (+16)

Digital Trends (2016)

We think the Zenbook 3 looks better than the MacBook, which is comparatively plain Les saken

78
PC För Alla (2017)

Underbart tunn och lätt Les saken

78
ZDNet (2017)

Attractive design Les saken

77
Good Housekeeping UK (2017)

Light and very thin making it great for taking on the go Les saken

77
Engadget (2016)

When looks trump usability. Les saken

76
PC Mag UK (2017)

One of the thinnest laptops on the market. Les saken

75
PC World USA (2016)

If you like to travel light, compromise is a way of life. Les saken

75
Alt Om Data (2017)

Gylden letvægter Les saken

75
Trusted Reviews (2017)

Excellent performance Les saken

75
Alphr (2016)

It may not be quite as slick, but a lower price means this MacBook alternative is a tempting Windows 10 ultraportable Les saken

75
TechSpot (2016)

Asus Made a Faster MacBook That Runs Windows Les saken

75
PC Advisor (2017)

Asus has designed a beautiful laptop, but it's not without its flaws. Les saken

63
DinSide (2017)

900 gram med utrolig mye PC Les saken

60
Laptop Mag (2016)

Gorgeous, superthin design, Sharp, vibrant screen. Les saken

50
Wired USA (2016)

The high-end specs make up for the loss of touchability, and benchmarks in general showcase impressive Les saken

44
Toshiba Chromebook 2

74/100

Toshiba Chromebook 2 bruker Googles operativsystem Crome OS, og dette setter lave krav til maskinen, derfor kan den produseres billig, og prisen blir deretter. Denne oppgraderte versjonen har skjerm med full HD-oppløsning, og maskinen får også skryt for lett vekt, god batteritid og styreflate. Utover dette får den trekk for at uten internett kan den ikke brukes til noe særlig, brukeropplevelsen er langt fra optimal og lagringsplassen er meget begrenset.

Produktspesifikasjoner


Modell: Toshiba Chromebook 2
Batteritid: Opptil 9 timer
Skjerm: 13,3 " 1920 x 1080
Lagring: Nei
Minne: 4 GB DDR3L SDRAM
Vekt: 1,35 kg
Prosessor: Intel Celeron N2840
Grafikk: Intel HD Graphics 5500
Porter: USB 3.0, USB 2, HDMI, SD kortleser, jack
Operativsystem: Chrome

Totalscore: 74/100

Basert på 20 tester.

Stuff UK (2015)

Great screen, decent ergonomics and starts fast and stays snappy in use Les saken

100
Laptop Mag (2015)

Bright, highly accurate display and stellar battery life Les saken

88
PC Advisor (2015)

Light, fast, and that screen is worth the money alone Les saken

88
Trusted Reviews (2015)

Excellent full HD display Les saken

88
Business New Daily (2015)

Excellent keyboard and nice hardware at a bargain price Les saken

88

Vis alle tester (+15)

Notebook Check (2015)

Successful follow-up Les saken

80
Wired USA (2015)

One of the best Chromebooks on the market Les saken

78
Digital Trends (2015)

Best performance we've seen in a Chromebook Les saken

78
Pocket-lint (2015)

Finally, a Chromebook worth buying. Les saken

75
Expert Reviews (2015)

Expensive but worth it Les saken

75
Alphr (2015)

This is the Chromebook to buy Les saken

75
ComputerShopper (2015)

Battery life is a letdown, but everything else about the laptop is impressive Les saken

75
TechRadar (2016)

Full HD on a Chromebook just got better Les saken

75
Which? (2015)

Excellent battery life, matte screen surface, snappy startup times Les saken

67
Computer Bild (2015)

Thin, lightweight design Les saken

64
PC Mag (2015)

Disappointing battery life Les saken

63
Klikk.no (2015)

Sjeldent god skjerm Les saken

60
DinSide (2015)

Kanskje er et nettbrett et vel så godt valg Les saken

40
Lyd & Bilde (2015)

Burde vært bedre enn forgjengeren Les saken

40
Samsung Galaxy TabPro S

74/100

Samsung Galaxy TabPro S er en hybrid PC, altså midt i mellom PC og nettbrett. Den får skryt for pent og tynt design, og svært god battertitid. Prosessoren kunne vært sterkere, og sett i forhold til prisen er ikke alle enige i at den gir mest for pengene. Tastaturet oppleves også som upraktisk, og sammen med mangel på utganger trekker dette ned helhetsinntrykket.

Produktspesifikasjoner


Modell: Samsung Galaxy TabPro S
Batteritid: Opptil 10,5 timer
Skjerm: 12" berøringsskjerm Full HD (2160 x 1440)
Lagring: Opptil 256 GB
Minne: 4 GB
Vekt: 0,6 kg
Prosessor: l Intel Core m3-6Y30
Grafikk: Intel HD 315
Porter: USB Type-C
Operativsystem: Windows 10 Home,

Totalscore: 74/100

Basert på 18 tester. Pris fra 6,-

Pris fra 6,-

Chip (2016)

Great 2-in-1 tablet with lack of connections Les saken

88
ZDNet (2016)

Fantastic display and reasonable price Les saken

87
Areamobile (2016)

More keyboard-tablet than lightweight laptop Les saken

86
Notebook Check (2016)

Comes with a usable keyboard good battery life and an impressive screen. Les saken

85
CNET (2016)

Samsung builds a lot of value into the Galaxy TabPro S Les saken

80

Vis alle tester (+13)

Which? (2016)

One of the best tablets on the market Les saken (krever medlemskap)

79
PC-WELT (2016)

Relies on design and display, less on function Les saken

79
NetzWelt (2016)

Excellent AMOLED-Display, but the keyboard is disapointing Les saken

79
Übergizmo (2016)

Very thin, yet strong and high quality Les saken

75
75
TechRadar (2016)

Impeccable thin Les saken

75
75
Connect (2016)

Good tablet, but moderate equipment Les saken

71
PC Advisor (2016)

Samsung’s alternative to the Microsoft Surface and iPad Pro is nearly an expensive success Les saken

63
PC Mag (2016)

Samsung is the latest manufacturer to step in to the ring, with its Galaxy TabPro S Les saken

63
Computer Bild (2016)

Brilliant display, but battery life is too short Les saken

62
Digital Trends (2016)

Extremely thin and light Les saken

56
50
Asus Chromebook Flip

74/100

Asus Chromebook Flip er en lett all-around PC, med en 10,1 tommers berøringsskjerm. Den får skryt for brukervennlighet og batteritid, men den får minuspoeng for at den er treg og har lavere skjermoppløsning enn en del andre Chromebooks.

Produktspesifikasjoner


Modell: Asus Chromebook Flip
Batteritid: Opptil 8 timer
Skjerm: 10,1 " (1280 x 800 )
Lagring: Opptil 16 GB
Minne: 2 GB
Vekt: Fra 0,890 kg
Prosessor: Rockchip 3288-C
Grafikk: ARM Mali T624
Porter: 2 x USB 2.0, micro HDMI, jack, microSD kortleser
Operativsystem: Chrome

Totalscore: 74/100

Basert på 13 tester. Pris fra 6 995,-

Pris fra 6 995,-

PC Mag (2015)

Impressive performance Les saken

88
Notebook Check (2015)

Luxury for less than $300 Les saken

83
Engadget (2015)

One of the lightest Chrome OS laptops on the market Les saken

80
ZDNet (2015)

A high-quality hybrid with great battery life Les saken

78
Laptop Mag (2015)

Flexible design, vibrant touch screen and long battery life Les saken

75

Vis alle tester (+8)

ComputerShopper (2015)

Solid and stylish construction and excellent battery life Les saken

75
Business New Daily (2015)

Compact design and good performance Les saken

75
TechRadar (2015)

A flipping premium Chromebook for almost nothing Les saken

75
PC Advisor (2016)

No fuss performance Les saken

75
Which? (2015)

Great tablet functionality Les saken (krever medlemskap)

73
The Verge (2016)

More than you'd expect Les saken

71
CNET (2015)

Inexpensive Les saken

63
IT Pro (2016)

This convertible Chromebook-tablet hybrid made us flip out Les saken

50
Toshiba Satellite P50t

73/100

Toshiba Satellite P50t er en serie utviklet spesielt med tanke på bruk av multimedia. Derav har den god lyd, rask prosessor og særdeles bra skjerm. Det er flere utgaver i denne serien, og priser varierer med valg av prosessor, lagring, berøringsskjerm og andre funksjoner. I testene fikk den minuspoeng i hovedsak fordi batterikapasiteten er for dårlig.

Produktspesifikasjoner


Modell: Toshiba Satellite P50t
Batteritid: Opptil 3 timer
Skjerm: 15.6- " 4K Ultra HD
Lagring: 1 TB
Minne: Opptil 16 GB
Vekt: 2.3 kg
Prosessor: Intel Core i7-4700HQ
Grafikk: AMD Radeon R9 M265X
Porter: USB 3.0, HDMI, SD kortleser, jack
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 73/100

Basert på 17 tester.

4K (2015)

Comes with a bunch of excellent features Les saken

100
PC Magazin (2015)

4K gaming is not possible despite the powerful hardware Les saken (krever medlemskap)

87
Klikk.no (2014)

Skjermen gir deg hakeslepp Les saken

80
Notebook Check (2015)

Quite a lot of potential Les saken

79
79

Vis alle tester (+12)

CNET (2014)

Toshiba adds a gorgeous 4K screen to the Satellite P50t laptop Les saken

78
NetzWelt (2015)

Great 4K display Les saken

78
PC Mag (2014)

Fantastic 4K Ultra HD display. Les saken

75
IT Pro (2014)

Strong performance Les saken

75
TechRadar (2015)

Superb display Les saken

75
PC World Australia (2014)

Good built-in features Les saken

69
Which? (2016)

Fabulous for films, but annoying to use Les saken (krever medlemskap)

63
Computerworld Norge (2015)

Fin design, skarpt bilde, fine farger og kurant ytelse Les saken

60
60
Computer Bild (2015)

Very weak battery life Les saken

52
Expert Reviews (2014)

A powerful laptop with great battery life Les saken

50
HP Spectre X2

72/100

HP Spectre X2 er en hybrid, og i likhet med HP Pavilion er den en blanding av nettbrett og PC. Berøringsskjermen kan man koble fra resten av PCen og bruke denne alene. Batteritiden anses som midt på treet, prosessoren er rask og skjermen er god. Den er tynn og liten og har pent design, men lyden og tung vekt trekker ned poengsummen.

Produktspesifikasjoner

Modell: HP Spectre X2
Batteritid: Opptil 7 timer
Skjerm: 12 " berøringsskjerm (1920 x 1080)
Lagring: 512 GB
Minne: Fra 8 GB
Vekt: Fra 1,2 kg
Prosessor: Intel Core M7-6Y75
Grafikk: Intel HD 515
Porter: USB -C, mini SD kortleser, jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 72/100

Basert på 18 tester. Pris fra 2 898,-

Pris fra 2 898,-

Engadget (2015)

The x2 is a good deal for the money, but not the best in its class Les saken

80
Digital Trends (2015)

Solid build quality Les saken

78
Connect (2016)

Good build quality and performance Les saken

78

Vis alle tester (+13)

CNET (2016)

Admirable quality in some areas, less so in others Les saken

78
ComputerShopper (2015)

Doesn't make you feel as if you're sacrificing anything for it Les saken

75
TechRadar (2015)

Its low price is too hard to pass up Les saken

75
PC World USA (2015)

Good bang for the buck Les saken

75
PC Mag (2015)

Comes close to being a practical replacement for your laptop Les saken

75
Expert Reviews (2016)

a fair few compromises in the push for a cheaper Surface Pro 4 rival Les saken

75
Which? (2016)

Very good convertible laptop Les saken (krever medlemskap)

74
PC Magazin (2016)

High quality Detachable with good price-to-performance ratio Les saken

73
ITavisen (2015)

HP Spectre X2 er en meget pen datamaskin og kvalitetsmessig plasserer den seg ikke langt bak Surface Pro 4, XPS 13 og MacBook. Les saken

67
Laptop Mag (2015)

Solid keyboard and lower starting price, but its battery life is a big downer Les saken

63
Alphr (2016)

Competent, reasonably-priced hybrid Les saken

50
Computerworld Danmark (2016)

HP Elite x2 kan alt - men til den helt forkerte pris Les saken

40
Samsung Notebook 9 Pro

72/100

Samsung Notebook 9 Pro er en hybrid 2 i 1 PC, som også kan fungere som nettbrett. Dette er en mer avansert og oppdatert utgave fra Notebook 9, og i tillegg til bedre prosessor og skjerm har den også en medfølgende penn for håndskrift og tegning. Pennen kan festes til siden av PC-en. I motsetning til tidligere Samsung PC-er får denne modellen skryt for designet. Batteritiden kunne vært bedre og det samme gjelder lyden skal vi tro anmelderne. I likhet med tidligere modeller er også denne svært konkurransedyktig på pris.

Produktspesifikasjoner


Modell: Samsung Notebook 9 Pro
Batteritid: Opptil 11 timer
Skjerm: 15 ” berøringsskjerm (1920 x 1080)
Lagring: 256 GB
Minne: Opptil 16 GB
Vekt: 1,3 kg
Prosessor: Intel Core i7 Processor
Grafikk: Intel HD Graphics 620
Porter: USB-C, USB 3, minijack, HDMI, Micro SD kortleser
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 72/100

Basert på 5 tester.

TechRadar (2017)

The best 2-in-1 laptop we’ve seen this year Les saken

100
CNET (2017)

A great set of features for a reasonable price. Les saken

79
Laptop Mag (2017)

Sleek design; Handy S-Pen; Solid performance; Cheaper than competition Les saken

75
PC World USA (2017)

This feature-packed 15-inch laptop makes a few compromises Les saken

63
Digital Trends (2017)

Good port selection Les saken

44
HP Envy 13

71/100

HP Envy 13 er en tynn PC som ligner på Apple sin Mac Book Air, men med bedre kvalitet på innmaten. Den får skryt for lett vekt på kun 1,27 kg. og god skjerm. Likevel er flere skuffet over batteritiden, lyden og tastaturet som tidvis oppleves som upraktisk.

Produktspesifikasjoner


Modell: HP Envy 13
Batteritid: Opptil 6 timer
Skjerm: 13,3 " (1920 x 1080)
Lagring: 256 GB
Minne: Fra 4 GB
Vekt: Fra 1,32 kg
Prosessor: Intel Core i5-6200U
Grafikk: Intel HD 520
Porter: USB 3, HDMI,SD kortleser, jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 71/100

Basert på 13 tester. Pris fra 8 995,-

Pris fra 8 995,-

NotebookInfo (2015)

Powerful, sleek 13-inch notebook in a solid metal chassis Les saken

86
Notebook Check (2015)

A fresh candidate for the notebook crown Les saken

83
Klikk.no (2016)

HP har gjort en meget god jobb med Envy 13 Les saken

80
Chip (2016)

Overall good performance and display Les saken

75
ComputerShopper (2016)

Priced right for anyone who doesn't need a 2-in-1 hybrid Les saken

75

Vis alle tester (+8)

Expert Reviews (2016)

Doesn't quite hold up under closer scrutiny Les saken

75
PC Advisor (2016)

A powerful, lightweight laptop with a good-sized screen Les saken

75
TechSpot (2016)

A high-end budget laptop Les saken

75
CNET (2016)

A pretty good notebook Les saken

66
TechRadar (2016)

We were wowed by the thinness Les saken

63
ITavisen (2016)

Kunne hatt mer å by på i denne prisklassen Les saken

56
Laptop Mag (2015)

Short battery life is a deal breaker Les saken

38
HP Pavilion X2

71/100

HP Pavilion X2 er en hybrid, altså en blanding av nettbrett og PC. Den får skryt for skjermen og bra processor, men batteritiden og tastaturet trekker ned. Prisen er en av de rimeligste på markedet for denne kategorien, og mange mener man får mye for pengene.

Produktspesifikasjoner


Modell: HP Pavilion X2
Batteritid: Opptil 9 timer
Skjerm: 10,1 " berøringsskjerm (1280 x 800)
Lagring: 32 GB
Minne: Fra 2 GB
Vekt: Fra 1,12 kg
Prosessor: Intel Atom Z3736F
Grafikk: Intel HD Graphics
Porter: USB 2, USB -C, mini HDMI, jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 71/100

Basert på 11 tester.

CNET (2015)

Still a few tweaks away from being a budget standout Les saken

76
PC Tipp (2015)

Good Convertible with small drawbacks Les saken

75
Alphr (2015)

One of the best budget hybrid devices you can buy Les saken

75
TechRadar (2015)

The best and most affordable Windows 10 convertible Les saken

75
PC Mag (2016)

Nice price, sleek design Les saken

75

Vis alle tester (+6)

Expert Reviews (2015)

Both a handy tablet and an effective laptop, the Pavilion x2 is a great all-rounder Les saken

75
Which? (2016)

Very good laptop-tablet hybrid Les saken

70
V3 (2015)

Good price-to-performance ratio Les saken

50
Lenovo Legion Y520

71/100

Lenovo Legion Y520 er en spill-PC i en lavere prisklasse med tilhørende prestasjoner. Derfor er den fin i bruk for hobby-gamere i kombinasjon med vanlig hverdags/skolebruk. PC-en har solid byggekvalitet og veier over 2 kilo. Den har god kjøleløsning og et solid utvalg av porter. Bærbarheten begrenses noe av designet som i tillegg til vekten kan gjøre den kronglete å ta med seg. Styreflaten er god til hverdagsbruk, men ikke presis nok for gaming, så bør man ha mus. Tastaturet og lyden er noe av det som får mest skryt, skjermen og batteritiden er helt ok.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Y520
Batteritid: timer
Skjerm: 15,6 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 128-512 GB
Minne: 8-16 GB
Vekt: 2,4 kg
Prosessor: Intel Core i5 7300HQ
Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 1050
Porter: USB-C, 2 x USB 2.0, USB 3.0, HDMI, audio-jack, mikrofon-jack, kortleser: SD, SDHC, SDXC MMC
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 71/100

Basert på 5 tester. Pris fra 18 225,-

Pris fra 18 225,-

PC Mag UK (2017)

Proficient gaming performance Les saken

75
Ultrabook Review (2017)

great keyboard, despite its peculiar NumPad layout Les saken

75
Laptop Mag (2017)

Sleek design; Comfortable keyboard; Strong gaming and productivity performance Les saken

63
Tek.no (2017)

En av de billigste spillbærbare du får i dag Les saken

61
HP EliteBook Folio G1

70/100

HP EliteBook Folio G1 er en tynn PC som veier under en kilo. Den får skryt for berøringsskjermen med 4K oppløsning, og pent design. Den har kun USB-C, og mange vil måtte bruke en adapter. 4K oppløsningen går utover batteritiden, og det gir minuspoeng.

Produktspesifikasjoner


Modell: HP EliteBook Folio G1
Batteritid: Opptil 10,5 timer
Skjerm: 12,5 " berøringsskjerm ( 1920 x 1080 )
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Fra 8 GB
Vekt: Fra 0,97 kg
Prosessor: Intel Core m7-6Y75
Grafikk: Intel HD 515
Porter: USB C, Thunderbolt 2, jack
Operativsystem: Windows 10

Totalscore: 70/100

Basert på 10 tester. Pris fra 11 995,-

Pris fra 11 995,-

CNET (2016)

Plenty of configuration options Les saken

81
Which? (2016)

Lightweight and accomplished Les saken (krever medlemskap)

77
PC World New Zealand (2016)

Thin, light and with one of the best keyboards Les saken

75
PC Mag (2016)

Light and compact Les saken

75

Vis alle tester (+5)

Laptop Mag (2016)

Groundbreakingly-thin with a comfortable keyboard Les saken

75
ComputerShopper (2016)

Slim, light, and attractive as Apple's MacBook Les saken

75
Alphr (2016)

Light and powerful, but poor battery life Les saken

50
IT Pro (2016)

Ultra portable laptop, but one too many flaws Les saken

50
Expert Reviews (2016)

Ultraportable with 4K screen, but terrible battery life and performance Les saken

50
Lenovo Miix 510

69/100

Lenovo Miix 510 er en 2 i 1 hybrid PC som har en sterk prosessor og rimelig pris som sine sterkeste attributter. Designet får også skryt, og vender du skjermen til teltposisjon, har du et nettbrett. Du kan også ta av tastaturet helt og bruke kun skjermen, da den har en støtte på baksiden så den kan stå selv på eksempelvis et bord. Hadde styreflate, tastatur og batteritid levert på likt nivå, ville den gjort det betraktelig bedre. I tillegg støyer viften og berøringsskjermen har dårlig oppløsning.

Produktspesifikasjoner


Modell: Lenovo Yoga 910
Batteritid: Opptil 7,5 timer
Skjerm: 12.2” Full HD+ (1920x1200 )
Lagring: 265 GB
Minne: 8 GB
Vekt: 1,25 kg (inkl. tastatur)
Prosessor: Opptil 6. Gen Intel Core i7 processor
Grafikk: Intel HD 520
Porter: USB 3.0 Type-C, USB 3.0, Micro SIM,Audio combo jack
Operativsystem: Windows 10 Home

Totalscore: 69/100

Basert på 11 tester. Pris fra 8 859,-

Pris fra 8 859,-

Good Housekeeping UK (2017)

Simple and straightforward to use, espeiclaly if you've used the Windows operating system before Les saken

79
ZDNet (2017)

An affordable homage to the Surface Pro 4 Les saken

78
PC Mag UK (2016)

Excellent benchmark performance. Les saken

75
PC Advisor (2017)

a solid alternative to the Microsoft Surface Pro at a much lower price. Les saken

75
TechRadar (2017)

Beats Surface Pro 4 on price Les saken

75

Vis alle tester (+6)

CNET (2017)

This Surface Pro 4 clone (almost) beats the real thing Les saken

70
PC För Alla (2017)

Extra snabb lagring. Les saken

67
NotebookReview (2016)

Attractive design Les saken

63
Business New Daily (2017)

Lenovo's Miix 510 is a capable 2-in-1 Windows tablet that's terrific for taking notes. Les saken

63
Laptop Mag (2016)

Terrific detachable display; Les saken

63
Expert Reviews (2017)

The Miix 510 is attractively priced, but battery life is only mediocre, and the screen could be sharper Les saken

50
Toshiba Satellite Radius

66/100

Toshiba Satellite Radius er en serie med såkalte 2 in 1, eller hybridprodukter. Det er en blanding av en PC og et nettbrett, og Radius-serien tilbyr hybrider i ulike størrelser fra 11 til 15 tommer. Også innholdet er varierende, alt ettersom hvor mye du er villig til å betale. Berøringsskjermen kan vendes 360 grader, og hybriden får skryt for brukervennlighet. Lyd, batteritid og tastatur trekker ned poengsummen. Prisen er ok, og flere mener man får mye for pengen. Den kommer med to USB-utganger og plass til minnekort.

Produktspesifikasjoner


Modell:Toshiba Satellite Radius
Batteritid: Opptil 9 timer
Skjerm: 15.6- " 4K Ultra HD
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 12 GB
Vekt: 2.24 kg
Prosessor: Intel Core i7-5500U
Grafikk: Intel HD Graphics 5500
Porter: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 HDMI, SD kortleser, jack
Operativsystem: Windows 10 Pro

Totalscore: 66/100

Basert på 21 tester.

Engadget (2015)

Gorgeous 4K, Technicolor-certified screen option results in worst-in-class battery life Les saken

77
V3 (2015)

Not the longest-lasting, but fast, compact and spectacularly sharp 4K display Les saken

75
ComputerShopper (2016)

Heavy in tablet mode Les saken

75

Vis alle tester (+16)

PC Mag (2016)

Fast performance Les saken

75
Connect (2016)

Lightweight convertible and dissapointing battery life Les saken (krever medlemskap)

75
TechRadar (2016)

Impressive performance Les saken

75
74
67
PC Advisor (2015)

Too many flaws and annoyances Les saken

63
63
CNET (2015)

On paper, it looks amazing Les saken

63
Dagens Næringsliv (2016)

Tastaturet og batteriet trekker ned en ellers god maskin Les saken

62
PC-WELT (2016)

Weak battery life Les saken

59
Digital Trends (2015)

Great performance Les saken

56
Stiftung Warentest (2016)

Shortest battery life of this product group Les saken (krever medlemskap)

52
Trusted Reviews (2015)

Slimmer and lighter than the competition Les saken

50
Alphr (2015)

A handsome laptop, but a clumsy tablet Les saken

50
Laptop Mag (2016)

Brilliant 4K display, a portable and attractive design, but short battery life Les saken

50
#pc #asus #hybrid #nettbrett #hp #dell #chromebook #lenovo #toshiba #satellite #radius #apple #macbookair #samsung #notebook #galaxy #tabpro #acer #microsoft #huawei

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn