Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lumia

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

De hotteste mobiltelefonene akkurat nå

Hvilken mobiltelefon er den beste av de beste, og har de billigere alternativene noe å stille opp med mot de dyreste flaggskipene?

Les saken

#mobiltelefon #huawei #google #nexus #lg #apple #iphone #samsung #galaxy #sony #xperia #htc #microsoft #lumia #oneplus #motorola #moto-g #9pro

Microsoft Lumia 950 XL

Lumia 950 XL er Microsofts største telefon på 5,7 tommer, som skal kunne fungere som en PC. Det er en god telefon, men flere mener det finnes andre telefoner til samme pris som gir mer valuta for pengene. Passer best for den som er stor Windows-tilhenger.

Les saken

#mobiltelefon #microsoft #lumia

Microsoft Lumia 950

Microsofts Lumia 950 har en skjerm på 5,2 tommer og Windows 10 som operativsystem. Kobler du den til en ekstern skjerm ved hjelp av Microsoft Display Dock, skal den fungere akkurat som en PC. Den har god ytelse, godt kamera og flott skjerm, men mangler det som skal til for å være en ekte utfordrer.

Les saken

#mobiltelefon #microsoft #lumia

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650 er en mobil i solid byggekvalitert med bra lyd og relativt lav prislapp sammenlignet med andre mobiler på markedet. Kameraet trekker ned poengsummen med gulaktig skjær og dårlig fokus. Skjermen og prosessoren får heller ikke mye skryt, men designet er pent, og batteriet er utskiftbart.

Les saken

#mobiltelefon #microsoft #lumia

Microsoft Lumia 640 LTE

Microsoft Lumia 640 er fra 2015, men regnes som et bedre alternativ enn den nyere Lumia 650. Du får masse for pengene - bl.a. godt display, kamera og flott design. Litt for dårlig prosessor trekker ned poengsummen. Den har minnekortleser som kompenserer for bare 8 GB lagringsplass.

Les saken

#mobiltelefon #microsoft #lumia
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.