Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #oneplus

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Test av populære mobiltelefoner: Her er toppmodellene for 2020

En rimelig smarttelefon er årets testvinner. I denne testen kan du sammenligne de mest populære mobiltelefonene på markedet nå og se hvilken som er best i test.

Les saken

#mobiltelefon #apple #iphone #iphone11pro #iphone11 #samsung #s10 #huawei #huaweip30pro #oneplus #galaxy #google #pixel #sony #xperia #xiaomi #mi

Apple tilbake i toppen

Mye har skjedd på mobilfronten de siste årene. Stadig vekk lanseres nye mobiltelefoner og mellom- og lavprissegmentet utvides med nye utgaver som tar opp kampen mot de etablerte toppmodellene.

Les saken

#mobiltelefon #samsung #galaxy #lg #huawei #nokia #sony #xperia #motorola #apple #iphone #honor #xiaomi #google #moto #htc #oneplus #zenfone

De hotteste mobiltelefonene akkurat nå

Hvilken mobiltelefon er den beste av de beste, og har de billigere alternativene noe å stille opp med mot de dyreste flaggskipene?

Les saken

#mobiltelefon #huawei #google #nexus #lg #apple #iphone #samsung #galaxy #sony #xperia #htc #microsoft #lumia #oneplus #motorola #moto-g #9pro #xiaomi #nova

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro er en oppgradering av OnePlus 7T med bedre kamera, litt bedre prosessor, lengre batteritid, mer lagringsplass og bedre skjerm. Forskjellen mellom OnePlus 7T Pro og McLaren-varianten er ny fargepalett og mer RAM (minne), og de to modellene er ellers like (utenom prislappen som skiller med ca. 1000 kroner) og derfor slått sammen i denne testen. OnePlus 7T Pro ble utnevnt av mange testpaneler som det beste mobilkjøpet i 2019. Grunnen er kraftig batteri, sterk prosessor (Snapdragon 855+), godt vertikalplassert trippelkamera, flott skjerm og en rimelig prislapp sammenlignet med andre toppmodeller som ble sluppet samme år.

I tillegg til god batteritid har mobilen lynrask lading, men ikke hurtiglading. 7T Pro får også skryt for designet, med sin matte og fargereflekternede bakside og avrundede skjerm omtales den som en av de peneste mobiltelefonene på markedet. Kameraets portrettmodus gir ikke så skarpe detaljer som de beste mobilene på markedet, og generelt er kameraet litt tregt. Det gjør det vanskelig å ta skarpe bilder av noe(n) i bevegelse.

Produktspesifikasjoner

Modell: OnePlus 7T Pro
Skjerm: 6,67 tommer, Fluid AMOLED (90 Hz), 3120 x 1440 piksle- Kurvede skjermkanter.
Grafikk: Adreno 640
Prosessor: Snapdragon 855 Plus 8 kjerner (2x Cortex A76@2,6 GHz + 2x Cortex A76@1,92 GHz + 4x Cortex A55@1,8 GHz)
Lagring: 256 GB, ikke kortplass
Minne/RAM: 8/12 (McLaren) GB
Teknologi: Fingerleser i skjerm, ikke busslomme, pop-up-frontkamera. Hybrid image stabilisator for video.
Vekt: 206 gram
Størrelse: 162,6 x 75,9 x 8,8 mm
Kamera: 48 MP f/1.6 OIS wide PDAF+Laser, 8 MP f/2.2 3x tele, 16 MP f/2.2 ultrawide (AF). Frontkamera: 16 MP f/2.0 popup
Operativsystem: Android 10 (OxygenOS)
Batteri: 4085 mAh. Hurtiglading (30W)

Les saken

#mobiltelefon #oneplus

OnePlus 5

OnePlus 5 er en mobil med svært god ytelse, og den konkurrerer med premiumsmodellene i klassen. Likevel er den noen tusenlapper rimeligere enn Apple og Samsung sine toppmodeller. Skjermen kunne hatt bedre oppløsning, men det er ikke noe som vil plage deg i hverdagsbruken. Byggekvaliteten oppleves som solid i glass og metall, og designet er enkelt og klassisk. Anmelderne kunne ha ønsket seg et bedre kamera, og er dette en viktig egenskap for deg, kan det hende at andre mobiler vil gi deg mer for pengene. Mobiltelefonen er ikke vanntett, og det trekker også ned helhetsinntrykket. Batteritiden er god, og den har støtte for hurtiglading. Man kan sette inn et ekstra SIM-kort, men den gir ikke mulighet for minnekort.

Produktspesifikasjoner

Modell: OnePlus 5
Batteri: 3300 mAh
Skjerm: 5,5 tommer,1080 x 1920 pixels, AMOLED
Lagring: 128 GB
Minne: 8 GB
Teknologi: Plass til to SIM-kort, Bluetooth 5.0, trådløs lading
Vekt: 153 gram
Størrelse: 15,42 x 7,41 x 0,73
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 835
Kamera: 16 MP vidvinkel, 1,6 x zoom
Operativsystem: Android 7.1 / Oxygen OS
Grafikk: Adreno 540

Les saken

#mobiltelefon #oneplus