Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #motorola

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

17 treff

Apple tilbake i toppen

Mye har skjedd på mobilfronten de siste årene. Stadig vekk lanseres nye mobiltelefoner og mellom- og lavprissegmentet utvides med nye utgaver som tar opp kampen mot de etablerte toppmodellene.

Les saken

#mobiltelefon #samsung #galaxy #lg #huawei #nokia #sony #xperia #motorola #apple #iphone #honor #xiaomi #google #moto #htc #oneplus #zenfone
Barn2017

Sjekk hvilken babycall du bør kjøpe

Vi har samlet forbrukertester av babycaller fra norske og utenlandske anmeldere, og det er store variasjoner i resultatlisten. En kjøpeguide hjelper deg på vei til å finne babycallen som passer aller best for deg og din familie.

Les saken

#babycall #philips #nova #neonate #d-link #motorola #topcom #bt #padwico #luvion

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #smartklokke #sony #misssion #android-wear #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #motorola #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

De hotteste mobiltelefonene akkurat nå

Hvilken mobiltelefon er den beste av de beste, og har de billigere alternativene noe å stille opp med mot de dyreste flaggskipene?

Les saken

#mobiltelefon #huawei #google #nexus #lg #apple #iphone #samsung #galaxy #sony #xperia #htc #microsoft #lumia #oneplus #motorola #moto-g #9pro #xiaomi #nova

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear
Barn2015

Hvilken babycall er best i test?

En babycall kan være svært praktisk og til god hjelp for småbarnsforeldre, men det er mange ulike modeller å velge mellom. I denne testen viser vi resultatene fra babycalltester fra 2015.

Les saken

#babycall #philips #nova #padwico #neonate #d-link #motorola #topcom #bt

Motorola Moto Z

Motorola Moto Z er en svært tynn mobiltelefon, med en ide om at mye ekstrautstyr skal kunne kobles til dersom man ønsker det. Konsekvensene av 0,5 cm tykkelse på mobilen er kort batteritid, ingen plass for hodetelefonutgang og mulighet for tilkobling av dyre moduler. Hastigheten får skryt, det samme gjør brukeropplevelsen og designet.

Produktspesifikasjoner

Modell:Motorola Moto Z
Batteri: 2 600 mAh
Skjerm: 5,5 tommer, AMOLED, 2560 x 1440
Lagring: 32/64 GB, kan oppgraderes
Minne: 4 GB
Teknologi: Fingeravtrykkleser, Moto Mods
Vekt: 136 gram
Størrelse: 15,33 x 7,53 x 0,52 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 820
Kamera: 13 MP
Operativsystem: Android 6.0.1 Marshmallow
Grafikk: Adreno 530

Les saken

#mobiltelefon #motorola

Motorola Moto G 3 (2015)

Motorola Moto G har blitt regnet som en av de aller beste budsjett-telefonene siden den første kom i 2013. Tredje generasjon fra 2015 regnes fortsatt som et svært godt alternativ for deg som er ute etter en billigere telefon. Du får den bare i 8 eller 16 BG, men den har minnekortleser for lagringsplass opptil 32 GB. Den er også vanntett.

Les saken

#mobiltelefon #motorola #moto-g

Motorola Moto E4

Motorola Moto E4 tilhører den rimeligste klassen mobiler fra Motorola. Tenkte du kanskje at G-klassen allerede bød på billige budsjettmodeller? Med E-modellene fortsetter Motorola å vise at de har forstått hvordan man lager gode kompromissmobiler. Likevel blir det naturlig å sammenligne den med Moto G5 som har langt bedre ytelse, men som er større og er laget i plastikk. E4 kan tidvis være treg om det foregår for mye på en gang, så spiller du mye og krevende spill bør du se deg om etter en annen mobil. Fingeravleseren fungerer greit i seg selv, men brukeropplevelsen blir noe ødelagt av at den i praksis skal fungere som hurtigtast for flere ulike snarveier samtidig. Batteritiden er god, og den lader relativt kjapt, selv om det ikke kan sammenlignes med reel hurtiglading. Mobilen er ikke vanntett, men den tåler en regnskur og noe fukt. Sett i forhold til prislappen er kameraet helt ok, og bildene er greie med tanke på at kameraet kun har 8 megapiksler. Likevel kan det være verdt å vurdere andre budsjettmobiler, ettersom noen hundrelapper kan gi det atskillig mer for pengene.

Produktspesifikasjoner

Modell:Motorola Moto E4
Batteri: 2800 mAh
Skjerm: 5 tommer, 1280 x 720, LCD
Lagring: 16 GB, mulighet for minnekort
Minne: 2 GB
Teknologi: Fingerleser
Vekt: 151 gram
Størrelse: 14,47 x 7,23 x 0,93 cm
Prosessor: MediaTek MT6737
Kamera: 8 MP, 5 MP frontkamera
Operativsystem: Android 7.1.1
Grafikk: Mali-T720

Les saken

#mobiltelefon #motorola #moto

Motorola Moto 360 Sport

Motorola Moto 360 Sport er en hybridklokke som kombinerer smartklokke med treningsklokke. Den har GPS, optisk pulsmåler og den måler løping. Designet er pent, og den er behagelig å ha på. Anmelderne er ikke like fornøyde med at den kun måler løping, batteritiden oppleves som dårlig og GPS-en er ikke nøyktig nok. I tillegg fungerer ikke Android-systemet så knikerkefritt som den relativt høye prisen skulle tilsi.

Les saken

#pulsklokke #motorola #android-wear

Motorola MBP853CONNECT

Nettbasert: Motorola MBP853CONNECT har en babyenhet med kamera (HD-kvalitet) som kan monteres på vegg og brukes sammen med en foreldreenhet med 3,5" LCD-touch-/fargeskjerm, eller med en app for iOS- og android-enheter. Den har Wi-Fi og 2.4 GHz FHHS-teknologi. Den trekkes for dårlig lydkvalitet, lav bildekvalitet på foreldreenheten og noe problemer med tilkoblingen via Wi-Fi. Noen mener brukervennligheten er for dårlig. Den har toveiskommunikasjon, kan spille av vuggesanger, har nattsyn, stemmeaktivering, justerbar bevegelsessensor- og lydfølsomhet, måler temperatur og du kan panorere, tilte og zoome med kameraet fra app eller foreldreenhet. Du kan koble til et opptil 4 MBP853CONNECT-kameraer til samme babycall. Hvis du vil lagre video, kan du kjøpe et lagringssky-abonnement fra produsenten. Batteritid i videomodus er ca. 4,5 t og ca. 8,5 t med kun lyd. Var den beste av tre babycaller i Which? sin test av sikkerhet mot hacking.

Les saken

#babycall #motorola

Motorola MBP8

Digital: Motorola MBP8 er en billig, brukervennlig og veldig enkel babycall med god lydkvalitet, men den trekkes fordi den mangler en del fine funksjoner. F.eks. kan verken foreldreenhet eller babyenhet gå på batterier. Ifølge produsenten har den en rekkevidde på inntil 50 m. Har nattlampe, lydaktivert lys som viser lydnivå i barnerommet og den lager lyd hvis den kommer utenfor rekkevidde. Bruker DECT-teknologi.

Les saken

#babycall #motorola

Motorola MBP36S

Digital: Motorola MBP36S er video-babycall med 3,5" LCD-fargeskjerm som kan panorere, tilte og zoome ved hjelp av fjernstyring. Which? mener bildekvaliteten er bra, men det er ikke BabyGearLab enig i, og eGarden gir den bare godkjent. Den brukes sammen med en app, men denne fungerer dårlig. CNET mener den er brukervennlig, men BabyGearLab synes den er vanskelig i bruk. Babycallen viser romtemperatur, har nattsyn, toveiskommunikasjon og kan spille av vuggesanger. Du kan koble til opptil fire kameraer til babycallen og få split screen på foreldreeneten. Babycallen har 23 kanaler. Rekkevidden er opptil 50 m innendørs og 300 m utendørs. Which? mener den gir klar lyd uten forstyrrelser, mens CNET opplevde innimellom problemer med signalene selv med kort rekkevidde, og BabyGearLab er ikke imponert over lydkvaliteten. Batterilevetiden skal være mellom 6 og 8 t. Bruker FHSS-teknologi.

Les saken

#babycall #motorola

Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus er en oppgradert versjon av budsjettmodellen G5. G5 Plus er fortsatt en budsjettmobil priset godt under toppmodellene. Den har en 5,2 tommer skjerm som får skryt for lysstyrke og oppløsning. Batteriet klarer seg gjennom en dag med tung bruk, men i motsetning til på G5, kan man ikke bytte ut batteriet på denne. Lyden på samtaler er god, og for musikkavspilling gir den ingen stereolyd, men det fungerer godt med hodetelefoner. Kameraet imponerer stort, og har en kvalitet som man vanligvis ikke finner i denne prisklassen. Den har plass til to SIM-kort, er sprutsikker og har solid byggekvalitet i aluminium. Navigasjonen, særlig med tanke på fingeravleseren, trekker noe ned da flere anmeldere opplever den som kronglete.

Produktspesifikasjoner

Modell: Motorola G5 Plus
Batteri: 3000 mAh
Skjerm: 5,2 tommer LCD, 1920 x 1080
Lagring: 32 GB, kan oppgraderes
Minne: 3 GB
Teknologi: Fingeravtrykkleser
Vekt: 155 gram
Størrelse: 7,4 × 15 × 0,97 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 625
Kamera: 13 MP/frontkamera 5 MP, dual pixel
Operativsystem: Android 7.0
Grafikk: Adreno 506

Les saken

#mobiltelefon #motorola

Motorola Moto G5

Motorola Moto G5 er en rimelig smarttelefon som kompromisser på de rette stedene. Ytelsen vil kunne skuffe dem som gjerne vil spille krevende spill, men for folk flest vil dette holde for den daglige bruken. Lyden på høyttaleren er god. Batteritiden er fra ett til to døgn avhengig av bruk, og batteriet er utbyttbart. Man har mulighet til å ha to SIM-kort og mesteparten av programvaren er fra Google. Kameraet imponerer sett i forhold til prisklassen mobilen befinner seg i.

Produktspesifikasjoner

Modell: Motorola G5
Batteri: 2800 mAh
Skjerm: 5 tommer LCD, 1920 x 1080
Lagring: 16 GB, kan oppgraderes
Minne: 3 GB
Teknologi: Fingeravtrykkleser
Vekt: 145 gram
Størrelse: 4,43 x 7,3 x 0,95 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 430
Kamera: 13 MP
Operativsystem: Android 7 Nougat
Grafikk: Adreno 505

Les saken

#mobiltelefon #motorola

Moto 360 2

Moto 360 2 er en oppgradert versjon av Moto 360. I hovedsak er det designet som har fått en oppgradering. I tillegg har Android Wear blitt bedre, og flere av problemene som forgjengeren hadde med oppkobling og andre detaljer har blitt bedre. Batteritiden er også forbedret, men er langt fra på nivå med de beste i klassen. Prisen har også blitt betraktelig høyere.

Les saken

#smartklokke #motorola

Moto 360

Moto 360 er en smartklokke som gir mye verdi for pengene. Designet får skryt ettersom klokken er fin og behagelig å gå med. Smartklokken har pulsmåler og trådløs oppladning. Android Wear har fått varierende tilbakemeldinger på funksjonalitet, og tilkoblingen mellom klokken og mobilen bryter.

Les saken

#smartklokke #motorola #android-wear