Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #xiaomi

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

18 treff

Test av populære mobiltelefoner: Her er toppmodellene for 2020

En rimelig smarttelefon er årets testvinner. I denne testen kan du sammenligne de mest populære mobiltelefonene på markedet nå og se hvilken som er best i test.

Les saken

#mobiltelefon #apple #iphone #iphone11pro #iphone11 #samsung #s10 #huawei #huaweip30pro #oneplus #galaxy #google #pixel #sony #xperia #xiaomi #mi

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #samsung #garmin #polar #xiaomi #huawei #honor #amazfit

Hybelkaninenes endelikt

Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #irobot #neato #cleanmate #dyson #ecovacs #electrolux #eufy #lg #xiaomi

Her er de beste aktivitetsarmbåndene

Ønsker du å få mer ut av treningen? Finn ut hvilket aktivitetsarmbånd som passer deg her.

Les saken

#pulsklokke #fitbit #smartklokke #aktivitetsarmbånd #garmin #samsung #polar #tomtom #xiaomi #misfit #moov #underarmour #nokia

Apple tilbake i toppen

Mye har skjedd på mobilfronten de siste årene. Stadig vekk lanseres nye mobiltelefoner og mellom- og lavprissegmentet utvides med nye utgaver som tar opp kampen mot de etablerte toppmodellene.

Les saken

#mobiltelefon #samsung #galaxy #lg #huawei #nokia #sony #xperia #motorola #apple #iphone #honor #xiaomi #google #moto #htc #oneplus #zenfone

Armbåndet som hjelper deg i gang med treningen

Er du en av 440.000 nordmenn som vurderer en aktivitetmåler i år? Sjekk hvilket treningsarmbånd som passer best; det er ikke sikkert det er en Fitbit.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #garmin #samsung #jawbone #polar #sony #tomtom #xiaomi #misfit #moov #withings

De hotteste mobiltelefonene akkurat nå

Hvilken mobiltelefon er den beste av de beste, og har de billigere alternativene noe å stille opp med mot de dyreste flaggskipene?

Les saken

#mobiltelefon #huawei #google #nexus #lg #apple #iphone #samsung #galaxy #sony #xperia #htc #microsoft #lumia #oneplus #motorola #moto-g #9pro #xiaomi #nova

Xiaomi Mijia M365 Pro

Alle testerne synes at Xiaomi Mijia M365 Pro er et steg opp fra forgjengeren. Elsparkesykkelen har god akselerasjon og et nytt pent fargedisplay som viser batteritid, hastighet og modus.

Videre er modellen enkel å legge sammen, men den kan være tung å bære rundt på. Testerne er fornøyde med appen, selv om franske 01net mener den fortsatt har rom for forbedring. Svenske M3 skulle ønske at hele sparkesykkelen var lettere og smidigere, da den oppleves noe tung.

Britiske ExpertReview synes det er vel verdt prisen å punge ut for denne fremfor originalen.

PRODUKTSPESIFIKASJONER

Nominell motor / Batteri: 600 W / 12,8 Ah
Rekkevidde / Toppfart: 45 km / 25 km/t
Hjulstørrelse: 8,5 tommer
Demping: Luftfylte dekk
Vekt / Maks belastning: 14,2 kg / 100 kg
Bremser: Motorbrems foran, skivebrems bak
Lengde: 113 cm

Les saken

#elsparkesykkel #elektrisk-sparkesykkel #sparkesykkel #elektrisk-scooter #elektrisk-kickscooter #xiaomi

Xiaomi Mijia M365

Obs! Ikke lovlig i Norge!

Xiaomi er selskapet som kjøpte opp Segway, og som produserer Ninebot-elsparkesyklene. Teknologien for både styring og motor er lik sistnevntes. Utover det har Mijia M365 ikke speedometer, men mer behagelig brems og mykere hjul. Akselerasjon og rekkevidde er også bra. Alle testerne mener denne modellen gir veldig mye for pengene.

Den eneste ulempen er at denne sykkelen går i 25 km/t, noe som betyr at den ikke er lovlig å kjøre i Norge.

PRODUKTSPESIFIKASJONER

Nominell motor / Batteri: 250 W / 18,6 Ah
Rekkevidde / Toppfart: 30 km / 25 km/t
Hjulstørrelse: 8,5 tommer
Demping: Luftfylte dekk
Vekt / Maks belastning: 12,5 kg / 100 kg
Bremser: Motorbrems foran, skivebrems bak
Lengde: 108 cm

Les saken

#elsparkesykkel #elektrisk-sparkesykkel #sparkesykkel #elektrisk-scooter #elektrisk-kickscooter #xiaomi

Xiaomi Mi Band 4

Spesifikasjoner:

Batteritid: 20 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Xiaomi Mi Band 4 har et rent og enkelt design, med en flott fargeskjerm. Armbåndet sitter komfortabelt på håndleddet, så komfortabelt at man ikke merker at man har det på ifølge Techradar. Band 4 har en stor berøringsskjerm med en knapp under, og her sitter også pulsmåleren. Skjermen føles responsiv og presis, bemerker Techradar. Skjermen vekkes også ved å vri på håndleddet.

Band 4 er vanntett, så den kan bli med i dusjen og på svømmetur. For å måle pulsen kontinuerlig må du aktivere dette, noe som vil gå hardt utover batteritiden. Start den dermed heller når du skal trene, og få resultatene i Mi Fit-appen. Band 4 har ikke innebygd GPS, men benytter seg av telefonens til å spore distansen du beveger deg. Techradar trekker aktivitetsarmbåndet for at man ikke kan bruke både stoppeklokke og alarm samtidig som du trener, da hovedskjermen blir låst under treningsovervåking.

Armbåndet måler søvn og tar i mot varsler, tekstmeldinger, alarmer og påminnelser. Det bruker Bluetooth 5, som er kompatibel med telefoner som har Android 4.4 eller høyere og iPhone med iOS 9 eller høyere. Dette armbåndet passer for dem som er på jakt etter en aktivitetsmåler som har enkle smartklokkefunksjoner til en billig penge.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #xiaomi

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2 er et rimelig aktivitetsarmbånd som måler aktivitet og søvn, og det tåler en dusj eller en svett treningsøkt. Den medfølgende appen kunne godt vært bedre gjennomarbeidet, og mangel av pulsmåler gjør at målingene ikke alltid er nøyaktige. Batteritiden er relativt god og avhengig av bruken, men opptil 20 dager skal den vare i følge produsenten. Med tanke på prislappen, gir dette armbåndet mye for pengene, og er verdt å vurdere om du ser etter en rimeligere aktivitetsmåler.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #xiaomi

Xiaomi Mi Roborock S50

Med sin andre robotstøvsuger imponerer kinesiske Xiaomi på nesten samtlige områder.

Xiaomi Mi Roborock S50 som den heter er den beste av robotene i denne testen på navigeringen, takket være den effektive bruken av lasernavigeringen og gode sensorer. Et av de klareste resultatene av at den er god på navigering er at den sjeldent setter seg fast. Den er imidlertid ikke den beste på å oppdage mindre rot som fjernkontroller og ledninger som ligger slengt.

Støvsugeregenskapene er også solide, og enkelte peker på at den gjør det særlig godt på små partikler som sukker. Den oppdager tepper og øker sugekraften deretter, men om det hjelper den i praksis er det noe uenigheter om. En kilde lar seg begeistre av støvsugerytelsen, mens andre ikke lar seg begeistre. Støvsugeregenskapene virker å være midt på treet, men er godt hjulpet av at maskinen kommer til overalt og er systematisk i navigeringen. Hår får den imidlertid kritikk for å gjøre en dårlig jobb med.

I tillegg til smarte navigeringsegenskaper har den en god app som gir deg kart og mulighet til å sette opp tidsplan og sende den dit du vil. Appen har også blant de beste løsningene på å rengjøre et enkelt område ved at du kan sende roboten dit du vil for å kjøre en "spot cleaning" hvor den så vil returnere til laderen når den er ferdig. Man kan dessverre ikke sette opp virtuelle vegger i appen.

En bonus for enkelte vil være moppemulighetene. Den gir ikke den dypeste rengjøringen, og må kun brukes med rent vann, men den får med seg en del skitt. Det største problemet i denne sammenhengen er nok at den ikke automatisk registrerer tepper og snur når den mopper, slik som f.eks. Ozmo 930 gjør.

Til prisen denne roboten selges for skal det være vanskelig å ikke ha den som et alternativ.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: Lidar
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Ja
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Magnetbånd kan kjøpes separat
Moduser: Quiet, Balanced, Turbo, Max
Vekt: 3,6 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 9,65 cm - 35 cm - 35 cm
Lydnivå dbA: 60 - 75
Hepa-filter: Ja
Støvbeholder: 0.48 L
Ladetid: 3-5 timer
Driftstid: 150min
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #xiaomi

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2 er oppfølgeren til 2016-suksessen Mi Mix. Den nye versjonen er mindre, både i bredde, høyde og tykkelse. Designet er fortsatt flott, med de samme 18-karat gulldetaljene som på forgjengeren, men kantene har blitt litt avrundet. Skjermen har god oppløsning og dekker nesten heler overflaten på mobilen. Batterikapasiteten er dårligere på Mi Mix 2 enn på fjorårets modell, og dette er anmelderne lite begeistrede for. Selv om prosessoren er mer effektiv, er batteritiden redusert. Riktignok har mobilen hurtiglading, men mangler fortsatt mulighet for trådløs lading. Kameraet får skryt for klare bilder, god fargegjengivelse og akseptabel kvalitet på bilder tatt under dårlige lysforhold. Frontkameraet er på bunnen av skjermen, og man må snu mobilen oppned dersom man skal kunne bruke det optimalt. Den er ikke vanntett, og den har ikke vanlig jack-port for hodetelefoner, og begge deler trekker ned poengsummen.

Produktspesifikasjoner

Modell: Xiaomi Mi Mix 2
Batteri: 3400 mAh
Skjerm: 5,99 tommer (2160 x 1080) LCD
Lagring: 64, 128, eller 256 GB
Minne: 6 GB
Teknologi: USB-C, Bluetooth 5.0
Vekt: 185 gram
Størrelse: 15,2 x 7,55 x 0,77 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 835
Kamera: 12 MP, 4 MP frontkamera, optisk bildestabilisering.
Operativsystem: MIUI 9/ Android Nougat

Les saken

#mobiltelefon #xiaomi

Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix var en banebrytende nyhet da den kom på markedet i slutten av 2016. Skjermen dekket nesten hele oversiden av telefonen, og luksusen (inkludert gullinnfatning rundt kameraet på baksiden) ville ingen ende ta. Mobilen er brukervennlig og har en del finurlige løsninger. Batteritiden er svært god, og ved lett bruk kan den holde i flere dager mellom hver lading. Skjermen er stor og har god oppløsning. Lyden er helt grei, men bedre med hodetelefoner eller handsfree. Maskinvaren er rask, og den har stor lagringskapasitet. Frontkamaraet sitter nederst på skjermen, men mobilen kan snus på hode ved denne typen bruk. I tillegg har kameraet den funksjonen at det prøver å gjenkjenne alder og kjønn på opptil to personer per bilde. Denne mobilen konkurrerer mot premiumsmodellene, og den kommer godt ut. Anmelderne mener at selv om prislappen er stiv, får man mye for pengene sett opp mot hva de andre toppmodellene på markedet leverer.

Produktspesifikasjoner

Modell: Xiaomi Mi Mix
Batteri: 4400 mAh
Skjerm: 6,4 tommer, 2040 x 1080
Lagring: Opptil 256 GB
Minne: 6 GB
Teknologi: Støtter to sim-kort samtidig, USB-C, Ultralydsensor,
Vekt: 209 gram
Størrelse: 15,88 x 8,19 x 0,79 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 821 Pro
Kamera: 16 MP/ 2 MP frontkamera
Operativsystem: Android 6 med MIUI 8
Grafikk: Adreno 530

Les saken

#mobiltelefon #xiaomi

Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi Mi 9T Pro er en ny supermodell fra Xiaomi som allerede er kjent for å slippe knallgode mobiltelefoner til en brøkdel av prisen flaggskipmodellene ofte har. Det som skiller Xiaomi Mi 9T Pro fra Xiaomi Mi 9T, er oppgradert prosessor (Snapdragon 855, samme som i toppmodellen Xiaomi Mi 9) og bedre kamera (også samme som i Xiaomi Mi 9). Kameraet får skryt for klare og fine bilder, og film i 4K-kvalitet. Mi 9T Pro har fingeravtrykkleser av den optiske arten, og i sterkt sollys får den noen ganger problemer med å fungere optimalt.

Skjermen er god, men den har ikke den høyeste oppløsningen, og mangler HDR-støtte. Lydmessig er kvaliteten helt greit, og volumet overraskende høyt. Den har vanlig utgang for hodetelefoner, men ikke muligheter for å stille inn lydbildet. Batteritiden oppleves kortere enn hos Mi 9T, til tross for samme batteristørrelse, så det tyder på at prosessoren ikke utnytter kapasiteten optimalt. Når det er sagt, er det fortsatt svært god batteritid, og den kan fint måle seg med de beste mobilene på markedet.

Produktspesifikasjoner

Modell: Xiaomi Mi 9T Pro
Skjerm: 6,39 tommer, Super AMOLED, 1080 x 2340 piksler, HDR
Grafikk: Adreno 640
Prosessor: Snapdragon 855,Qualcomm SM8150, Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 485 & 3x2.42 GHz Kryo 485 & 4x1.78 GHz Kryo 485)
Lagring: 64/128/256 GB, ikke plass til MicroSD
Minne/RAM: 6/8 GB
Teknologi: Optisk fingeravleser, akselerometer, gyro,dual SIM, mini-jack.
Vekt: 191 gram
Størrelse: 156.7 x 74.3 x 8.8 mm
Kamera: 48 MP + 13 MP vidvinkel + 8 MP 2x telefoto med led bak, 20 MP frontkamera.
Operativsystem: Android 9.0 (Pie); MIUI 10
Batteri: 4000 mAh. Hurtiglading (27W).

Les saken

#mobiltelefon #xiaomi #mi

Xiaomi AirDots Pro

Kinesiske Xiaomi forsøker med sine AirDots å konkurrere med Apple og deres AirPods. Selv om designet tilsynelatende er veldig likt har Xiaomi valgt en annen passform med gummipropper som skaper en forsegling i øret fremfor den åpne løsningen i Apples propper.

Tek lar seg ikke imponere nevneverdig av verken passform eller betjening, og kommenterer at de er betydelig mye større enn «originalen» fra Apple. Proppene er til gjengjeld utstyrt med aktiv støydemping som sammen med den isolerende passformen gjør en grei jobb i å dempe omgivelsene, uten å imponere nevneverdig.

Batteritiden er kun tre timer og selv om lydkvaliteten er godkjent så kunne for eksempel Tek ønske at lydbildet var luftigere. Svenske Mobil mener at den middels gode lydkvaliteten på musikk er det eneste positive med proppene. De kritiserer særlig dårlig samtalekvalitet og mangelfull programvareoppdateringer og beskriver proppene som uergonomiske.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 3 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 10 timer
Aktiv støydemping: Ja
Vanntett: Nei
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodeker: AAC, SBC
Vekt: 58 gram (inkludert etui)

Les saken

#trådløse-ørepropper #xiaomi