Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lupine

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

3 treff

Se klart i mørket med den beste hodelykta

Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED-hodelykt under 3000 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Lupine Piko X4

Lupine Piko X4 lyser godt opp i mørket, og den er lett og behagelig å bruke. Den får trekk for å bli varm etter en tids bruk. Maks lumen er på 1200. Det oppladbare batteriet tar 2 t å lade opp, og skal holde i 2-80 t (maks-min lysstyrke). Lyslengden skal være 210 m og vekt er 190 g. Du kan velge mellom tre nivåer av lysstyrke i tillegg til blinkelys. Hodelykta kommer med fester som kan brukes på hjelm eller styre, men disse burde vært enklere å montere. Ellers er den brukervennlig og vanntett (IPX8).

Les saken

#hodelykt #lupine

Lupine Neo X2

Lupine Neo blir nesten som en halv Piko, ettersom den har én diode i stedet for to, og et lyktehode som er noe smalere. Den kaster ut 700 lumen i en litt spesiell lysformasjon, med et markert hotspot som rekker langt, men med et bredt felt av svakere lys. Overgangen fra hotspot til strølyset er brå og ikke ideell å gå med. Med det medfølgende spredningsfilteret er derimot lykten god å gå og løpe med. Behagelig fargetemperatur, og batteribytte er svært enkelt.

Les saken

#hodelykt #lupine
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.