Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lupine

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Hvilken hodelykt lyser best i mørket?

Når mørketida nærmer seg er det ikke like fristende å ferdes ute, men heldigvis finnes det gode løsninger. Med en bra hodelykt som lyser opp tur- eller skiløypa blir eskursjonen mye lettere. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine #mila

Se klart i mørket med den beste hodelykta

Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Lupine Piko X4

Lupine Piko X4 lyser godt opp i mørket, og den er lett og behagelig å bruke. Den får trekk for å bli varm etter en tids bruk. Maks lumen er på 1200. Det oppladbare batteriet tar 2 t å lade opp, og skal holde i 2-80 t (maks-min lysstyrke). Lyslengden skal være 210 m og vekt er 190 g. Du kan velge mellom tre nivåer av lysstyrke i tillegg til blinkelys. Hodelykta kommer med fester som kan brukes på hjelm eller styre, men disse burde vært enklere å montere. Ellers er den brukervennlig og vanntett (IPX8).

Les saken

#hodelykt #lupine

Lupine Neo X2

Lupine Neo X2 er en mindre versjon av Piko, ettersom den har én diode i stedet for to, og et lyktehode som er litt smalere. Lyset den kaster ut rekker langt forover, men ikke like langt i bredden. Overgangen fra hotspot til breddelyset er brå, og gjør den vanskeligere å gå med. Med det medfølgende spredningsfilteret derimot, er lykten god å gå og løpe med. Lykten har en behagelig fargetemperatur, og batteribytte er svært enkelt. Den har 900 lumen, oppladbare batterier som varer i 1,5-48 timer (maks-min lysstyrke), og tar ca 90 minutter å lade. IPX 8. Den veier 193 gram, og lyset rekker 160 meter.

Les saken

#hodelykt #lupine
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.