Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lupine

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

De beste hodelyktene til å hjelpe deg i mørket

En bra hodelykt lyser opp mørket og er en god løsning når mørket kommer snikende. Vi har samlet de nyeste testene av hodelykter i alle prisklasser slik at du enkelt kan finne den beste hodelykten for dine behov.

Les saken

#hodelykt #silva #petzl #fenix #nextorch #olight #led-lenser #black-diamond #nitecore #lupine #marquant #ledx #lumonite

Hvilken hodelykt lyser best i mørket?

Når mørketida nærmer seg er det ikke like fristende å ferdes ute, men heldigvis finnes det gode løsninger. Med en bra hodelykt som lyser opp tur- eller skiløypa blir eskursjonen mye lettere. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Se klart i mørket med den beste hodelykta

Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Lupine Piko X4

Lupine Piko X4 lyser godt opp i mørket, og den er lett og behagelig å bruke. Den får trekk for å bli varm etter en tids bruk. Maks lumen er på 1200. Det oppladbare batteriet tar 2 t å lade opp, og skal holde i 2-80 t (maks-min lysstyrke). Lyslengden skal være 210 m og vekt er 190 g. Du kan velge mellom tre nivåer av lysstyrke i tillegg til blinkelys. Hodelykta kommer med fester som kan brukes på hjelm eller styre, men disse burde vært enklere å montere. Ellers er den brukervennlig og vanntett (IPX8).

Les saken

#hodelykt #lupine

Lupine Neo X4 Smartcore

Lupine Neo X4 Smartcore er en kraftig og kompakt hodelykt utstyrt med en kraftig lysdiode. Lykten sitter stabilt på hodet under bruk, og den trinnløse høydejusteringen av lykta fungerer godt, selv om Klikk kommenterer på at den kunne vært strammere. Batteripakken i bakkant har rødt lys som gir en ekstra trygghet, og lykten er utstyrt med LED-indikator for batterikapasiteten.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 900 lumen
Lysinnstillinger: 6 + rødt lys
Lysvinkel: Middels bredt med markert sentrumsspot
Lystemperatur: Nær nøytral
IP-klassifisering: IP68
Batterilevetid: 3,25 til 80 timer
Vekt: 217 g

Les saken

#hodelykt #lupine

Lupine Neo X2

Lupine Neo X2 er en mindre versjon av Piko, med én diode i stedet for to. Hotspot-lyset den kaster ut rekker langt forover, men er ikke like sterkt i bredden. Dette gjør den vanskeligere å gå med, men med spredningsfilteret derimot, er lykten god å gå og løpe med. Lykten har en behagelig fargetemperatur, og batteribytte er en drøm. Wandermagazin mener prisen er for stiv hvis du bare skal ha den til hobbybruk. Den har 900 lumen, oppladbare batterier som varer i 1,5-48 timer (maks-min lysstyrke), og tar ca 90 minutter å lade. IPX 8. Den veier 193 gram, og lyset rekker 160 meter.

Les saken

#hodelykt #lupine