Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #olight

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

De beste hodelyktene til å hjelpe deg i mørket

En bra hodelykt lyser opp mørket og er en god løsning når mørket kommer snikende. Vi har samlet de nyeste testene av hodelykter i alle prisklasser slik at du enkelt kan finne den beste hodelykten for dine behov.

Les saken

#hodelykt #silva #petzl #fenix #nextorch #olight #led-lenser #black-diamond #nitecore #lupine #marquant #ledx #lumonite

Hvilken hodelykt lyser best i mørket?

Når mørketida nærmer seg er det ikke like fristende å ferdes ute, men heldigvis finnes det gode løsninger. Med en bra hodelykt som lyser opp tur- eller skiløypa blir eskursjonen mye lettere. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Se klart i mørket med den beste hodelykta

Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Olight H27W

Olight H27W har et kraftig lys og en kraftig spot og gir god kvalitetsfølelse i følge DinSide. Lykten er utstyrt med dedikerte dioder og spotlys som kan brukes alene eller i kombinasjon. Med bluetooth-tilkobling til klokke på armen eller et nøkkelbånd. Det stort batteriet gjør lykten noe tung, og DinSide savner mulighet til å ha betteriet i lomma. At batteriet er unikt for Olight og ikke kan lades med powerbank trekker også ned. Finnes per dags dato kun hos XXL.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 1500 lumen
Lysinnstillinger: Trinnløs justering
Lysvinkel: Vid, spot og kombinert
Lystemperatur: Noe kald
IP-klassifisering: IPX-4
Batterilevetid: Opptil 12 timer
Vekt: 248 g

Les saken

#hodelykt #olight

Olight H15S Wave

Olight H15S Wave kan bruke enten fire AAA-batterier (vanlige eller oppladbare), eller oppladbart batteri som lades gjennom USB. Den burde imidlertid hatt bedre batterilevetid, da testkildene kun får mellom 1,5 og 3,5 t med godt nok lys. Produsenten mener den skal klare 3-36 t (maks-min lysstyrke) og lyslengde på 85 m. Hodelykta har tre forskjellige lysstyrkemoduser, der 250 lumen er den største lysmengden. Hodelykta veier 127 g, og den tåler vann godt (IPX6). Brukervennligheten er god, og den holder på det meste av lysstyrken helt til batteriet er tomt.

Les saken

#hodelykt #olight