Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #black-diamond

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

De beste hodelyktene til å hjelpe deg i mørket

En bra hodelykt lyser opp mørket og er en god løsning når mørket kommer snikende. Vi har samlet de nyeste testene av hodelykter i alle prisklasser slik at du enkelt kan finne den beste hodelykten for dine behov.

Les saken

#hodelykt #silva #petzl #fenix #nextorch #olight #led-lenser #black-diamond #nitecore #lupine #marquant #ledx #lumonite

Hvilken hodelykt lyser best i mørket?

Når mørketida nærmer seg er det ikke like fristende å ferdes ute, men heldigvis finnes det gode løsninger. Med en bra hodelykt som lyser opp tur- eller skiløypa blir eskursjonen mye lettere. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Se klart i mørket med den beste hodelykta

Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Black Diamond Spot 200

Black Diamond Spot 200 er rimelig og veier bare 88 g. Den har ikke oppladbart batteri, men bruker 3 AAA-batterier og levetiden skal være 80-200 t (maks-min lysstyrke). Lysmengden er på 200 lumen og lyslengden skal være maks 80 m. Den er vanntett (IPX8) og har fine lysfunksjoner og innstillinger, men kan ikke festes på sykkelstyre eller hjelm.

Les saken

#hodelykt #black-diamond

Black Diamond Spot 130

Black Diamond Spot 130 koster lite og har flere lysstyrkenivåer inkludert blinkelys. Lyset er ikke optimalt for løping og turer med høy fart, og brukervennligheten kunne vært bedre. Batterilevetiden skal være på 50-200 t (maks-min lysstyrke), men kildene har kun fått 3,5-8,5 t med godt lys ut av de tre AAA-batteriene. Maks lysmengde er 130 lumen. Oppgitt lyslengde på 75 m og testet lengde på 71 m av OutdoorGearLab. Den tåler vann (IPX4).

Les saken

#hodelykt #black-diamond

Black Diamond Spot

Black Diamond Spot er testvinner hos TV2 og gir bra lys, og får også skryt for god komfort. I følge DinSide imponerer lykten dessuten med rimelig pris, enkel betjening og bredt lys. Selv om den er noe tung i front og kan sige litt ned sitter den fortsatt godt. UTE gir lykten skryt for å være god kvalitet samt den gode batterilevetiden, men trekker noe for at den ikke kan lades og at det må trykkes mye for å finne rett innstilling.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 300 lumen
Lysinnstillinger: 2 + rødt lys
Lysvinkel: Middels bredt og spot
Lystemperatur: Ikke oppgitt
IP-klassifisering: IPX-8
Batterilevetid: 30 til 125 timer
Vekt: 90 g

Les saken

#hodelykt #black-diamond

Black Diamond Skylight 2-3

2-3 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Skylight-modellen skiller seg ut ved å kun ha én duk. Oppsettingen er ifølge testpanelet kronglete. Fravær av stangkanaler gjør det vrient å tre stengene. Forteltet imponerer ikke særlig; lite og dysfunksjonelt. I tillegg blir teltet i trangeste laget for 3 voksne.

Les saken

#telt #black-diamond

Black Diamond Revolt

Black Diamond Revolt har god brukervennlighet og lyser fint. Den gir maks 130 lm og holder på det meste av lysstyrken helt til batteriet er tomt. Oppgitt maks lyslengde er 70 m, og OutdoorGearLab målte den til 56 m. Oppgitt batterilevetid er 80-190 t (maks-min lysstyrke), men OutdoorGearLab fikk 10,6 t på høy styrke, noe som er lengre enn mange andre hodelykter. Lysstyrken kan justeres uten trinn på både fjernlyset og nærlyset. Den tar både oppladbare og vanlige AAA-batterier, og de oppladbare kan lades mens de sitter i hodelykta ved hjelp av USB. Den tåler vann (IPX4) og veier 100 g.

Les saken

#hodelykt #black-diamond

Black Diamond Cosmo 90

Black Diamond Cosmo 90 veier 86 g, gir maks 90 lumen og tåler vann (IPX4). Hodelykta bruker tre AAA-batterier. Oppgitt batterilevetid er 150-250 t (maks-min lysstyrke), men OutdoorGearLab fikk mellom 7,1 t med godt lys på høy lysstyrke. Oppgitt lyslengde på 50 m, men målt til ca 30 m av både OutdoorGearLab og Wandermagazin. Den har tre lysnivåer i tillegg til blinkelys og rødt lys. Wandermagazin mener lykta gir valuta for pengene, mens OutdoorGearLab råder deg til å se etter andre modeller.

Les saken

#hodelykt #black-diamond

Black Diamond Cosmo 160

Black Diamond Cosmo 160 ligner Black Diamond Spot 200. Cosmo er billigere og har ikke like god lysstyrke som Spot, men Cosmo gir lengre tid med brukbart lys. Den totale brukeropplevelsen er imidlertid litt dårligere med Cosmo. Den veier 87 g, gir maks 160 lumen og tåler vann (IPX4). Hodelykta bruker tre AAA-batterier. Oppgitt batterilevetid er 200-250 t (maks-min lysstyrke) og lyslengde skal være på maks 60 m. Den har tre lysnivåer i tillegg til blinkelys og rødt lys.

Les saken

#hodelykt #black-diamond