Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #petzl

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

De beste hodelyktene til å hjelpe deg i mørket

En bra hodelykt lyser opp mørket og er en god løsning når mørket kommer snikende. Vi har samlet de nyeste testene av hodelykter i alle prisklasser slik at du enkelt kan finne den beste hodelykten for dine behov.

Les saken

#hodelykt #silva #petzl #fenix #nextorch #olight #led-lenser #black-diamond #nitecore #lupine #marquant #ledx #lumonite

Hvilken hodelykt lyser best i mørket?

Når mørketida nærmer seg er det ikke like fristende å ferdes ute, men heldigvis finnes det gode løsninger. Med en bra hodelykt som lyser opp tur- eller skiløypa blir eskursjonen mye lettere. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Se klart i mørket med den beste hodelykta

Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Petzl Ultra Vario

Petzl Ultra Varios aller sterkeste kort er den fine spredningen av lyset, som med god vidvinkel kastes 15-20 meter fram. Om man trenger en mer intens, lang lysstråle har lykten en funksjon for dette. Lykten er enkel å betjene, med tre nivåer av lys som kombinerer de tre diodene på ulike måter. Det som trekker litt ned er vekten, som er på 370 gram. Den har oppladbare batterier som tar tre timer å lade opp, og varer i 2,5-40 t (maks-min lysstyrke). IPX 7.

Les saken

#hodelykt #petzl

Petzl Tikka RXP

Petzl Tikka RXP får gode resultater når det gjelder funksjoner og lysegenskaper, men den kan generelt være litt vanskelig å bruke og burde hatt større knapper. Kildene er litt uenige om den er komfortabel eller ikke. Den har tre lysnivåer, samt rødt blinkelys og rødt vanlig lys, og den kan stille styrken automatisk etter forholdene. Hodelykta gir maks 215 lm og veier 112 g. Den oppladbare batteriet lades via USB og skal egentlig vare i 3,5-12 t (maks-min lysstyrke), men OutdoorGearLab fikk 1,8 t med godt lys på høy lysstyrke. Oppgitt lyslengde på 110 m, og målt til 102 m av OutdoorGearLab. Den tåler vann (IPX4).

Les saken

#hodelykt #petzl

Petzl Tikka R+

Petzl Tikka R+ har jevn lysstyrke og får OK testresultater fra de fleste, men The Great Outdoors gir den laveste karakter. Den har maks lysmengde på 170 lm, og styrken stilles inn automatisk etter forholdene, eller du kan velge mellom flere faste lysnivåer, inkludert rødt lys. Kildene har målt lyslengden til henholdsvis 32 og 52 m, selv om produsentene mener den skal klare 65 m. Testfakta målte 10 % av opprinnelig lysmengde etter 5 t, mens OutdoorGearLab har fått 3 t med godt lys på høy lysstyrke. Oppgitt batteritid er imidlertid 3,5-12 t (maks-min lysstyrke). Hodelykta veier 112 g og tåler vann (IPX4). Batteriet kan lades opp ved hjelp av USB. Kontrollknappene burde vært større, men ellers er brukeropplevelsen god.

Les saken

#hodelykt #petzl

Petzl Nao 2

Petzl Nao 2 har ikke blinkelys, men den kan velge automatisk mellom to forskjellige lysstyrker. Den lyser sterkt og godt med maks 575 lumen. Du bruker USB for å lade den opp, og dette skal ta 6 t. På et fulloppladet batteri skal den holde i 8-12,5 t (maks-min lysstyrke), men OutdoorGearLab viser at den ikke holder lenger enn 2 t på maks lysnivå. Lyslengden er oppgitt til 135 m, men OutdoorGearLab viser at den klarer 113 m. Hodelykta sitter godt på hodet, men kan ikke festes på sykkelstyre, hjelm eller lignende. Den veier 190 g. og tåler vann (IPX4).

Les saken

#hodelykt #petzl

Petzl NAO+

Petzl NAO+ skilter med unik strikk til å ha på hodet, i stedet for det vanlige båndet. Hodelykten er utstyrt med "Reactive Lightning" som justerer lysstyrken etter hvor mye lys som reflekteres. DinSide kommenterer at det i praksis betyr at lyset skrus ned når du ser på noe på nært hold, og deretter økes når du løfter blikket og det ikke er noe på nært hold. Lykten er dessuten utstyrt med baklys. Ved hjelp av blåtann og en mobilapp kan du dessuten kontrollere lykten og laste ned lysprofiler og se batteristatus. DinSide kommenterer dog at lysstyrke på 750 lumen er under par i dag. Får pluss for et behagelig lysbilde av DinSide. Klikk kommenterer på at strikken gjør lykten litt ubehagelig på hodet. Selv om lykten justerer lyset selv kan den i enkelte tilfeller feilberegne situasjonen og ikke fungere slik man ønsker. Outdoorgearlab likte hverken batteritiden eller prisen.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 750 lumen
Lysinnstillinger: Trinnløs justering
Lysvinkel: Middels og vid
Lystemperatur: Nær nøytral
IP-klassifisering: IPX-4
Batterilevetid: 1,5 - 15 timer
Vekt: 193 g

Les saken

#hodelykt #petzl

Petzl Bindi

Petzl Bindi er en ekstrem lett hodelykt som enkelt kan ligge klart i lomma til du trenger den. Utstyrt med en enkel hodestropp og et fleksibelt lyshode er det en anvendelig hodelykt. Batteriet er innebygd og bruker ca. fire timer på å lades opp og er tom for strøm etter to timer på full styrke. Lykten seiler ikke opp som et førstevalg når man er på jakt etter en lykt til løpeturen, men er en hendig lykt til de gangene mørket kommer brått på. Utemagasinet kritiserer dog lykten for å være vanskelig å håndtere med hansker.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 350 lumen
Lysinnstillinger: 3 + rødt lys
Lysvinkel: Ikke oppgitt
Lystemperatur: Ikke oppgitt
IP-klassifisering: IPX4
Batterilevetid: Opptil 2 timer på full styrke
Vekt: 35 g

Les saken

#hodelykt #petzl

Petzl Actik Core

Petzl Actik Core er jevnt over god hodelykt som er utstyrt med bra lys. Lykten har en lav vekt, og passer bra til løping, selv om 2 timer på full styrke er litt i minste laget for Utemagasinet. De kommenterer også på at manglende låsemekanisme som gjør at det er fort gjort at den endrer innstilling når du har den liggende i sekken. Lykten for imidlertid skryt for at man kan bruke det inkluderte batteriet eller tre vanlige AAA-batterier. Kan justeres mellom bredt lys og spotlys.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 350 lumen
Lysinnstillinger: 3 + rødt lys
Lysvinkel: Middels bredt
Lystemperatur: Ikke oppgitt
IP-klassifisering: IPX4
Batterilevetid: Opptil 2 timer på full styrke
Vekt: 81 g

Les saken

#hodelykt #petzl

Petzl Actik

Petzl Actik får skryt jevnt over, men trekkes for brukervennligheten og noe lav rekkevidde på lyset. Klikk trekker for at man må trykke gjennom hele syklusen med lysinnstillinger for å finne den man vil ha, og kommenterer at lysbredden er i smaleste laget. Det hjelper dog at knappen er enkel å betjene og at hodebåndet sitter godt og enkelt betjenes. DinSide lar seg begeistre, og gir skryt til lykten for å sitte godt på hodet under aktivitet, og i motsetning til Klikk mener de lyset har bra bredde.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 300 lumen
Lysinnstillinger: 3 + rødt lys
Lysvinkel: Middels bredt
Lystemperatur: Ikke oppgitt
IP-klassifisering: IPX4
Batterilevetid: 60 til 260 timer
Vekt: 80 g

Les saken

#hodelykt #petzl