Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #silva

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

De beste hodelyktene til å hjelpe deg i mørket

En bra hodelykt lyser opp mørket og er en god løsning når mørket kommer snikende. Vi har samlet de nyeste testene av hodelykter i alle prisklasser slik at du enkelt kan finne den beste hodelykten for dine behov.

Les saken

#hodelykt #silva #petzl #fenix #nextorch #olight #led-lenser #black-diamond #nitecore #lupine #marquant #ledx #lumonite

Hvilken hodelykt lyser best i mørket?

Når mørketida nærmer seg er det ikke like fristende å ferdes ute, men heldigvis finnes det gode løsninger. Med en bra hodelykt som lyser opp tur- eller skiløypa blir eskursjonen mye lettere. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Se klart i mørket med den beste hodelykta

Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED-hodelykt under 3500 kr.

Les saken

#hodelykt #black-diamond #petzl #olight #led-lenser #silva #princeton-tec #asaklitt #coast #lumonite #lupine

Silva Trail Speed Elite

Silva Trail Speed Elite gir godt lys og veier lite (160 g). Den har god brukervennlighet, men trekkes for høy prislapp. Den kan stilles inn på tre forskjellige lysstyrker i tillegg til blinkelys. Produsentene opplyser at batteriet skal holde i 2,5-10 t (maks-min lysstyrke) og lyslengde skal være 90 m. Hodelykta har lysmengde på 660 lumen og ladetid på 3 t. Den tåler vann godt (IPX6) og kan festes på sykkelen, hjelmen eller lignende.

Les saken

#hodelykt #silva

Silva Trail Speed 2XT

Silva Trail Speed 2XT er kompakt og veldig lett, noe som er en stor fordel. Lyset er godt, klart og harmonisk. Av og på knappen er stor, så man kan bruke hansker. Likevel, ifølge testen fra DinSide var den ikke umiddelbart enkel å forstå, og det måtte en bruksanvisning til for å bruke hodelykten. Soq Magazin mener lykten er best når batteriet ikke festes til hodebåndet. Den har tre lysstyrker, 660 lumen, og veier 149 gram uten batteri. Lyset rekker 90 meter, og batteriet lades opp på 4 timer, og varer deretter i 3 på maks lysstyrke, eller 10 timer på minimum lysstyrke.

Les saken

#hodelykt #silva

Silva Trail Runner II

Silva Trail Runner II tåler vann godt (IPX6) og gir maks 140 lumen. Den bruker både nærlys og fjernlys samtidig, og den har blinkelys i tillegg til to lysstyrkenivåer. Produsenten oppgir at den skal vare i 30-90 t (maks-min lysstyrke), men testen fra Råd & Rön viser at den har brukbart lys i underkant av 8 t. De gir hodelykta god score særlig fordi den er enkel og behagelig i bruk, og den gir et godt lys. Den veier 116 g og bruker tre AAA-batterier.

Les saken

#hodelykt #silva

Silva Scout RC

Silva Scout RC får mye kritikk for dårlig bærekomfort på hodet, men får pluss for god brukervennlighet og lysmengde. Lykten er utstyrt med en diode for nærlys og en diode for fjernlys, men totalt sett kommenterer testerne til TV2 at lykten er jevnt over grei, uten å skille seg ut.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 320 lumen
Lysinnstillinger: 3 + rødt og oranje lys
Lysvinkel: Middels bredt og spot
Lystemperatur: Ikke oppgitt
IP-klassifisering: IPX-5
Batterilevetid: Opptil 25 timer
Vekt: 76 g

Les saken

#hodelykt #silva

Silva Ninox 2X

Silva Ninox 2X lyser godt med maks lumen på 150, og den veier kun 72 g. Hodelykta har to lysnivåer i tillegg til blinkelys og rødt lys. Batteriet må lades opp litt for hyppig, med oppgitt levetid på 2,5-9 t (maks-min lysstyrke). Lyslengde skal være 90 m. Den er vanntett (IPX7), brukervennlig og behagelig å ha på hodet.

Les saken

#hodelykt #silva

Silva Explore 3

Silva Explore 3 er en lettvekter i best mulig forstand og kan til tross for imponerende lav vekt også skryte på seg en god kvalitet. Batteriene sitter i lykten og det er ingenting på bakhodet, men den lave vekten gjør at det ikke blir fronttungt eller ubalansert. Hodelykten er utstyrt med en diode til nærlys og en til fjernlys, men trekkes av DinSide for det svake lyset.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 350 lumen
Lysinnstillinger: 3 på hver diode + rødt og oransje lys
Lysvinkel: Middels vidt og vidt med spot
Lystemperatur: Nær nøytral
IP-klassifisering: IPX-7
Batterilevetid: Opptil 55 timer
Vekt: 91 g

Les saken

#hodelykt #silva

Silva Cross Trail 5X

Hodelykten Silva Cross Trail 5X sitter i følge DinSide godt på hodet takket være den lave vekten på lyktehodet og batterivekten som balanserer bra. Batteriet kan dessuten legges i lomma siden det følger med en forlengelseskabel. Med på kjøpet får du dessuten feste til hjelm og sykkelstyre. Den største innvendingen fra DinSide er at lyset kanskje er i svakeste laget, og kommenterer på varmeutviklingen på den lille lykta. Til løping i skog så er lyset helt i grenseland, og skal du sykle i mørket blir det litt vel svakt.

Produktspesifikasjoner:

Lysstyrke: 500 lumen
Lysinnstillinger: 3 trinn
Lysvinkel: Middels og vid
Lystemperatur: Nær nøytral
IP-klassifisering: IPX-5
Batteri: 4 - 8 timer
Vekt: 168 g

Les saken

#hodelykt #silva