Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #mikrobølgeovn

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

18 treff

Mikrobølgeovnene som varmer maten effektivt

Mikrobølgeovnen gjør oppvarming av mat enkel og tidsbesparende i travle hverdager. Det er jevnt i toppen blant årets beste mikroer. Finn mikroen som passer deg best.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung #gorenje #siemens #bosch #electrolux #sharp #beko #swan #mikrobølgeovnen #whirlpool #panasonic #severin

Swan SM22090COPN

Swan SM22090COPN er en mikrobølgeovn uten grill. Denne mikroen gjør jobben raskt og med godt resultat. Du trenger dermed ikke å sjekke maten for å røre i den, men kan stole på at mikroen varmer den jevnt. Maten bevarer også fuktigheten. Ovnen er også svært god til å tine mat, enten du bruker den manuelle eller den automatiske defrostsettingen. Maksimum størrelse på en tallerken som får plass er 28 cm. Det er fem varmenivåer å velge mellom, samt en håndfull autoinnstillinger som hjelper deg å varme pizza, fisk, poteter eller lage popcorn.

Les saken

#mikrobølgeovn #swan

Siemens HF15M541

Siemens HF15M541er en mikrobølgeovn uten grill. Den gjør det greit i testen fra danske Tænk. Den får middels til god score når det gjelder tining og oppvarming, men den er svært lite effektiv. Ovnen er vanskelig å åpne og lukke, men det er lett å plassere maten, og det er lett å se inn i ovnen når maten varmes. Den er enkel å rengjøre, energieffektiv, og den støyer lite.

Les saken

#mikrobølgeovn #siemens

Sharp R642BKW

Sharp R642BKW er en mikrobølgeovn med grill. Ovnen får jevnt over middels score av danske Tænk. På tining får den god score, men oppvarming og effektivitet får middels. Brukervennligheten er middels, og den er grei å rengjøre. Ovnen er energieffektiv og den støyer lite.

Les saken

#mikrobølgeovn #sharp

Severin MW 7890

Severin MW 7890 er en mikrobølgeovn uten grill. Den er varmer maten bra, og er hakket bedre til å tine. Brukervennligheten er ikke på topp, da det det er kronglete å åpne og lukke dør, samt å sette inn tallerkenen. Derimot har man godt innsyn og ovnen er bra opplyst. Råd og Rön gir mikroen toppscore på energiforbruk, men noe lavere score når det gjelder støynivå. Maksimum størrelse på en tallerken som får plass er 25,7 cm.

Les saken

#mikrobølgeovn #severin

Samsung MS23K3555EW

Samsung MS23K3555EW er en mikrobølgeovn uten grill. Råd og Rön gir den seks av ni mulige poeng på brukervennlighet, hvor den største tallerkenen som får plass er 28 cm. Ovnen gjør det middels på varming av mat, men veldig bra på tining. Det som trekker ned er at det er svært dårlig innsyn, pluss at mikroen er dårlig opplyst. På energiforbruk scorer den middels, mens den scorer bra på støynivå.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung

Samsung MG23K3585AW

Samsung MG23K3585AW er en mikrobølgeovn med grill. Grillfunksjonen fungerer veldig bra ifølge Råd og Rön. Ovnen får også godkjent på oppvarming og tining, og det samme gjelder brukervennligheten. Det som trekker mest negativt ned er at det er svært dårlig innsyn, samt at ovnen er dårlig opplyst. Største tallerken som får plass i mikroen er på 30,6 cm. Når det gjelder energiforbruk og støynivå scorer ovnen middels bra.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung

Samsung ME71M/XEE

Samsung ME71M/XEE er en mikrobølgeovn uten grill. Den får jevnt over bra score av Tænk, hvor den er spesielt god på tining, og grei på oppvarming. På brukervennlighet scorer den bra, den er enkel å åpne og lukke, men sikten inn i ovnen er dårlig. Ovnen er lett å rengjøre, og scorer bra på energieffektivitet. Støyer lite.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung

Samsung MC28M6065CK

Samsung MC28M6065CK er en mikrobølgeovn med grill. Den får god score på tining og oppvarming, og hele full pott på grillfunksjonen. Ovnen er enkel å bruke, og får plass til en tallerken på 32 cm. Det er derimot dårlig innsyn i ovnen, og litt dårlig lys. Mikroen får over middels god score på energiforbruk og støy av Råd og Rön.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung

Panasonic NN-SD28HS

Panasonic NN-SD28HS er en mikrobølgeovn uten grill. Råd og Rön gir ovnen rett over middels score på oppvarming og tining av mat. Brukervennligheten er generelt god, men det er noe vanskelig å åpne og lukke døra. Tallerkenen er enkel å plassere, med maksimum størrelse som får plass på 30 cm. Det er godt innsyn i ovnen og den er bra opplyst. På lydnivå får den god score, mens energiforbruket får middels score.

Les saken

#mikrobølgeovn #panasonic

Panasonic NN-GD38HS

Panasonic NN-GD38HS er en mikrobølgeovn med grill. Ifølge Råd og Rön er den god til å varme, tine og grille maten. Brukervennligheten får også grei score, hvor det er lett å plassere maten i ovnen. Max størrelse på tallerken som får plass uten for mye søl er 30,1 cm. Ovnen er godt opplyst, men det er noe vanskelig å se inn. Ovnen har et noe høyt energiforbruk, og den får heller ikke den beste scoren når det gjelder støy.

Les saken

#mikrobølgeovn #panasonic

Panasonic NN-E20JW

Panasonic NN-E20JW er en mikrobølgeovn uten grill. Den får god score av Råd og Rön på tining og varming av mat, men ikke full pott. Det er enkelt å åpne og lukke døra, men noe kronglete å sette inn tallerkenen. Maks størrelse på tallerkenen er 27,5 cm. Det er svært dårlig innsyn og dårlig belysning i ovnen. Det trekker positivt opp at ovnen har lavt energiforbruk, og relativt lavt støynivå.

Les saken

#mikrobølgeovn #panasonic

Panasonic NN-DS596MEPG

Panasonic NN-DS596MEPG er en mikrobølgeovn med grill. Denne får rett over middels score av Råd og Rön når det gjelder varming og tining av mat. Grillfunksjonen får også godkjent. Brukervennligheten er derimot veldig god, da døra er lett å åpne og tallerkenen plasseres uten krongling. Største tallerken som får plass i ovnen er på 31,8 cm. Det trekker negativt ned at det er så lite sikt inn i ovnen, og at den er svært dårlig opplyst. Når det gjelder energiforbruk får også ovnen under middels score, men til gjengjeld støyer den lite.

Les saken

#mikrobølgeovn #panasonic

Panasonic NN-DF385MEPG

Panasonic NN-DF385MEPG er en mikrobølgeovn med grill. Den er ifølge Råd og Rön ikke spesielt god på å varme opp mat, men til gjengjeld er den bedre på tining. Grillfunksjonen får toppscore. Brukervennligheten er det heller ikke noe å si på, døra er enkel å bruke, samt at det er lett å plassere tallerkenen. Maksimum størrelse på en tallerken er 30 cm. Ovnen er ok opplyst, og den får middels score når det gjelder innsyn. Energiforbruket er også middels, mens lydnivået får veldig god score. Det som trekker denne ovnen mest ned er sikkerheten, da ovnens ytre deler blir svært varme under bruk.

Les saken

#mikrobølgeovn #panasonic

Gorenje MMO20DGWII

Gorenje MMO20DGWII er en mikrobølgeovn med grill. Den får jevnt over middels score av danske Tænk. Både når det gjelder tining, oppvarming og grill får ovnen middels, men den får bra score på energieffektivitet, sikkerhet, samt at den støyer lite. Brukervennligheten er også midt på treet.

Les saken

#mikrobølgeovn #gorenje

Electrolux EMS 21400 W

Electrolux EMS 2400 W er en mikrobølgeovn med grill. Av danske Tænk får den god score, på oppvarming får den middels. Grillen fungerer under middels, og Tænk mener mikroen heller ikke er spesielt effektiv. På brukervennlighet scorer denne ovnen ganske dårlig, da den er vanskelig å åpne og lukke, maten er vanskelig å sette inn, og det er vanskelig å følge med gjennom ruta. Mikroen er derimot energieffektiv og den støyer lite.

Les saken

#mikrobølgeovn #electrolux

Bosch HMT75G451

Bosch HMT75G451 er en mikrobølgeovn med grill. Når det gjelder oppvarming og tining får den middels av Tænk, men ovnen er effektiv. På brukervennlighet scorer den ikke spesielt bra, da det både er vanskelig å åpne og lukke ovnen, samt å sette maten inn. Mikroen er energieffektiv, støyer lite og sikkerheten er god.

Les saken

#mikrobølgeovn #bosch

Beko MOC20100W

Beko MOC20100W er en mikrobølgeovn uten grill. Ifølge britiske Which varmer denne ovnen maten jevnt, og den tiner også bra. Det som imidlertid trekker ned er at den bruker noe lengre tid enn andre mikroer. Den er enkel, med to hjul hvor den ene setter tiden og den andre varmeeffekten. Det er seks varmenivåer å velge mellom, samt en vektdefroster som tiner maten etter en automatisk satt tid når du angir vekten på maten. Maksimum tallerkenstørrelse som får plass er 29 cm, som ikke er så verst. Which trekker fram at mikroen er stillegående, men at den er treig.

Les saken

#mikrobølgeovn #beko