Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mikrobølgeovnene som varmer maten effektivt

Mikrobølgeovnen gjør oppvarming av mat enkel og tidsbesparende i travle hverdager. Det er jevnt i toppen blant årets beste mikroer. Finn mikroen som passer deg best.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung #gorenje #siemens #bosch #electrolux #sharp #beko #swan #mikrobølgeovnen #whirlpool #panasonic #severin

Whirlpool MWP 303

Whirlpool MWP 303 er en mikrobølgeovn med grill. Den får jevnt over middels score i de fleste kategorier, for eksempel tining og oppvarming av mat. Grillfunksjonen får derimot dårlig score, med en treer av ni mulige poeng. Brukervennligheten er ok, det går fint å sette inn tallerkenen uten store problemer. Største tallerken som får plass er på 33,3 cm. Til gjengjeld er ovnen godt opplyst, men det er likevel litt vanskelig å se inn. Energiforbruket er nokså høyt, men lydnivået får over middels sore.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MWF 420

Whirlpool MWF 420 er mikrobølgeovn uten grill. Ifølge svenske Råd og Rön både varmer og tiner den maten bra. Når det gjelder brukervennlighet får den full pott, da det er enkelt å plassere maten i ovnen, det er godt innsyn, den er enkel å rengjøre samt å betjene. Den gjør det bra på sikkerhet og støynivå, men energiforbruket er høyt og den scorer dermed lavere der.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MWD 120

Whirlpool MWD 120 er en mikrobølgeovn med grill. Råd og Rön gir den middels score på oppvarmin og tining av mat, mens grillfunksjonen får hakket bedre score. Brukervennligheten er generelt god, men det er svært kronglete å plassere tallerkenen i ovnen. Maksimum størrelse på tallerkenen som får plass er 25,8 cm. Det som trekker opp er at det er lett å se inn i ovnen, samt at den er godt opplyst. På energiforbruk får den toppscore, mens lydnivået er mer middels.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 349

Whirlpool MCP 349 er en mikrobølgeovn med grill. Av Råd og Rön får grillfunksjonen god score, det samme får ovnen på tining og oppvarming. Brukervennligheten er generelt god, med maksimum størrelse på tallerken som får plass på 32 cm. Ovnen får litt under middels på innsyn, men til gjengjeld er ovnen godt opplyst. Energiforbruk og støynivå får litt over middels score. Mikroen er lett å rengjøre.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 347

Whirlpool MCP 347 er en mikrobølgeovn med grill. Råd og Rön gir den god score på oppvarming og tining av mat. Grillfunksjonen får derimot kun middels. Brukervennligheten får litt over middels score generelt, hvor ovnen trekkes for en litt kronglete dør, men hvor det til gjengjeld er lett å plassere tallerkenen. Maksimum størrelse på tallerken som får plass er 31,7 cm. Innsynet er ikke spesielt godt, men ovnen er greit opplyst. Energiforbruket får litt over middels score, og det samme får lydnivået.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 345

Whirlpool MCP 345 er en mikrobølgeovn med grill. Den fungerer like godt til å både varme opp og tine mat, ifølge Råd og Rön. Brukervennligheten er på topp, den er enkel å åpne og lukke, det er godt innsyn, og det er lett å rengjøre. Maksimum størrelse på tallerkenen som får plass er 32,5 cm. Energiforbruket får også godkjent, mens ovnen får trekk for å støye noe.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 341

Whirlpool MCP 341 er en mikrobølgeovn uten grill. Den er hakket bedre på å tine mat enn å varme den, men fungerer bra til begge formål. Ovnen får litt under middels score når det gjelder åpne- og lukkefunksjon, men det er til gjengjeld enkelt å plassere tallerkenen i ovnen. Maksimum størrelse på en tallerken som får plass er 32,2 cm. Mikroen er godt opplyst og det er bra innsyn. Energiforbruket får middels score, mens lydnivået får litt over middels.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MAX 38

Whirlpool MAX 38 er en mikrobølgeovn med grill. Råd og Rön mener derimot at grillfunksjonen er ganske dårlig, da den får en treer av ni mulige poeng. Når de gjelder tining og oppvarming gjør ovnen det bedre, med henholdsvis åtte og seks poeng. Mikroen er godt opplyst, men sikten inn er likevel ikke den beste. På energiforbruk får ovnen middels score, mens når det gjelder støy er den god. Brukervennligheten er også generelt bra, og størrelsen på største tallerken som får plass er 29 cm.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool