Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #siemens

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

25 treff

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

De kvikkeste espressomaskinene

Vil du ta kaffebryggingen hjemme ett steg videre? Vi gir deg oversikt over espressomaskinene av god kvalitet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espressomaskin #delongi #espresso #miele #delonghi #philips #siemens #melitta #bosch #sage #francisfrancis #illy #saeco #krups #jura #smeg #gaggia

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Kaffemaskinene som er best i test

Lurer du på hvilken type kaffemaskin du skal ha, eller er du på utkikk etter den beste kapselmaskinen? I denne samletesten får du oversikten over maskinene på markedet nå.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #philips #kaffetrakter #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin

Hvilke støvsugere er best?

En myte om støvsugere er at en sterk motor gir bedre støvoppsamling. Her er en oppsummering av støvsugertester fra 2015, og noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe støvsuger.

Les saken

#støvsuger #electrolux #miele #philips #bosch #nifisk #siemens #clas-ohlson

Siemens SX75M039EU

Denne ekstra høye oppvaskmaskinen gir presterer godt på rengjøringstester. Den har også et lavt forbruk av både strøm og vann. Den gjør det generelt godt på de fleste punkter, men har noe lang vasketid.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M581SK

SR46M581SK er en av testvinnerne fra Råd & Röns nyeste oppvaskmaskintest. Den får gode resultater i både vaske- og tørktestene. Det er heller ingen punkter maskinen får mye kritikk for. ECO-programmet bruker litt lang tid, men det gjør det på de fleste maskiner. Hvis du skal ha en mindre oppvaskmaskin virker denne et godt valg, selv om prisen er noe høy til å være en 45 cm-modell. Denne modellen er hvit, men den finnes også i metallisk gråfarge som SR46M281SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M580SK

Siemens SR46M580SK er nok en av modellene som gir mest valuta for pengene hvis du skal ha en 45 cm modell. Den gjør det godt på vaske- og tørketester og spesielt godt på brukervennlighet. Maskinen får også skryt for å være relativt stille til å være så liten. Denne modellen er metallisk grå, men finnes i hvit som Siemens SR46M280SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M281SK

SR46M281SK er en av testvinnerne fra Råd & Röns nyeste oppvaskmaskintest. Den får gode resultater i både vaske- og tørktestene. Det er heller ingen punkter maskinen får mye kritikk for. ECO-programmet bruker litt lang tid, men det gjør det på de fleste maskiner. Hvis du skal ha en mindre oppvaskmaskin virker denne et godt valg, selv om prisen er noe høy til å være en 45 cm-modell. Denne modellen er hvit, men den finnes også i metallisk gråfarge som SR46M581SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR46M280SK

Siemens SR46M280SK er nok en av modellene som gir mest valuta for pengene hvis du skal ha en 45 cm modell. Den gjør det godt på vaske- og tørketester og spesielt godt på brukervennlighet. Maskinen får også skryt for å være relativt stille til å være så liten. Denne modellen er hvit, men finnes i metallisk grå som Siemens SR46M580SK

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SR45E231SK

En 45 cm-modell med overraskende lavt støynivå gir denne en relativt god score til å være av et mindre kaliber. Den gjør det bedre enn forventet på alt annet enn tidsbruk.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SN65M046EU

Siemens SN65M046EU er vinneren av beste fullintegrerte oppvaskmaskin i Tænk sine eldre tester. Den får skryt for rengjøringsevne og for lavt forbruk av vann og strøm. Det ene punktet hvor maskinen får kritikk er for lydnivået.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SN44D202SK

Siemens SN44D202SK får skryt for å vaske- og tørkeevnen til tross for lav pris. Det eneste det er å kritisere på en maskin så billig er at den bråker mye. med et støynivå på 54 desibel. ECO-programmet bruker også lang tid.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SK26E221EU (Benkoppvaskmaskin)

I likhet med Siemens SK25E203EU er sliter denne benkoppvaskmaskinen med både høyt støynivå og treg vasking, selv om denne bråker mindre enn SK25E203EU-modellen. Denne gjør det enda bedre når det kommer til brukervennlighet men vasker noe dårligere.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens SK25E203EU (Benkoppvaskmaskin)

Denne benkoppvaskmaskinen fra Siemens vasker greit til å være en kompakt oppvaskmaskin, men gjør det veldig dårlig både når det kommer til støynivå og tidsbruk. Med et støynivå på hele 59 desibel er dette blant de mest bråkete oppvaskmaskinene på markedet. Maskinen får god kritikk for design, både utvendig og innvendig.

Les saken

#oppvaskmaskin #siemens

Siemens iSensoric vaskemaskin (WM16W468DN)

Siemens iSensoric vaskemaskin (WM16W468DN) har god brukervennlighet, energibruk og vasker godt. Det gjenstår lite fukt etter sentrifugeringen, men den skyller ikke like godt. Kapasiteten er på 8 kg.

Les saken

#vaskemaskin #siemens

Siemens WM14W447DN

Siemens WM14W447DN vaskemaskin er enkel å bruke og vasker tøyet effektivt. Den har god sentrifugering og greit energiforbruk. Den havner midt på treet når det gjelder skylling, vasketid og lydnivå. Kapasiteten er på 7 kg.

Les saken

#vaskemaskin #siemens

Siemens VSQ8330

Siemens VSQ8330 har stor pose, og god kapasitet. Den fungerer utmerket tepper, og har lavt lydnivå. Støvsugeren får noe trekk for sugeevne langs kanter.

Les saken

#støvsuger #siemens

Siemens VSQ4G332

Siemens VSQ4G332 er lett å manøvre, og hjulene kan også kjøre sidelengs. Støvsugeren er stillegående, men får noe trekk for sugeevene og brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #siemens

Siemens TC86303

Kaffetrakter: Siemens TC86303 brygger kaffe kjapt og holder godt på varmen. Den er svært brukervennlig, men får minus for å ha høyt energiforbruk. Den lager god kaffe og støyer ikke.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #siemens

Siemens EQ9 T1903209 RW

Espressomaskin, helautomatisk: Siemens EQ9 T1903209 RW lager kaffe som oppnår middels score når det gjelder smak og konsistens. Den får høy score på brukervennlighet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espresso #siemens

Siemens EQ.6 TE607203RW

Espressomaskin, helautomatisk: Siemens EQ.6 TE607203RW lager ganske god kaffe som scorer jevnt på aroma, fylde og balanse. Den får toppscore på brukervennlighet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espresso #siemens

Siemens EQ. 6 Series 700

Espressomaskin, helautomatisk: Siemens EQ. 6 Series er en elegant maskin i rustfritt stål som krever lite vedlikehold. Den er enkel i bruk, og gir beskjed i god tid dersom den må etterfylles med vann. I testene scorer den høyt på funksjonalitet, smak og design. Den gir god verdi for pengene.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espresso #espressomaskin #siemens
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.