Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #beko

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Mikrobølgeovnene som varmer maten effektivt

Mikrobølgeovnen gjør oppvarming av mat enkel og tidsbesparende i travle hverdager. Det er jevnt i toppen blant årets beste mikroer. Finn mikroen som passer deg best.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung #gorenje #siemens #bosch #electrolux #sharp #beko #swan #mikrobølgeovnen #whirlpool #panasonic #severin

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Beko DUN39330 (W/X)

Beko DUN39330 gjør det godt både på renslighet og miljøvennlighet. Der denne modellen taper poeng er særlig tidsbruk. Den siste bokstaven i navnet bestemmer fargen. X er rustfritt stål. W er hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #beko

Beko DIN28320

Denne Beko-modellen gjør det godt både når det kommer til miljøvennlighet og lyd. Den er midt på treet når det kommer til andre vurderingsfaktorer.

Les saken

#oppvaskmaskin #beko

Beko MOC20100W

Beko MOC20100W er en mikrobølgeovn uten grill. Ifølge britiske Which varmer denne ovnen maten jevnt, og den tiner også bra. Det som imidlertid trekker ned er at den bruker noe lengre tid enn andre mikroer. Den er enkel, med to hjul hvor den ene setter tiden og den andre varmeeffekten. Det er seks varmenivåer å velge mellom, samt en vektdefroster som tiner maten etter en automatisk satt tid når du angir vekten på maten. Maksimum tallerkenstørrelse som får plass er 29 cm, som ikke er så verst. Which trekker fram at mikroen er stillegående, men at den er treig.

Les saken

#mikrobølgeovn #beko