Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #electrolux

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

52 treff

Mikrobølgeovnene som varmer maten effektivt

Mikrobølgeovnen gjør oppvarming av mat enkel og tidsbesparende i travle hverdager. Det er jevnt i toppen blant årets beste mikroer. Finn mikroen som passer deg best.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung #gorenje #siemens #bosch #electrolux #sharp #beko #swan #mikrobølgeovnen #whirlpool #panasonic #severin

Vannkokere til ulike behov

Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.

Les saken

#vannkoker #smeg #bosch #dualit #delonghi #kitchenaid #kenwood #breville #morphy-richards #braun #siemens #russell-hobbs #philips #eva-solo #electrolux

Tørketromlene som tørker best

Tørketromler er mer energieffektive enn noensinne, men ikke alle tørker like godt. Les videre for å lære hvilke tromler som er verdt å kikke nærmere på, og hvilke modeller du bør styre unna.

Les saken

#tørketrommel #miele #bosch #aeg #electrolux #asko #grundig #samsung #scandomestic #siemens

Hybelkaninenes endelikt

Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #irobot #neato #cleanmate #dyson #ecovacs #electrolux #eufy #lg #xiaomi

Disse integrerte stekeovnene skiller seg ut

En komfyr er en mangeårig investering som gjerne benyttes hver eneste dag. Den bør steke jevnt, stabilt og nå riktig temperatur, samtidig som den bør være brukervennlig og enkel å rengjøre. Her er de beste innbyggingsovnene du kan kjøpe i 2018.

Les saken

#ovn #komfyr #integrert stekeovn #stekeovn #innbyggingsovn #bosch #aeg #samsung #siemens #miele #electrolux #mieleovn

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018.

Les saken

#vaskemaskin #miele #siemens #electrolux #whirlpool #lg #zanussi #bosch #aeg

De beste kjøkkenmaskinene

Med en kjøkkenmaskin kan du lage alt fra eggedosis til store gjærbakster enkelt og greit. Under har vi har samlet tester av de beste mikserne på markedet slik at du enkelt kan velge den beste maskinen for deg og ditt behov.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood #kitchen-aid #sage #smeg #electrolux #kitchenaid #bosch

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018.

Les saken

#stavmikser #bamix #braun #wilfa #electrolux #bosch #obh-nordica #kenwood

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Hvilke støvsugere er best?

En myte om støvsugere er at en sterk motor gir bedre støvoppsamling. Her er en oppsummering av støvsugertester fra 2015, og noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe støvsuger.

Les saken

#støvsuger #electrolux #miele #philips #bosch #nilfisk #siemens #clas-ohlson

Flere stavmiksere imponerte

Stavmikseren kan være en hendig og praktisk hjelper på kjøkkenet, og her kan du se hvilken som ble best i test i 2015

Les saken

#stavmikser #bamix #bodum #braun #bosch #electrolux #philips #wilfa

Electrolux ESL8520RO

Electrolux ESL8520RO skiller seg ikke mye ut noen måte. Den presterer gjennomsnittlig på de fleste kriterier.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESL4580RO

ESL4580RO er en av få oppvaskmaskiner som får under 50 i Råd & Rön sine tester. Den presterer under normalen på alle punkter med unntak av vaskeevne og støynivå.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8810ROX

Testerne av denne modellen føler at den er dyr i forhold til hva du får for pengene. Modellen gjør det middelmådig på det meste unntatt tidsforbuk (hvor den gjør det dårlig) og støy og brukervennlighet (hvor den gjør det bra.) Modellen er identisk med AEG F87782M0P med unntak av design.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8590ROX

Med plass til 15 kuverter er denne modellen blant de oppvaskmaskinene med størst kapasitet. Den gjør det middels til middels pluss på de fleste kriterier, men som mange oppvaskmaskiner bruker den lang tid. Gjør det greit på det meste, men ikke briljant på noe. Denne modellen er hvit, men finnes også i rustfritt stål med W som siste bokstav heller enn X.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8590ROW

Med plass til 15 kuverter er denne modellen blant de oppvaskmaskinene med størst kapasitet. Den gjør det middels til middels pluss på de fleste kriterier, men som mange oppvaskmaskiner bruker den lang tid. Gjør det greit på det meste, men ikke brilliant på noe. Denne modellen er hvit, men finnes også i rustfritt stål med X som siste bokstav heller enn W.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF7540ROX

Electrolux ESF7540ROX er miljøvennlig, men sliter med vaskingen. Både når det kommer til vasking og tørking presterer maskinen under forventning, særlig på ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5511LOX

Denne modellen er midt på treet når det kommer til de fleste kriterier. Den gjør OK+ på vasking og tørking, men får minuspoeng for tidsbruk. Også støynivået kunne vært lavere. Denne modellen er i rustfritt stål. Den finnes også i hvit med navn ESF5511LOW.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5511LOW

Denne modellen er midt på treet når det kommer til de fleste kriterier. Den gjør OK+ på vasking og tørking, men får minuspoeng for tidsbruk. Også støynivået kunne vært lavere. Denne modellen er i hvit. Den finnes også i rustfritt stål med navn ESF5511LOX.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5200LIW

Denne Electrulux-modellen er ikke blant de dyreste, men gjør det heller ikke spesielt bra på testene. Får kritikk for både å ikke vaske rent nok og for å lage støy. For også noe kritikk for mangel på brukervennlighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF2400OW (Benkoppvaskmaskin)

ESF2400OW er en benkmaskin som presterer greit på de fleste områder. Den vasker bedre enn forventet til å være en benkoppvaskmaskin, men ikke like godt som flere tradisjonelle oppvaskmaskiner. Den får kritikk for å være bruke lang tid, men gir et godt kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ZUSGREEN+

Electrolux ZUSGREEN+ har et suverent grep og den er lett å manøvre. Støvsugeren får også skryt for å være brukervennlig og stillegående.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux Ultramix Pro

Electrolux Ultramix Pro er en solid og effektiv stavmikser med stor motor. Den får noe minuspoeng for at den er tung og vanskelig å håndtere og for at den er vanskelig å rengjøre.

Les saken

#stavmikser #electrolux

Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO

Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO har blitt utnevnt til en av de beste støvsugerne på markedet av flere testpanel. Den fungerer godt på alle flater, og den har lavt energiforbruk. I tillegg er den støysvak og den har et filter som holder 99.95 % av støvpartiklene i beholderen.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux UltraOne ZUOGREEN

Electrolux UltraOne ZUOGREEN er fremstilt av 70% resirkulert plastikk, og er dessuten PVC-fri. Den har fått toppkarakter i flere tester på grunn av effektiv støvoppsamling og lavt støynivå. Dessuten er prisnivået gunstig.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux Silent Performer

Electrolux Silent Performer er en god støvsuger på hardt underlag, men egner seg svært dårlig til tepper. Brukervennligheten er ikke på topp. Den støyer noe, men har et lavt energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux Pure i9

Med sitt nyeste flaggskip Pure i9 har Electrolux for alvor kastet seg inn toppkampen av robotstøvsugere.

Med sin trekantede form og store sidebørste gjør Pur i9 en god jobb på å nå ut langs vegger og inn i hjørner. Utstyrt med 3D VisionSystem som består av frontkamera og lasere har den gode navigeringsegenskaper og kartlegger omgivelsene effektivt. Som med de andre toppmodellene mates kartleggingsdataene om omgivelsene inn i mobilappen som produserer et virtuelt kart. I tillegg til å gi deg et kart over boligen kan du også se rengjøringshistorikken, batteristatus, legge inn tidsplan, få support, starte og stoppe rengjøringen og gi den beskjed om å fokusere på et område. Noe manuell styring av maskinen er ikke støttet.

Det er noe uenigheter om navigeringsevnene på maskinen, hvor den både kritiseres for å ha dårlig romforståelse og applauderes for å være god på å navigere. Noe de fleste anerkjenner er imidlertid at den er god på å unngå hindringer som matskåler til dyr og fjernkontroller som andre gjerne dytter rundt. Den samme uenigheten finner man med tanke på robotens evne til å finne hjem til laderen. Enkelte kritiserer den for å ikke finne veien hjem til laderen, noe som er problematisk med tanke på den korte batterilevetiden. Andre lar seg imponere av at den finner laderen og fortsetter rengjøringen der den slapp.

Pure i9 rengjør bra på de fleste underlag og den justerer også sugekraften avhengig av underlaget. Det store munnstykket dekker også godt ut i sidene og sørger for at den presterer jevnt over godt på støvsuging, selv om enkelte kritiserer den for å gjøre en dårlig jobb.

Den er god på terskler og klatrer over kanter på opptil 22mm og hvis den får problemer gir den deg beskjed om det.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon:3D Vision System (Kamera og lasersystem)
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Kjøpes separat
Moduser: Max og Quiet mode
Vekt: 3,3 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 8,5 cm - 32,5 cm - 32,5 cm
Lydnivå dbA: 75
Hepa-filter: Nei
Støvbeholder: 0.7 l
Ladetid: 180 min
Driftstid: 40 min
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #electrolux

Electrolux PD91-Green

Electrolux PD91-Green klarer seg godt på hardt underlag, og veldig bra på tepper. Den er derimot svært dårlig til å fjerne dyrehår. Den har et lavt energiforbruk og er stillegående. Den er grei å håndtere.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux MotionSense

Roboten fra Electrolux med det lite klingende navnet ERV5210TG får skryt for gode navigasjonsegenskaper, selv om den ikke er blant de raskeste til å ta seg frem i omgivelsene sine. Den trekantede formen som den deler med storebror Pure i9 gjør den bedre enn de runde robotene til å nå ut i hjørner og langs vegger, godt hjulpet av sidebørsten.

I vurdering av maskinens ytelse er det uenighet mellom testene og den ene kilden mener den er god på å rengjøre tepper, mens den andre gir trekk for prestasjonene på tepper. På gulv og jevne flater er de imidlertid samstemte på at den gjør en god jobb. Den navigerer greit, men den sliter med det samme fallgruvene som "dumme" roboter flest og vil kreve å bli reddet når den setter seg fast innimellom.

Spesifikasjoner

Tidsplan Ja
Navigasjon: Sensornavigering
WiFi: Nei
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Nei
Barriere: Trådløs node
Moduser: -
Vekt: 3,78 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 9 cm - 34 cm - 34 cm
Lydnivå dbA: 63 - 75
Hepa-filter: Ja
Støvbeholder: 0.5 L
Ladetid: 3 timer
Driftstid: 120 min
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #electrolux

Electrolux Masterpiece Collection ESB9300

Electrolux Masterpiece Collection ESB9300 er robust og beveger seg ikke på benken under bruk. Den takler is i smoothier godt, men den er ikke optimal til suppelaging og har litt problemer med de store bitene. Blenderen har en 1200W motor og en stor glasskolbe på 2,2L. Den trekkes litt for prisen.

Les saken

#blender #electrolux

Electrolux FW30L7141

Electrolux FW30L7141 scorer best på vask og sentrifugering. Den skyller derimot svært dårlig, og den kunne vært bedre når det gjelder energibruk. Under middels på brukervennlighet, lydnivå og vasketid. Den har barnesikring og kan håndtere 7 kg tøy.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 7 kilo
Standard programtid: 250 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 171 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 58 dB / 78 dB
Vekt: 65,4 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 559 mm

Les saken

#vaskemaskin #electrolux

Electrolux EW8H648G7

Tørketrommelen fra Electrolux er god på det viktigste, nemlig tørkingen. I tillegg får den skryt for å ha et lavt energiforbruk takket være den høye energieffektiviteten. Brukervennligheten, det lave støynivået kombinert med at den er rask trekker også opp.

Den lave kondenseringseffektiviteten gjør imidlertid at mye av fukten blåses ut i rommet den står i. Har man begrenset med ventilasjonsmuligheter bør man kanskje vurdere andre alternativer.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel m/varmepumpe
Kapasitet: 8 kg
Energieffektivitet: A++
Årlig forbruk: 235 kWh
Kondenseringseffektivitet B
Selvrensende kondensator: Nei
Tidsbruk: 154 min
Støy (dB): 66
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 600
Vekt: 50,4 kg

Les saken

#tørketrommel #electrolux

Electrolux EW7H527S1

Trommelen fra Electrolux trekkes for å bråke mye i tillegg til å være treg på tørkingen. Når det kommer til både brukervennlighet, antikrøll og kondenseringseffektivitet ligger den midt på treet. Energieffektiviteten er imidlertid god og den får skryt for presise programinnstillinger.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel m/varmepumpe
Kapasitet: 7 kg
Energieffektivitet: A+
Selvrensende kondensator: Nei
Årlig forbruk: 277 kWh
Kondenseringseffektivitet B
Tidsbruk: 159 min
Støy (dB): 66
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 600
Vekt: 47,96 kg

Les saken

#tørketrommel #electrolux

Electrolux EUP8GREEN

Electrolux EUP8GREEN gjør det bra på hardt underlag. Lys i munnstykket gjør det enklere å få øye på støv og skitt, men støvsugeren er noe kronglete å komme til med under sofa og andre møbler. Dermed kan den ikke erstatte en vanlig støvsuger fullt ut, men den er et godt alternativ.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux EUF8GREEN

Electrolux EUF8GREEN scorer middels på støvsuging generelt, men bra på støvsuging av teppe spesielt. Den er dårlig på å fjerne dyrehår. Støvsugeren har et lavt energiforbruk, men støyer litt. På brukervennlighet scorer den litt under middels.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux ESTM9500

Electrolux ESTM9500 er god å holde i, virker robust og har en grei motor. Den er laget i solid kvalitet, men gir fra seg litt lyd under bruk. Den fungerer bra til smoothies, men egner seg ikke til vanskeligere oppgaver som majones. Stavmikseren blir av Klikk.no trukket for et sløvt blad og en turboknapp som hang seg opp under testperioden.

Les saken

#stavmikser #electrolux

Electrolux EOB100X

Electrolux EOB100X er testvinner hos Råd & Rön. Den får jevn og god score for oppvarmingshastighet, energiforbruk, brukervennlighet og lydnivå, men blir trukket noe for ujevne og unøyaktige temperaturer.

Spesifikasjoner

Energiklasse: A
Størrelse: 72 liter
Døråpning: Nedover
Rengjøring: Ingen
Energiforbruk /progr. over-/undervarme: 0,89 kWh
Energiforbruk /progr. varmluft: 0,88 kWh

Vekt: 46 kg
Mål (BHD): 554 x 579 x 550 mm

Les saken

#ovn #komfyr #integrert stekeovn #stekeovn #innbyggingsovn #electrolux

Electrolux EMS 21400 W

Electrolux EMS 2400 W er en mikrobølgeovn med grill. Av danske Tænk får den god score, på oppvarming får den middels. Grillen fungerer under middels, og Tænk mener mikroen heller ikke er spesielt effektiv. På brukervennlighet scorer denne ovnen ganske dårlig, da den er vanskelig å åpne og lukke, maten er vanskelig å sette inn, og det er vanskelig å følge med gjennom ruta. Mikroen er derimot energieffektiv og den støyer lite.

Les saken

#mikrobølgeovn #electrolux

Electrolux EKF7900

Kaffetrakter: Electrolux EKF7900 støyer lite og er lett å bruke. Kaffesmaken får middels score, det samme får den på bryggetid, og også på energiforbruk.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux

Electrolux EKF7500W

Kaffetrakter: Electrolux EKF7500W lager god kaffe, men har høyt energiforbruk. Den har middels god bryggetid, men til gjengjeld holder kaffen seg varm lenge. Den har høyt energiforbruk.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux

Electrolux EKF3300

Kaffetrakter: Electrolux EKF3300 lager kaffe som får middels score på smakstesten til Råd og Rön. Den bruker ca. 10 minutter på å brygge en kanne. Trakteren er brukervennlig, og det er enkelt å helle kaffen av kannen. Den støyer lite.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux

Electrolux EKF3240

Kaffetrakter: Electrolux EKF3240 lager en full kanne kaffe på i overkant av ni minutter. Den scorer bra på brukervennlighet, den støyer lite, og det er enkelt å helle kaffen av kannen. På smak får kaffen middels score.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux

Electrolux EEWA7100

EEWA7100 er en budsjettmodell fra merket Electrolux. Kannen koker raskt opp vann og holder det varmt en god stund etterpå. Uheldigvis blir utsiden svært varm, inkludert lokket. Det er også vanskelig å se hvor mye vann som er i kannen, i tillegg til at den ikke har noen form for merking som viser at kokeren er skrudd på. Testerne virker noe misfornøyde, men gir den middels god score fordi den er et godt budsjettalternativ.

Rengjøring: Grei å rengjøre
Kapasitet: 1,5 l
Minimumsvolum: Ikke opplyst
Vekt: 1,1 kg
Koketid 1 l: 3 m 22 s

Les saken

#vannkoker #electrolux

Electrolux EDP2074PDW

Maskinen fra Electrolux får skryt for å tørke klærne fort, men den trekkes for ujevnt tørkeresultat og programinnstillinger som ikke lever opp til forventningene. Stor bomullsvask tørkes effektivt, men andre programmer etterlater for mye restfukt i klærne. Den lave energieffektiviteten gjør også at den er dyr i drift. Støynivået trekker også ned. Kondenseringseffektiviteten er imidlertid god og den er brukervennlig.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel
Kapasitet: 7 kg
Energieffektivitet: B
Årlig forbruk: 504 kWh
Kondenseringseffektivitet A
Selvrensende kondensator: Nei
Tidsbruk: 131 min
Støy (dB): 65
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 540
Vekt: 36,66 kg

Les saken

#tørketrommel #electrolux

Electrolux EDC2086PDW

Trommelen fra Electrolux presterer under middels på selve tørkingen, har et relativt høyt støynivå og krøller mye. Det som trekker opp er imidlertid at den er rask og at kondenseringseffektiviteten er høy. Den er ikke særlig energieffektiv, noe som trekker ned. I tillegg er det er en del restfukt på tøy når den sier seg ferdig.

Spesifikasjoner

Type: Kondenstrommel
Kapasitet: 8 kg
Energieffektivitet: B
Årlig forbruk: 560 kWh
Kondenseringseffektivitet A
Selvrensende kondensator: Nei
Tidsbruk: 109 min
Støy (dB): 64
Mål i mm (BHD): 600 x 850 x 600
Vekt: 50,4 kg

Les saken

#tørketrommel #electrolux

Electrolux Assistent Pro EKM6000

Med designet til EKM6000 skaper Electrolux uenigheter blant testerne, og det samme gjelder ytelsen. Mens en test kommenterer på at bollens festefunksjon gir ekstra stødighet og er en god løsning, kritiserer en annen løsningen for å være knotete. Begge noterer imidlertid at den gynger under elting av tung deig.

Maskinen gjør ifølge en test en dårlig jobb med både visping og blanding da det blir liggende rester langs kantene og i bunnen. EKM6000 har en smart timerfunksjon, men støyer noe under tung bruk.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 9,3 kg
Bredde: 29,4 cm
Høyde: 40,5 cm
Dybde: 41,9 cm
Watt: 1200
Lyd (dBA): -
Kapasitet: 5,7 liter

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #electrolux