Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #electrolux

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

27 treff

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Hvilke støvsugere er best?

En myte om støvsugere er at en sterk motor gir bedre støvoppsamling. Her er en oppsummering av støvsugertester fra 2015, og noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe støvsuger.

Les saken

#støvsuger #electrolux #miele #philips #bosch #nifisk #siemens #clas-ohlson

Flere stavmiksere imponerte

Stavmikseren kan være en hendig og praktisk hjelper på kjøkkenet, og her kan du se hvilken som ble best i test i 2015

Les saken

#stavmikser #bamix #bodum #braun #bosch #electrolux #philips #wilfa

Electrolux ESL8520RO

Electrolux ESL8520RO skiller seg ikke mye ut noen måte. Den presterer gjennomsnittlig på de fleste kriterier.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESL4580RO

ESL4580RO er en av få oppvaskmaskiner som får under 50 i Råd & Rön sine tester. Den presterer under normalen på alle punkter med unntak av vaskeevne og støynivå.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8810ROX

Testerne av denne modellen føler at den er dyr i forhold til hva du får for pengene. Modellen gjør det middelmådig på det meste unntatt tidsforbuk (hvor den gjør det dårlig) og støy og brukervennlighet (hvor den gjør det bra.) Modellen er identisk med AEG F87782M0P med unntak av design.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8590ROX

Med plass til 15 kuverter er denne modellen blant de oppvaskmaskinene med størst kapasitet. Den gjør det middels til middels pluss på de fleste kriterier, men som mange oppvaskmaskiner bruker den lang tid. Gjør det greit på det meste, men ikke briljant på noe. Denne modellen er hvit, men finnes også i rustfritt stål med W som siste bokstav heller enn X.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF8590ROW

Med plass til 15 kuverter er denne modellen blant de oppvaskmaskinene med størst kapasitet. Den gjør det middels til middels pluss på de fleste kriterier, men som mange oppvaskmaskiner bruker den lang tid. Gjør det greit på det meste, men ikke brilliant på noe. Denne modellen er hvit, men finnes også i rustfritt stål med X som siste bokstav heller enn W.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF7540ROX

Electrolux ESF7540ROX er miljøvennlig, men sliter med vaskingen. Både når det kommer til vasking og tørking presterer maskinen under forventning, særlig på ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5511LOX

Denne modellen er midt på treet når det kommer til de fleste kriterier. Den gjør OK+ på vasking og tørking, men får minuspoeng for tidsbruk. Også støynivået kunne vært lavere. Denne modellen er i rustfritt stål. Den finnes også i hvit med navn ESF5511LOW.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5511LOW

Denne modellen er midt på treet når det kommer til de fleste kriterier. Den gjør OK+ på vasking og tørking, men får minuspoeng for tidsbruk. Også støynivået kunne vært lavere. Denne modellen er i hvit. Den finnes også i rustfritt stål med navn ESF5511LOX.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF5200LIW

Denne Electrulux-modellen er ikke blant de dyreste, men gjør det heller ikke spesielt bra på testene. Får kritikk for både å ikke vaske rent nok og for å lage støy. For også noe kritikk for mangel på brukervennlighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ESF2400OW (Benkoppvaskmaskin)

ESF2400OW er en benkmaskin som presterer greit på de fleste områder. Den vasker bedre enn forventet til å være en benkoppvaskmaskin, men ikke like godt som flere tradisjonelle oppvaskmaskiner. Den får kritikk for å være bruke lang tid, men gir et godt kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #electrolux

Electrolux ZUSGREEN+

Electrolux ZUSGREEN+ har et suverent grep og den er lett å manøvre. Støvsugeren får også skryt for å være brukervennlig og stillegående.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux Ultramix Pro

Electrolux Ultramix Pro er en solid og effektiv stavmikser med stor motor. Den får noe minuspoeng for at den er tung og vanskelig å håndtere og for at den er vanskelig å rengjøre.

Les saken

#stavmikser #electrolux

Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO

Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO har blitt utnevnt til en av de beste støvsugerne på markedet av flere testpanel. Den fungerer godt på alle flater, og den har lavt energiforbruk. I tillegg er den støysvak og den har et filter som holder 99.95 % av støvpartiklene i beholderen.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux UltraOne ZUOGREEN

Electrolux UltraOne ZUOGREEN er fremstilt av 70% resirkulert plastikk, og er dessuten PVC-fri. Den har fått toppkarakter i flere tester på grunn av effektiv støvoppsamling og lavt støynivå. Dessuten er prisnivået gunstig.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux Masterpiece Collection ESB9300

Electrolux Masterpiece Collection ESB9300 er robust og beveger seg ikke på benken under bruk. Den takler is i smoothier godt, men den er ikke optimal til suppelaging og har litt problemer med de store bitene. Blenderen har en 1200W motor og en stor glasskolbe på 2,2L. Den trekkes litt for prisen.

Les saken

#blender #electrolux

Electrolux FW30L7141

Electrolux FW30L7141 scorer best på vask og sentrifugering. Den skyller derimot svært dårlig, og den kunne vært bedre når det gjelder energibruk. Under middels på brukervennlighet, lydnivå og vasketid. Den har barnesikring og kan håndtere 7 kg tøy.

Les saken

#vaskemaskin #electrolux

Electrolux EKF7900

Kaffetrakter: Electrolux EKF7900 støyer lite og er lett å bruke. Kaffesmaken får middels score, det samme får den på bryggetid, og også på energiforbruk.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux

Electrolux EKF7500W

Kaffetrakter: Electrolux EKF7500W lager god kaffe, men har høyt energiforbruk. Den har middels god bryggetid, men til gjengjeld holder kaffen seg varm lenge. Den har høyt energiforbruk.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux

Electrolux EKF3300

Kaffetrakter: Electrolux EKF3300 lager kaffe som får middels score på smakstesten til Råd og Rön. Den bruker ca. 10 minutter på å brygge en kanne. Trakteren er brukervennlig, og det er enkelt å helle kaffen av kannen. Den støyer lite.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux

Electrolux EKF3240

Kaffetrakter: Electrolux EKF3240 lager en full kanne kaffe på i overkant av ni minutter. Den scorer bra på brukervennlighet, den støyer lite, og det er enkelt å helle kaffen av kannen. På smak får kaffen middels score.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #electrolux
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.