Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #whirlpool

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

25 treff

Mikrobølgeovnene som varmer maten effektivt

Mikrobølgeovnen gjør oppvarming av mat enkel og tidsbesparende i travle hverdager. Det er jevnt i toppen blant årets beste mikroer. Finn mikroen som passer deg best.

Les saken

#mikrobølgeovn #samsung #gorenje #siemens #bosch #electrolux #sharp #beko #swan #mikrobølgeovnen #whirlpool #panasonic #severin

Spar energi med de beste kjøleskapene

Fellesnevneren for kombiskapene som gjør det best i test er at alle er svært energieffektive. Her får du tips til hvordan du velger det beste kjøleskapet.

Les saken

#kjøleskap #kombiskap #frittstående-kjøleskap #samsung #bosch #whirlpool #lg #miele

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018.

Les saken

#vaskemaskin #miele #siemens #electrolux #whirlpool #lg #zanussi #bosch #aeg

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Whirlpool WUO 3T321 (X)

Whirlpool WUO 3T321 vasker godt, men får kritikk for å vaske langsomt, noe de fleste Whirlpool-maskiner har til felles. Ellers er maskinen ganske midt på treet. Med en X i navnet er oppvaskmaskinen i rustfri farge, uten X er oppvaskmaskinen hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUO 3P23 PL

Som flere av Whirlpool sine produkter gjør denne det godt på lyd og dårlig på tidsbruk. Maskinen jobber på relativt behagelige 42 desibel, men bruker over tre timer på standardprogrammet. Whirlpool WUO 3P23 PL (X) gjør det bedre enn flere andre Whirlpool-maskiner når det kommer til rengjøring. Denne modellen finnes både i hvit og rustfritt stål. Modellen i rustfritt stål har en X på slutten av navnet.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUE 2B19

Whirlpool WUE 2B19 gjør det greit uten å imponere på noen fronter på Råd & Röns tester. Til den lave prisen er det muligens skryt i seg selv. Modellen gjør det derimot betydelig dårligere enn sin søstermodell WIE 2B19 som er tilgjengelig til lignende pris. I motsetning til de fleste Whirlpool-maskiner som er inkludert på i denne samletesten har denne et standardprogram som bruker under to timer.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUC 3C26 (X)

Whirlpool WUC 3C26 (X) er middelmådig på de fleste kriterier. Den vasker på gjennomsnittlig nivå og er grei nok på brukervennlighet. Maskinen for skryt for å produsere lite støy, men dette blir veid ned av den dårlige scoren maskinen får på tidsbruk. Med en X i navnet er oppvaskmaskinen i rustfri farge, uten X er oppvaskmaskinen hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUC 3C24 P (X)

Som de fleste Whirlpool-oppvaskmaskiner som er inkludert i testsamlingen får denne lav score blant annet fordi vaskeprogrammene bruker over tre timer fra start til slutt. På andre områder presterer ikke maskinene godt til å rettferdiggjøre en god score. Den vasker greit, men tørker under forventning.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIO 3T321 P

Whirlpool WIO 3T321 P slutter med å rettferdiggjøre prisen sin. Den gjør det noe bedre enn forventet på vasking, men på tørking ligger den midt på treet. Både standard- og ECO-programmet bruker over tre timer for å gjennomføre en vask, noe som trekker ned på scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIE 2B16

Whirlpool WIE 2B16 presterer meget godt på vasketester, og noe godt på tørking. På andre områder ler maskinen gjennomsnittlig, med unntak av tidsbruken. På standardprogram bruker den over tre timer.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIE 2B19

Denne oppvaskmaskinen gjør det temmelig godt til å være så billig. Den oppnår ikke like gode resultater som testvinnerne, men Whirlpool WIE 2B19 kan konkurrere med de fleste på sitt prisnivå. På vasking og tørking gjør maskinen det veldig godt, men den gjør det mer kun middelmådig på andre kriterier som støy og miljøvennlighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool MWP 303

Whirlpool MWP 303 er en mikrobølgeovn med grill. Den får jevnt over middels score i de fleste kategorier, for eksempel tining og oppvarming av mat. Grillfunksjonen får derimot dårlig score, med en treer av ni mulige poeng. Brukervennligheten er ok, det går fint å sette inn tallerkenen uten store problemer. Største tallerken som får plass er på 33,3 cm. Til gjengjeld er ovnen godt opplyst, men det er likevel litt vanskelig å se inn. Energiforbruket er nokså høyt, men lydnivået får over middels sore.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MWF 420

Whirlpool MWF 420 er mikrobølgeovn uten grill. Ifølge svenske Råd og Rön både varmer og tiner den maten bra. Når det gjelder brukervennlighet får den full pott, da det er enkelt å plassere maten i ovnen, det er godt innsyn, den er enkel å rengjøre samt å betjene. Den gjør det bra på sikkerhet og støynivå, men energiforbruket er høyt og den scorer dermed lavere der.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MWD 120

Whirlpool MWD 120 er en mikrobølgeovn med grill. Råd og Rön gir den middels score på oppvarmin og tining av mat, mens grillfunksjonen får hakket bedre score. Brukervennligheten er generelt god, men det er svært kronglete å plassere tallerkenen i ovnen. Maksimum størrelse på tallerkenen som får plass er 25,8 cm. Det som trekker opp er at det er lett å se inn i ovnen, samt at den er godt opplyst. På energiforbruk får den toppscore, mens lydnivået er mer middels.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 349

Whirlpool MCP 349 er en mikrobølgeovn med grill. Av Råd og Rön får grillfunksjonen god score, det samme får ovnen på tining og oppvarming. Brukervennligheten er generelt god, med maksimum størrelse på tallerken som får plass på 32 cm. Ovnen får litt under middels på innsyn, men til gjengjeld er ovnen godt opplyst. Energiforbruk og støynivå får litt over middels score. Mikroen er lett å rengjøre.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 347

Whirlpool MCP 347 er en mikrobølgeovn med grill. Råd og Rön gir den god score på oppvarming og tining av mat. Grillfunksjonen får derimot kun middels. Brukervennligheten får litt over middels score generelt, hvor ovnen trekkes for en litt kronglete dør, men hvor det til gjengjeld er lett å plassere tallerkenen. Maksimum størrelse på tallerken som får plass er 31,7 cm. Innsynet er ikke spesielt godt, men ovnen er greit opplyst. Energiforbruket får litt over middels score, og det samme får lydnivået.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 345

Whirlpool MCP 345 er en mikrobølgeovn med grill. Den fungerer like godt til å både varme opp og tine mat, ifølge Råd og Rön. Brukervennligheten er på topp, den er enkel å åpne og lukke, det er godt innsyn, og det er lett å rengjøre. Maksimum størrelse på tallerkenen som får plass er 32,5 cm. Energiforbruket får også godkjent, mens ovnen får trekk for å støye noe.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MCP 341

Whirlpool MCP 341 er en mikrobølgeovn uten grill. Den er hakket bedre på å tine mat enn å varme den, men fungerer bra til begge formål. Ovnen får litt under middels score når det gjelder åpne- og lukkefunksjon, men det er til gjengjeld enkelt å plassere tallerkenen i ovnen. Maksimum størrelse på en tallerken som får plass er 32,2 cm. Mikroen er godt opplyst og det er bra innsyn. Energiforbruket får middels score, mens lydnivået får litt over middels.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool MAX 38

Whirlpool MAX 38 er en mikrobølgeovn med grill. Råd og Rön mener derimot at grillfunksjonen er ganske dårlig, da den får en treer av ni mulige poeng. Når de gjelder tining og oppvarming gjør ovnen det bedre, med henholdsvis åtte og seks poeng. Mikroen er godt opplyst, men sikten inn er likevel ikke den beste. På energiforbruk får ovnen middels score, mens når det gjelder støy er den god. Brukervennligheten er også generelt bra, og størrelsen på største tallerken som får plass er 29 cm.

Les saken

#mikrobølgeovnen #whirlpool

Whirlpool FSCR 80421

Whirlpool FSCR 80421 har en kapasitet på 8 kg, samtidig som den sentrifugerer og vasker godt. Den får middels score på støynivå, og under middels på skylling og tidsbruk. Vaskemaskinen har grei brukervennlighet og energinivå – den er blant annet veldig økonomisk med vannet. Les Numeriques gir den i tillegg ekstrapoeng for pent design.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 240 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 177 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 49 dB / 69 dB
Vekt: 80 kilo
Størrelse (BHD): 595 x 850 x 610 mm

Les saken

#vaskemaskin #whirlpool

Whirlpool BSNF 9152 OX

BSNF 9152 OX fra Whirlpool er et stort kjøleskap med stabil temperatur på hele innsiden. Det har fleksible hyller og et luftfilter som skal hindre bakterier. Det får trekk for å være for varmt når det er stilt inn på medium temperatur og for at lyset på innsiden veldig lett dekkes til av matvarene som settes i kjøleskapet. Håndtakene på forsiden fremstår også svært billige.

Spesifikasjoner

Energiklasse: A++
Størrelse (BHD): 595 x 2011 x 663 mm
Netto Vekt: 76 kg
Støynivå: 42 dB
Wifi: Nei

Netto kjøleskap: 252 l
Netto midterste skuff: 39 l
Netto fryser: 97 l

Les saken

#kjøleskap #kombiskap #frittstående-kjøleskap #whirlpool

Whirlpool BLF 8121 OX

BLF8121OX fra Whirlpool får skryt for at det holder en stabil temperatur uavhengig av romtemperaturen utenfor, for at den er energieffektiv og mindre støyende enn de fleste kjøleskap. Den får likevel poengskåren 0 av britiske Which? fordi den utgjør en potensiell sikkerhetsrisiko. Dette kommer av at modellen har kommet med en bakside i plast, som er det motsatte av flammehemmende. I tillegg trekker de kjøleskapet for at det er dårlig til å kjøle og fryse matvarer og for at skuffene er vanskelige å dra inn og ut.

Les mer om sikkerhetsrisikoen på Which sine nettsider her. Merk også at Whirlpool har oppgradert modellen med en flammehemmende bakside, slik at du ikke nødvendigvis vil finne BLF8121OX med denne sikkerhetsrisikoen i butikken. Vær likevel obs på at du bør sjekke baksiden før du går til anskaffelse av dette produktet.

Spesifikasjoner

Energiklasse: A+
Størrelse (BHD): 595 x 1888 x 663 mm
Netto Vekt: 63 kg
Støynivå: 38 dB
Wifi: Nei

Netto kjøleskap: 228 l
Netto midterste skuff: 39 l
Netto fryser: 111 l

Les saken

#kjøleskap #kombiskap #frittstående-kjøleskap #whirlpool

Whirlpool ADPU 201 WH

Whirlpool ADPU 201 WH er en 45 cm bred oppvaskmaskin som gjør det greit på de fleste punkter. På alle viktige punkter som vask, miljø, brukervennlighet osv. ligger den rundt gjennomsnittet. Det ene den kan friste med er at den har en lav pris.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool