Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #whirlpool

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

13 treff

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018.

Les saken

#vaskemaskin #miele #siemens #electrolux #whirlpool #lg #zanussi #bosch #aeg

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Whirlpool WUO 3T321 (X)

Whirlpool WUO 3T321 vasker godt, men får kritikk for å vaske langsomt, noe de fleste Whirlpool-maskiner har til felles. Ellers er maskinen ganske midt på treet. Med en X i navnet er oppvaskmaskinen i rustfri farge, uten X er oppvaskmaskinen hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUO 3P23 PL

Som flere av Whirlpool sine produkter gjør denne det godt på lyd og dårlig på tidsbruk. Maskinen jobber på relativt behagelige 42 desibel, men bruker over tre timer på standardprogrammet. Whirlpool WUO 3P23 PL (X) gjør det bedre enn flere andre Whirlpool-maskiner når det kommer til rengjøring. Denne modellen finnes både i hvit og rustfritt stål. Modellen i rustfritt stål har en X på slutten av navnet.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUE 2B19

Whirlpool WUE 2B19 gjør det greit uten å imponere på noen fronter på Råd & Röns tester. Til den lave prisen er det muligens skryt i seg selv. Modellen gjør det derimot betydelig dårligere enn sin søstermodell WIE 2B19 som er tilgjengelig til lignende pris. I motsetning til de fleste Whirlpool-maskiner som er inkludert på i denne samletesten har denne et standardprogram som bruker under to timer.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUC 3C26 (X)

Whirlpool WUC 3C26 (X) er middelmådig på de fleste kriterier. Den vasker på gjennomsnittlig nivå og er grei nok på brukervennlighet. Maskinen for skryt for å produsere lite støy, men dette blir veid ned av den dårlige scoren maskinen får på tidsbruk. Med en X i navnet er oppvaskmaskinen i rustfri farge, uten X er oppvaskmaskinen hvit.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WUC 3C24 P (X)

Som de fleste Whirlpool-oppvaskmaskiner som er inkludert i testsamlingen får denne lav score blant annet fordi vaskeprogrammene bruker over tre timer fra start til slutt. På andre områder presterer ikke maskinene godt til å rettferdiggjøre en god score. Den vasker greit, men tørker under forventning.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIO 3T321 P

Whirlpool WIO 3T321 P slutter med å rettferdiggjøre prisen sin. Den gjør det noe bedre enn forventet på vasking, men på tørking ligger den midt på treet. Både standard- og ECO-programmet bruker over tre timer for å gjennomføre en vask, noe som trekker ned på scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIE 2B16

Whirlpool WIE 2B16 presterer meget godt på vasketester, og noe godt på tørking. På andre områder ler maskinen gjennomsnittlig, med unntak av tidsbruken. På standardprogram bruker den over tre timer.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool WIE 2B19

Denne oppvaskmaskinen gjør det temmelig godt til å være så billig. Den oppnår ikke like gode resultater som testvinnerne, men Whirlpool WIE 2B19 kan konkurrere med de fleste på sitt prisnivå. På vasking og tørking gjør maskinen det veldig godt, men den gjør det mer kun middelmådig på andre kriterier som støy og miljøvennlighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool

Whirlpool FSCR 80421

Whirlpool FSCR 80421 har en kapasitet på 8 kg, samtidig som den sentrifugerer og vasker godt. Den får middels score på støynivå, og under middels på skylling og tidsbruk. Vaskemaskinen har grei brukervennlighet og energinivå – den er blant annet veldig økonomisk med vannet. Les Numeriques gir den i tillegg ekstrapoeng for pent design.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 240 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 177 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 49 dB / 69 dB
Vekt: 80 kilo
Størrelse (BHD): 595 x 850 x 610 mm

Les saken

#vaskemaskin #whirlpool

Whirlpool ADPU 201 WH

Whirlpool ADPU 201 WH er en 45 cm bred oppvaskmaskin som gjør det greit på de fleste punkter. På alle viktige punkter som vask, miljø, brukervennlighet osv. ligger den rundt gjennomsnittet. Det ene den kan friste med er at den har en lav pris.

Les saken

#oppvaskmaskin #whirlpool
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.