Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #spectre

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Kan et nettbrett erstatte PCen din?

Til tross for utallige dødsdommer og minkende salgstall, dekker nettbrettene flere bruksområder enn noensinne.

Les saken

#nettbrett #apple #ipad #ipadpro #samsung #galaxy #tab #huawei #mediapad #pro #lenovo #hybrid #2-i-1 #yoga #miix #asus #zenpad #zenbook #flip #chromebook

HP Spectre x360 (2018)

Maskinen er utstyrt med en unik skjerm og åttende generasjon prosessor fra Intel. Designmessig nærmest identisk med forgjengeren, dog med noen små forskjeller i både vekt og størrelse.

Stylus følger med, men denne er ikke i toppklassen. Tastaturet høster skryt for å være behagelig å skrive på, og maskinen egner seg godt til å arbeide på. Batteriet lades opp raskere enn på forgjengeren og har også god kapasitet.

Skjermen er responsiv og lyssterk, men mister noe fra skrå vinkler. Digital Trends kommenterer dog på at den er et skritt tilbake fra skjermen på forløperen. Det som gjør skjermen unik er imidlertid at den er utstyrt med “Privacy Shield”. Dette er et filter på skjermen som aktiveres fra tastaturet og som, når aktivert, vanskeliggjør innsyn fra sidene. Fint når man vil arbeide på offentlige steder, men ikke ønsker gi alle rundt seg innsyn.

Den sterke prosessoren tar også krevende oppgaver og omfattende multitasking på strak arm. Presses maskinen hardt blir den dog varm og du må leve med en del viftestøy. Den er også lastet med en del bloatware.

Produktspesifikasjoner: (HP Spectre x360 13-AP0803no)
Type: 2-i-1
Operativsystem: Windows 10 Home
Mål (hbd): 217,9 x 308,8 x 14,7 mm
Vekt: 1,33 kg
Skjerm: 13,3”, 16:9, 1920 x 1080 px, 166 PPI
Prosessor: Intel Core i5 8265U (1,6 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 256 GB SSD
Ekstern lagring: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: Webkamera - 2 megapiksler
Batteri: 21,5 - 22,5 timer
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #hp #spectre #2-i-1

HP Spectre x360 15

En stor og klumpete maskin, som ifølge PCMag, ikke burde være særlig fristende som en 2-i-1-løsning med tanke på vekt og størrelse. Den økte vekten og størrelsen blir imidlertid rettferdiggjort ved at maskinen er blitt bedre enn forløperen.

Den har blitt utstyrt med større batteri, GPU med mer kraft og en 4K skjerm. Med på kjøpet får du også en stylus. Det er imidlertid ikke noe sted å oppbevare pennen når den ikke er i bruk. Tastaturet er utstyrt med NumPad, men The Verge og PCMag er uenige om hvorvidt det er behagelig å skrive på. Pekeplaten er rett og slett dårlig.

Fingeravtrykkleser er plassert på høyre side av maskinen og lett å bruke uansett om maskinen er i PC-eller nettbrettmodus. Webkameraet er dessuten utstyrt med infrarøde sensorer for innlogging via ansiktsgjenkjenning. Høyttalerne i maskinen er middelmådige.

Batteritiden er til tross for den lyssterke og strømslukende 4K-skjermen solid og maskinen kommer seg ifølge PCMag enkelt gjennom en arbeidsdag uten å måtte lade. The Verge lar seg imidlertid skuffe over at batteriet tømmes raskt. En forklaring på dette er at de har ulike konfigurasjoner av maskinen i sine tester. Hodetelefonutgang er på plass, og den kan dessuten lade andre enheter via en av USB-inngangene, også i hvilemodus.

Maskinen er et forsøk på å nå alle mulige behov en måtte ha. Denne gjør alt, men er stor og tung, batterilevetiden er ikke alltid den beste og moroa kommer til en høy pris.

Produktspesifikasjoner: (HP Spectre x360 15-DF0000no)
Type: 2-i-1
Operativsystem: Windows 10 Home
Mål (hbd): 250 x 361 x 19,3 mm
Vekt: 2,18 kg
Skjerm: 15,6”, 16:9, 3840 x 2160 px, 282 PPI
Prosessor: Intel Core i7 8565U (1,8 GHz)
RAM: 16 GB
Lagringsplass: 512 GB SSD
Ekstern lagring: SDHC, SDXC, Secure Digital
Kamera: Webkamera
Batteri: Opptil 17,5 timer
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #hp #spectre #2-i-1

HP Spectre X2 (2017)

Med et design tydelig inspirert av Surface Pro blir den naturlig nok sammenlignet med denne. Spectre x2 er imidlertid prismessig en del billigere enn konkurrenten. Den nye utgaven har også blitt utstyrt med en integrert skjermstøtte.

Hodetelefonutgang er på plass, men ellers er det lite tilkoblingsmuligheter å spore. Stylusen som følger med har imidlertid fått en liten løkke festet i maskinen til oppbevaring.

Tastaturet, som følger med, kobles enkelt til maskinen og imponerer hvert fall The Verge. Bakbelyste taster med bra skrivekomfort trekker også opp. Pekeplaten imponerer ikke like mye. Wired lar seg ·begeistre av både kvaliteten og lysstyrken til skjermen sammen med ytelsen til prisen.

Ytelsen på maskinen er ikke enorm og den kan få problemer om man arbeider med krevende programmer. Viftelyd kommenteres også på som et problem ettersom man ikke nødvendigvis er nødt å presse maskinen noe særlig før viften går for fullt.

Avhengig av bruken vil batteriet kunne holde gjennom en arbeidsdag. Uansett lader den 50 % på kun 30 minutter så man trenger ikke mye lading før man kan løpe videre. Med tanke på konkurrentene som Surface Pro er og blir er batteriet største ankepunktet.

Produktspesifikasjoner: (HP Spectre x2 12-C080no)
Type: Nettbrett
Operativsystem: Windows 10 Home
Mål (hbd): 207 x 293,9 x 7,7 mm
Vekt: 780 g
Skjerm: 12,3”, 15:10, 3000 x 2000 px, 293 PPI
Prosessor: Intel Core i5 7260U (2,2 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 512 GB SSD
Ekstern lagring: microSDHC, microSDXC, microSD
Kamera: 13 megapiksler (hovedkamera) og 5 megapiksler (frontkamera)
Batteri: Opptil 8 timer
Lanseringsår: 2017

Les saken

#nettbrett #hp #spectre