Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vaffeljern

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

18 treff

Hvilket vaffeljern steker de beste vaflene?

Vafler er en folkekjær favoritt, men det er mer enn god røre som skal til for å steke den perfekte platen.

Les saken

#vaffeljern #wilfa #coline #åviken #philips #obh-nordica #sage #biltema #clas-ohlson

Årets beste vaffeljern

I snitt spiser nordmenn vafler hver tredje uke, da gir det mening å investere i et godt vaffeljern.

Les saken

#vaffeljern #wilfa #coline #åviken #philips #obh-nordica

Wilfa WAS-623

Enkeltjern: Wilfa WAS-623 vaffeljern steker bra og er lett å bruke. Det sier i fra når vaffelen er ferdig, og det følger med øse og oppskriftshefte. Vaffeljernet kan oppbevares stående og kan derfor potensielt ta lite skapplass. Steker jevne og fine vafler, som er sprø utenpå og myke inni.

Les saken

#vaffeljern #wilfa

Wilfa WAD-619B

Dobbeltjern: Wilfa WAD-619B er et helt greit vaffeljern. Det kan lagres stående. Stekeresultatet er ikke all verden, da vaflene blir ujevne og flate. Det er ikke lett å få teken på termostatjusteringen, og det er omtrent like vanskelig å få ut vaffelen uten at den rives opp.

Les saken

#vaffeljern #wilfa

Wilfa WAD-518

Dobbeltjern: Kildene er uenige om prestasjonene til Wilfa WAD 518. Ifølge Hyttemagasinet og Klikk er stekeresultatet bra, og vaflene blir sprø. Testen fra Icakuriren mener derimot at jernet gir flate og fettete vafler. Jernet har varmestyring og lampe som lyser når vaffelen er ferdig, men Icakuriren synes lampen lyser altfor tidlig. Klikk opplever at det er enkelt å beregne røre med øsa som følger med, men Hyttemagasinet og Icakuriren er ikke helt enige. Kan stå på høykant.

Les saken

#vaffeljern #wilfa

Sage Smart Waffle

Dobbeltjern: Dette vaffeljernet er av svært høy kvalitet og steker alltid med topp resultat. Sage Smart Waffle er også morsomt å bruke, er stabilt og har forskjellige innstillinger for forskjellige typer vafler - belgisk, klassisk, sjokolade og buttermilk. Det lager derimot ikke de tradisjonelle vaffelhjertene, disse blir firkantede. Det som trekker ned er den stive prisen, i tillegg til steketiden som er noe lang.

Les saken

#vaffeljern #sage

Sage No-mess Waffle

Enkeltjern: Dette er kvalitet, men også dyrt. Sage No-mess Waffle lager ikke de typiske norske vaflene, da de er tykkere og minner mer om belgiske vafler. Men resultatet er bra, med jevne og sprø vaffelhjerter som kan dras lett fra hverandre. Prisen trekker derimot ned, i tillegg til den lange steketiden. Jernet har lyd og lyssignal som indikerer når vaflene er ferdige.

Les saken

#vaffeljern #sage

Philips Fiesta HD4472

Enkeltjern: Philips Fiesta HD4472 er et praktisk og effektivt vaffeljern som har en lang ledning og er lett å håndtere. Temperaturen er noe vanskelig å regulere.

Les saken

#vaffeljern #philips

OBH Nordica 6956

Dobbeltjern: OBH Nordica 6956 gir fine og jevne vafler. Men de er for tunge og mangler luft, og blir heller ikke sprø nok. Håndtaket blir veldig varmt.

Les saken

#vaffeljern #obh-nordica

OBH Nordica 6953

Enkeltjern: OBH Nordica 6953 er et enkelt vaffeljern med pent design som steker greit. Det oppleves som upraktisk å rengjøre. Fin størrelse på platene, steker jevnt, og vaflene blir luftige.

Les saken

#vaffeljern #obh-nordica

OBH Nordica 6952

Enkeltjern: OBH Nordica 6952 steker ujevnt på de første platene, men blir bedre etterhvert. Det er lett å rengjøre, og en lysindikator slukker når vaffelen er ferdig.

Les saken

#vaffeljern #obh-nordica

Coline enkelt vaffeljern

Enkeltjern: Coline vaffeljern steker greie vafler, er brukervennlig og tar lite plass. Det er også svært gunstig i pris sammenlignet med andre vaffeljern. Når vaffelen er ferdig lyser en lampe. En ulempe med jernet er at det oppleves som vanskelig å rengjøre.

Les saken

#vaffeljern #coline

Clas Ohlson Waffle Maker

Enkeltjern: Testen fra DinSide mener at Clas Ohlson Waffle Maker blir varmt fort, og også har en rask steketid, men stekeresultatet er dårlig. Vaflene blir ikke jevnt stekt, det er vanskelig å beregne røre, og jernet virker ikke solid i hengslene. Ifølge DinSide bør du unngå dette jernet med mindre du vil ha små og kjipe vafler. Mitt Kök mener derimot at jernet gir jevnt stekte og sprø vafler, på kort steketid.

Les saken

#vaffeljern #clas-ohlson

Biltema Vaffeljern

Enkeltjern: Vaffeljernet fra Biltema er billig, og kvaliteten er også deretter. Det er vanskelig å beregne røre i jernet slik at vaflene verken flyter ut eller blir for små. Vaflene blir skuffende flate, altfor myke og ujevnt stekt. Steketiden er derimot rask.

Les saken

#vaffeljern #biltema

Åviken 907

Enkeltjern: Åviken 907 er et vaffeljern som gir vaflene en sprø overflate og god smak. Vaflene blir jevne, hver gang. Det er lett å rengjøre, og lampen indikerer når vaffelen er ferdig. Den er testvinner i Råd & Rön ettersom den scoret høyt på sikkerhet og brukervennlighet.

Les saken

#vaffeljern #åviken

Åviken 906

Dobbeltjern: Åviken 906 er et veldig bra vaffeljern, som steker jevnt brune vafler som også er sprø. Det kan lagres stående, og håndtaket gir et stødig grep.

Les saken

#vaffeljern #åviken

Åviken 905

Dobbeltjern: Åviken 905 gir små vafler, og det går lite røre i hver av platene. Om man ikke passer på vil røra tyte ut. Selv om det har temperaturjustering blir vaflene for godt stekt, og også ulikt stekt på hver side. Kan lagres på høykant.

Les saken

#vaffeljern #åviken

Åviken 904

Enkeltjern: Til tross for at jernet smøres mellom hver steking, er det umulig å få ut vaffelplata uten at den rives opp. Flere tester er enige om at Åviken 904 bruker lang tid på å varmes opp, og det også har lang steketid. Det mangler termostatjustering, og har heller ingen indikator for når vaflene er ferdige. Testen fra Icakuriren mener derimot at jernet gir jevne og gode vafler.

Les saken

#vaffeljern #åviken