Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sage

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test.

Les saken

#slowcooker #crock-pot #sage #russell-hobbs #cuisinart #kitchenaid

De beste kjøkkenmaskinene

Med en kjøkkenmaskin kan du lage alt fra eggedosis til store gjærbakster enkelt og greit. Under har vi har samlet tester av de beste mikserne på markedet slik at du enkelt kan velge den beste maskinen for deg og ditt behov.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood #kitchen-aid #sage #smeg #electrolux #kitchenaid #bosch

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

De kvikkeste espressomaskinene

Vil du ta kaffebryggingen hjemme ett steg videre? Vi gir deg oversikt over espressomaskinene av god kvalitet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espressomaskin #delongi #espresso #miele #delonghi #philips #siemens #melitta #bosch #sage #francisfrancis #illy #saeco #krups #jura #smeg #gaggia

Hvilket vaffeljern steker de beste vaflene?

Vafler er en folkekjær favoritt, men det er mer enn god røre som skal til for å steke den perfekte platen.

Les saken

#vaffeljern #wilfa #coline #åviken #philips #obh-nordica #sage #biltema #clas-ohlson

Sage the Scraper Mixer Pro

Sage the Scraper Mixer Pro får skryt for smarte løsninger, en god timerfunksjon, pent design og at den er en god, men ikke eksepsjonell maskin til å kna, blande, vispe og piske.

Maskinen får minuspoeng for å bevege seg under tung belasting som store brøddeiger. I tillegg er den litt treg, særlig på visping. Flere kommenterer på den medfølgende "K-spaden" som skraper sidene slik at du slipper du å måtte gjøre dette manuelt.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 9,3 kg
Bredde: 36 cm
Høyde: 36 cm
Dybde: 20 cm
Watt: 1000
Lyd:(dBA): 73
Kapasitet: 4,7 / 3,8 liter

Kjøkkenmaskinene the Scraper Mixer Pro og the Bakery Boss er produsert av australske Breville, og selges under navnet Sage i Norge, men under navnet Gastroback i Tyskland.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #sage

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus er en såkalt «multi-cooker» som har flere funksjoner. Den lager luftig ris og risotto, i tillegg til å være en slow cooker. Resultatet blir strålende, ifølge testen fra Trusted Reviews. Kvaliteten er også solid og god når det gjelder selve apparatet.

Maskinen kommer med en sleiv, litermål og en steamer i rustfritt stål. Selve beholderen er non-stick. Den har en kapasitet på 3, 7 liter. Det er fem innstillinger: risotto, sauté/sear, rice/steam, slow cooker low og slow cooker high. Den fungerer godt på alle de forskjellige innstilingene, men har kun manuell styring og ingen timer. Det som trekker ned er den høye prisen, ifølge Trusted Reviews.

Les saken

#slowcooker #sage

Sage The Fast Slow Pro

Sage The Fast Slow Pro er en bra multi-cooker med mange gode funksjoner for forskjellige typer mat. Den har en digital timer som teller ned koketiden. Man kan også lagre forhåndsinnstillinger på koketid og varme. Beholder og lokk kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Slow cookeren får plusspoeng for at utsiden og hankene ikke varmes opp, samt at den er lett å rengjøre. Det som trekker ned er det noe klumpete designet. Lokket er heller ikke gjennomsiktig.

Les saken

#slowcooker #sage

Sage the Bakery Boss

Sage the Bakery Boss får skryt for å være en god allrounder som er brukervennlig og stille. Som lillebror the Scraper Mixer Pro, har Bakery Boss en praktisk timerfunksjon og "K-spaden" som skraper sidene med som standard. Den leverer solid resultater på alle områder og lager luftige rører og deiger.

Det Bakery Boss trekkes for er en noe stiv pris og den tunge glassbollen som flere mener er unødvendig knotete å håndtere.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 7,5 kg
Bredde: 41 cm
Høyde: 36 cm
Dybde: 21,5 cm
Watt: 1200
Lyd (dBA): 74
Kapasitet: 4,7 / 3,8 liter

Kjøkkenmaskinene the Scraper Mixer Pro og the Bakery Boss er produsert av australske Breville, og selges under navnet Sage i Norge, men under navnet Gastroback i Tyskland.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #sage

Sage Smart Waffle

Dobbeltjern: Dette vaffeljernet er av svært høy kvalitet og steker alltid med topp resultat. Sage Smart Waffle er også morsomt å bruke, er stabilt og har forskjellige innstillinger for forskjellige typer vafler - belgisk, klassisk, sjokolade og buttermilk. Det lager derimot ikke de tradisjonelle vaffelhjertene, disse blir firkantede. Det som trekker ned er den stive prisen, i tillegg til steketiden som er noe lang.

Les saken

#vaffeljern #sage

Sage Oracle BES980UK

Espressomaskin, halvautomatisk: Sage Oracle BES980UK lager godt balansert kaffe, som får fram alle nyanser. Kaffen får også god konsistens. Maskinen er enkel å betjene og har blant annet et display der man kan følge med på temperaturen.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espresso #espressomaskin #sage

Sage No-mess Waffle

Enkeltjern: Dette er kvalitet, men også dyrt. Sage No-mess Waffle lager ikke de typiske norske vaflene, da de er tykkere og minner mer om belgiske vafler. Men resultatet er bra, med jevne og sprø vaffelhjerter som kan dras lett fra hverandre. Prisen trekker derimot ned, i tillegg til den lange steketiden. Jernet har lyd og lyssignal som indikerer når vaflene er ferdige.

Les saken

#vaffeljern #sage

Sage by Heston Blumenthal blender BBL910 UK

Sage by Heston Blumenthal blender BBL910 UK har en motor på 2200W, Tritankanne på 2L og er middels høylytt til tross for den kraftige motoren, mener de fleste. Blenderen knuser is på halvparten av tiden som er angitt,og suppe og smoothie blir velmikset og fluffy. Parmesan smuldres lett, pestoen blir jevn og samles rundt rund kniven - de glatte veggene i kanna gjør at det er lett å skrape ut alt. De fleste mener også at oppvasken går knirkefritt. Med nesten toppkarakter hos de aller fleste kom blenderen ut som best i test hos Aftonbladet.

Les saken

#blender #sage