Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Produktet er 14 av 19 i samletesten Én juleribbe får slakt

Henriettes Juleribbe

Henriettes Juleribbe får en treer av Dagbladet. Denne er en såkalt familieribbe, som vil si at ytrfileten sitter på i forlengelse av ribba, skriver Dagbladet. Ifølge testpanelet gir det vekslende resultat, ettersom det er to forskjellige kjøttstykker som følgelig burde tilberedes på to forskjellige måter. Som et resultat blir dette ikke spesielt bra. Ytrefileten er for mager til å tilberedes som en ribbe, og selve ribba hadde vært tjent med høyere fettprosent. Men det er ikke bare negative ord, ribba dufter og smaker greit, om noe tørt ifølge Dagbladet.

Under kan du lese mer om hvordan Henriettes Juleribbe er blitt tatt imot av testkildene.

40/100

Testresultat

Henriettes Juleribbe

Resultatet er basert på 1 test

Dagbladet (2019)

Det hele blir alt for tørt. Les saken (krever medlemskap)

40
#juleribbe #henriettes-juleribbe #ribbe

Én juleribbe får slakt

Det er store kvalitetsforskjeller blant årets svineribber. Sjekk hvilken juleribbe som er best, samt hvilken som får både en sekser og en toer på terningen i vår samletest. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester