Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ribbe

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

20 treff

Én juleribbe får slakt

Det er store kvalitetsforskjeller blant årets svineribber. Sjekk hvilken juleribbe som er best, samt hvilken som får både en sekser og en toer på terningen i vår samletest.

Les saken

#juleribbe #ask #ribbe #first-price #kolonihagen #julens-klassikere #coop #gilde #prima #folkets-tynnribbe #henriettes-juleribbe #finsbråten #prima-jæren #grøstad-går

Prima Tynnribbe Fryst

Prima Tynnribbe Fryst gjør det dårlig i VGs test, med en toer på terningen. Testpanelet mener svoren er slurvete rutet. Ribba får også trekk for å ha en «fettlomme» nederst. Kjøttet er seigt med trist og seig svor, med noe syrlig smak. TV 2 gir ribba en treer. De synes den er kjedelig. Den er ikke vond, men ikke god heller. Svoren er seig og kjøttet er tørt, ifølge testpanelet.

Les saken

#juleribbe #prima #ribbe

Prima Tynnribbe Fersk

Prima Tynnribbe Fersk får ikke mer enn en treer av Dagbladet. Testpanelet beskriver ribba som tørr, både i utseende og smak. Det er ikke nok fett i denne til å tilføre den saftigheten kjøttet trenger. Tørt og trist konkluderer Dagbladet.

Les saken

#juleribbe #prima #ribbe

Kolonihagen Tynnribbe

Kolonihagen Tynnribbe gjør det skarpt i testen fra VG, og ender med en femmer på terningen. I Dagbladet får den enda en prikk på terningen, og de triller en sekser. Ribba får poeng for smaken, samt svoren og marmoreringen. Det trekkes litt da kjøttet blir noe løst på grunn av utstrakt mørhet i teksturen, skriver VG. Dagbladet lovpriser ribba for dens lyse, perfekte svor, ribbas duft, fine lag med fett og saftige kjøtt som smaker utmerket. En fest i munnen, legger de til.

Les saken

#juleribbe #kolonihagen #ribbe

Julens Klassikere Tynnribbe Fryst

Julens Klassikere Tynnribbe Fryst får en treer av VG. Fargen er fin og det samme er marmoreringen, men smaken er bare grei. I tillegg er ribba tørr. Fettet har ikke smeltet under svoren, og ribba er ikke rutet jevnt.

Les saken

#juleribbe #julens-klassikere #ribbe

Julens Klassikere Tynnribbe Fersk

Julens Klassikere Tynnribbe Fersk gjør det middels i VGs test. Den har en fin farge, ribba er saftig og mør, men smaken er bare ok. Fettet minner om gelé. Svoren er fin, men ikke øverste kvalitet. Dagbladet mener også at denne ribba kun er middels. Den er fin og marmorert, men ikke så saftig som panelet håpet. Den dufter litt metallisk, som også setter preg i smaken. Kommer ikke ferdig rutet.

Les saken

#juleribbe #julens-klassikere #ribbe

Jæren Smak Tynnribbe

Jæren Smak Tynnribbe gjør det bra i testen fra TV 2. Den får terningkast fem og får skryt for at den er saftig, mør og har sprø svor. Faktisk er kjøttet nesten for mørt, noe som trekker ribba ned litt. Testpanelet savner litt tyggemotstand.

Les saken

#juleribbe #prima-jæren #ribbe

Henriettes Juleribbe

Henriettes Juleribbe får en treer av Dagbladet. Denne er en såkalt familieribbe, som vil si at ytrfileten sitter på i forlengelse av ribba, skriver Dagbladet. Ifølge testpanelet gir det vekslende resultat, ettersom det er to forskjellige kjøttstykker som følgelig burde tilberedes på to forskjellige måter. Som et resultat blir dette ikke spesielt bra. Ytrefileten er for mager til å tilberedes som en ribbe, og selve ribba hadde vært tjent med høyere fettprosent. Men det er ikke bare negative ord, ribba dufter og smaker greit, om noe tørt ifølge Dagbladet.

Les saken

#juleribbe #henriettes-juleribbe #ribbe

Grøstad Økologiske Familieribbe

Grøstad Økologiske Familieribbe er best i test hos TV 2. De synes ribba lukter kraftig og godt. Den har også masse fett og er svært saftig. Testpanelet berømmer kjøttets konsistens og den suverene smaken. Det eneste som trekker denne ribbe ned fra en sekser er at svoren ikke er sprø nok, men panelet legger til at dette nok kan oppnås med mer kjærlig het i stekeprosessen.

Les saken

#juleribbe #grøstad-går #ribbe

Gilde Tynnribbe Fryst

Gilde Tynnribbe Fryst får en toer av VG. Ribba er ifølge testpanelet kompakt og tørr. Smaken er nøytral, og den er ujevnt rutet. Svoren poppet ikke, og det ser ikke ut til at fettet har smeltet. Langt unna noe festmat skriver VG. TV 2 er imidlertid ganske uenige, da de gir en firer. De beskriver kjøttet som saftig og god på smak.

Les saken

#juleribbe #gilde #ribbe

Gilde Juleribbe Fersk

Gilde Juleribbe Fersk gjør det ganske bra i Dagbladets test. Ifølge testpanelet ser den nærmest perfekt ut, svoren er gylden og sprø. Ribba har fine lag med både fett og kjøtt, enn noe ujevnt fordelt. Kjøttets konsistens er fin, og er passe saftig, ifølge Dagbladet. Ribba mangler likevel det lille ekstra.

Les saken

#juleribbe #gilde #ribbe

Folkets Tynnribbe Fryst

Folkets Tynnribbe Fryst får ikke mer enn en ener på terningen av VG. Ribba er veldig tørr, og svoren har en syrlig og kvalmende usmak. Ferdig rutet med lite fettmarmorering.

Les saken

#juleribbe #folkets-tynnribbe #ribbe

Folkets Tynnribbe Fersk

Folkets Tynnribbe Fersk får en firer av Dagbladet. Testpanelet beskriver en fin og feit ribbe som dufter godt, har poppet svor og er saftig. Smaken er mild og god, men ribba får litt trekk for å være litt beskjeden. Kanskje litt i overkant mye fett.

Les saken

#juleribbe #folkets-tynnribbe #ribbe

First Price Ribbe

First Price-ribba får terningkast seks av VG. Testpanelet beskriver ribba som saftig, med knasende sprø svor og veldig god smak. Fettmarmoreringen er fin, og kjøtt og fett er bra fordelt. First Price får derimot ikke like god score av Dagbladet. Faktisk triller de ikke mer enn en treer på terningen. Ifølge deres testpanel dufter den kraftig og godt, og svoren er greit sprø. Smaken er litt syrlig, men konsistensen er saftig og god. Men totalt sett bare helt grei mener Dagbladet. TV 2 stiller seg på lag med Dagbladet, men trekker enda en prikk på terningen og gir den en toer. De beskriver kjøttet som kjedelig og at det smaker litt gammelt. Svoren er seig. Denne kommer ikke ferdig rutet.

Les saken

#juleribbe #first-price #ribbe

Finsbråten Ribbe

Finsbråten Ribbe får en femmer i Dagbladet. De gir den poeng for en god duft, god balanse mellom kjøtt og fett og at den er saftig. Konsistensen er fast og mør. Smaker ferskt og fint skriver Dagbladet.

Les saken

#juleribbe #finsbråten #ribbe

Coop Tynnribbe Hampshire Fryst

Coop Tynnribbe Hampshire Fryst scorer middels, med en firer av VGs testpanel. Kjøttet er saftig og mørt, til tross for at det ser tørt ut. Ribba får trekk for slurvete skjæring og lite smak. Bare halvparten av ribba var rutet.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Coop Tynnribbe Hampshire Fersk

Coop Tynnribbe Hampshire Fersk får en firer av VG. Til tross for at den kommer ferdig rutet er den vanskelig å skjære opp da den har skråkuttet bein, skriver VG. Smaken er grei, og kjøttet er mørt og saftig. Ribba får minuspoeng for å ha en «fettlomme» nederst.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Coop Tynnribbe Fryst

Coop Tynnribbe Fryst er en helt grei ribbe ifølge VG. Fargen er fin, kjøttet er saftig og mørt. Det trekkes imidlertid for ujevnt rutet svor, som også er seig. Ribba popper dårlig da den har for lite fett. Det trekkes også for lite smak.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Coop Tynnribbe Fersk

Coop Tynnribbe Fersk splitter testkildene, da den kun får en ener av VG, men en femmer i Dagbladet. Testpanelet i VG skriver at svoren popper bra, men at både svor og fett smaker elendig. Kjøttet lukter en antydning til surt mener de også. I Dagbladet er de derimot svært fornøyde med ribbas utseende, og den milde, søte duften. Svoren er fint poppa. Kjøttet er mørt og saftig. Den er mild og god på smak mener Dagbladet. TV 2 havner midt i mellom og gir ribba en treer. Testpanelet der mener den er ok, men at svoren har en rar og litt gammel smak.

Les saken

#juleribbe #coop #ribbe

Ask Tynnribbe

Ask Tynnribbe får toppscore av VG, som triller en sekser på terningen. De skriver at ribba er saftig og mør, med fin farge. Marmoreringen er god og svoren er sprø. Smaken er utrolig god, den smelter nærmest i munnen.

Les saken

#juleribbe #ask #ribbe