Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Produktet er 10 av 19 i samletesten Én juleribbe får slakt

First Price Ribbe

First Price-ribba får terningkast seks av VG. Testpanelet beskriver ribba som saftig, med knasende sprø svor og veldig god smak. Fettmarmoreringen er fin, og kjøtt og fett er bra fordelt. First Price får derimot ikke like god score av Dagbladet. Faktisk triller de ikke mer enn en treer på terningen. Ifølge deres testpanel dufter den kraftig og godt, og svoren er greit sprø. Smaken er litt syrlig, men konsistensen er saftig og god. Men totalt sett bare helt grei mener Dagbladet. TV 2 stiller seg på lag med Dagbladet, men trekker enda en prikk på terningen og gir den en toer. De beskriver kjøttet som kjedelig og at det smaker litt gammelt. Svoren er seig. Denne kommer ikke ferdig rutet.

Under kan du lese mer om hvordan First Price Ribbe er blitt tatt imot av testkildene.

53/100

Testresultat

First Price Ribbe

Resultatet er basert på 3 tester

100
TV2 Hjelper Deg (2019)

Lukter og smaker litt gammelt. Les saken

20
#juleribbe #first-price #ribbe

Én juleribbe får slakt

Det er store kvalitetsforskjeller blant årets svineribber. Sjekk hvilken juleribbe som er best, samt hvilken som får både en sekser og en toer på terningen i vår samletest. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester