Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Remarkable 2

Remarkable 2 setter, i motsetning til iPad og andre nettbrett, skriving i fokus. Brettet er laget for dem som skriver mye, og foretrekker et digitalt papir. Remarkable 2 er redesignet siden forrige utgave, den er blitt tynnere og materialet har gått fra plastikk til metall. På toppen av dette har de utviklet en bra funksjon som omgjør håndskrift til digital tekst. Det har også blitt lagt til en ny måte å lese på brettet, en utvidelse til Chrome, som gjør innlegg til ebøker du kan lese senere. Dette er ikke et nettbrett med den brede appellen til Apple eller Android, dette er laget til et spesifikt formål.

Designet er som sagt nytt, og Tom's guide trekker spesielt fram at det er utrolig smalt som positivt. Enda en forbedring er at Remarkable 2 har kvittet seg med den stive våkne-kappen og erstattet den med en mer klikkbar en.

Det er ingen nettbrett som kan måle seg med Remarkable 2 når det kommer til skriving, mener Tom´s guide. Man får virkelig følelsen av å skrive på ekte papir. Du har mange maler å velge mellom, og man kan også skrive i lag (på samme måte som i Photoshop). Man kan på den måten for eksempel lage et kart eller en graf, skrive dagbok eller planlegge en jobbuke. Når du er ferdig kan du synke notatene dine opp mot Android, iOS, macOS eller Windows 7 og senere.

Ytelsen er rask og god, og man kan kjapt veksle mellom apper, skriver Tom's guide. Produsenten hevder at brettet skal vare i to uker før du må lade, noe Tom's guide er enig i, dersom man bruker den en time eller mindre per dag.

Spesifikasjoner:
Type: Nettbrett
Operativsystem: Codex (Linux-basert)
Mål (hbd): 188 x 246 x 4.7 mm
Vekt: 403 g
Skjerm: 10,3”, 2736 x 1824 px, 267 PPI
RAM: 1 GB
Lagringsplass: 8GB
Minnekort: Nei
Kamera: Nei
Batteritid: 2 uker
Lanseringsår: 2020

Under kan du lese mer om hvordan Remarkable 2 er blitt tatt imot av testkildene.

79/100

Testresultat

Remarkable 2

Resultatet er basert på 3 tester

Tek.no (2020)

Skriveopplevelsen var allerede god i den første versjonen, og den er blitt enda noen hakk bedre nå, Les saken

83
DinSide (2020)

Det norske brettet imponerer oss stort. Les saken

80
Tom's Guide (2020)

The reMarkable 2 makes the most unique tablet even better. Les saken

75
#nettbrett #remarkable

Her er de beste nettbrettene i 2020

Suveren seier til én produsent. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Her er de beste nettbrettene i 2020