Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Samsung RS67N8210SL

Samsung RS67N8210SL er et stilfullt og moderne side by side-kjøleskap som er klargjort for bruk med Wifi. Det får skryt av testerne for at det kjøler og fryser matvarer raskt, noe som både hindrer bakterievekst og gjør at maten holder seg bedre over lengre tid. Kjøleskapet får også skryt for at det holder en stabil og nøyaktig temperatur. Det er i tillegg energieffektivt og har et sikkert flammehemmende stoff på baksiden av skapet.

Which? mener at noen av kjøleskapets deler er lite brukervennlige, men anbefaler likevel kjøleskapet til leserne sine. Det eneste de trekker for er at hyllene ikke passer kjempegodt til store flasker og at noen av hyllene blir svært kalde, noe som kan være negativt hvis du plasserer f.eks. melk eller juice i akkurat de hyllene.

Spesifikasjoner

Energiklasse: A+
Størrelse (BHD): 910 x 1780 x 770 mm
Netto Vekt: 128 kg
Støynivå: 39 dB
Wifi: Ja

Netto kjøleskap: 407 l
Netto midterste skuff: 39 l
Netto fryser: 202 l

Under kan du lese mer om hvordan Samsung RS67N8210SL er blitt tatt imot av testkildene.

75/100

Testresultat

Samsung RS67N8210SL

Resultatet er basert på 1 test

Which? (2018)

A fantastic home for your food. Les saken

75
#kjøleskap #kombiskap #frittstående-kjøleskap #samsung

Spar energi med de beste kjøleskapene

Fellesnevneren for kombiskapene som gjør det best i test er at alle er svært energieffektive. Her får du tips til hvordan du velger det beste kjøleskapet. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Spar energi med de beste kjøleskapene