Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #crock-pot

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test.

Les saken

#slowcooker #crock-pot #sage #russell-hobbs #cuisinart #kitchenaid

Crock-Pot SCV400

Crock-Pot SCV400 er en bra slow cooker i en mellomstor størrelse. Den lager porsjoner nok til 4-5 personer, og passer dermed til små familier. Både lokk og beholder kan vaskes i oppvaskmaskin, som er nyttig om man vil spare tid på rengjøring. Den har ingen digital timer, kun manuell styring. Dermed må du følge med på klokka ettersom den ikke automatisk vil forandre varmeinnstilling.

Slow cookeren får god karakter når det gjelder maten den lager. Testen fra Top Ten Reviews legger vekt på at den beholder mye av fuktigheten, slik at maten ikke blir tørr i prosessen. Det følger med oppskrifter fra Crock-Pot, men dersom man skulle miste denne kan man gå inn på hjemmesiden deres.

Top Ten Reviews mener det som trekker ned er at ledningen er litt kort, samt at utsiden av beholderen og håndtakene blir svært varme. Pass derfor på å ikke brenne fingrene.

Les saken

#slowcooker #crock-pot

Crock-Pot Countdown Slow Cooker

Crock-Pot Countdown er en stor slow cooker med en digital timer slik at du kan forhåndsinnstille den. Beholderen er kjeramisk, som er solid men noe tungt – og når den i tillegg skal fylles med mat blir den i det tyngste laget. Det positive med dette er at den holder på varmen en god stund. Som nevnt er denne slow cookeren stor, og har nok kapasitet til å lage porsjoner til en stor familie.

Det som trekker ned er den lite intuitive måten man stiller inn timeren på. Den har et forholdsvis enkelt knappeoppsett, men der man tenker at man skal bruke "på"-knappen skal man egentlig bruke "select", før man bruker piltastene for å velge varme. Når man da velger "på" igjen, som man skulle tro startet maskinen, skrur man den i stedet av. Dette er frustrerende, ifølge testen fra Trusted Reviews.

.

Les saken

#slowcooker #crock-pot