Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #russell-hobbs

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Vannkokere til ulike behov

Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.

Les saken

#vannkoker #smeg #bosch #dualit #delonghi #kitchenaid #kenwood #breville #morphy-richards #braun #siemens #russell-hobbs #philips #eva-solo #electrolux

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test.

Les saken

#slowcooker #crock-pot #sage #russell-hobbs #cuisinart #kitchenaid

Russell Hobbs Luna

Vannkokeren Luna fra Russell Hobbs koker raskt opp vann og kan koke minimum én kopp om gangen. Den er lett å fylle på og løfte da den veier lite, i tillegg til at den er svært stillegående. Luna får trekk for å være vanskelig å rengjøre på innsiden, i tillegg til at det ikke er lett å fylle på vann rett i tuten. Heldigvis har den en knapp som enkelt lar deg åpne lokket med én hånd.

Rengjøring: Noe vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,7 l
Minimumsvolum: 3 dl
Vekt: 0,9 kg
Koketid 1 l: 2 m 30 s

Les saken

#vannkoker #russell-hobbs

Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker

Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker er en stilig slow cooker med en svart og matt finish, som man kan skrive på med kritt. Ved å bruke denne kan man altså for eksempel skrive små notater, hvilken matrett som lages, eller holde oversikt over oppskriften på en morsom måte. Den har en størrelse på 3,5 liter og har avtagbar lokk og beholder som kan vaskes i oppvaskmaskin. Testen fra Good Housekeeping er gjennomgående positiv, men likte ikke at vann samler seg ved kanten under lokket og at lokket rister når det koker. Ellers er den lett å bruke og fungerer som den skal.

Les saken

#slowcooker #russell-hobbs