Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Crock-Pot Countdown Slow Cooker

Crock-Pot Countdown er en stor slow cooker med en digital timer slik at du kan forhåndsinnstille den. Beholderen er kjeramisk, som er solid men noe tungt – og når den i tillegg skal fylles med mat blir den i det tyngste laget. Det positive med dette er at den holder på varmen en god stund. Som nevnt er denne slow cookeren stor, og har nok kapasitet til å lage porsjoner til en stor familie.

Det som trekker ned er den lite intuitive måten man stiller inn timeren på. Den har et forholdsvis enkelt knappeoppsett, men der man tenker at man skal bruke "på"-knappen skal man egentlig bruke "select", før man bruker piltastene for å velge varme. Når man da velger "på" igjen, som man skulle tro startet maskinen, skrur man den i stedet av. Dette er frustrerende, ifølge testen fra Trusted Reviews.

.

Under kan du lese mer om hvordan Crock-Pot Countdown Slow Cooker er blitt tatt imot av testkildene.

75/100

Testresultat

Crock-Pot Countdown Slow Cooker

Resultatet er basert på 1 test

Trusted Reviews (2016)

A huge capacity and countdown timer make this a good option for large families. Les saken

75
#slowcooker #crock-pot

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Langtidskokeren som lager maten for deg