Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #slowcooker

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test.

Les saken

#slowcooker #crock-pot #sage #russell-hobbs #cuisinart #kitchenaid

Sage The Risotto Plus

Sage The Risotto Plus er en såkalt «multi-cooker» som har flere funksjoner. Den lager luftig ris og risotto, i tillegg til å være en slow cooker. Resultatet blir strålende, ifølge testen fra Trusted Reviews. Kvaliteten er også solid og god når det gjelder selve apparatet.

Maskinen kommer med en sleiv, litermål og en steamer i rustfritt stål. Selve beholderen er non-stick. Den har en kapasitet på 3, 7 liter. Det er fem innstillinger: risotto, sauté/sear, rice/steam, slow cooker low og slow cooker high. Den fungerer godt på alle de forskjellige innstilingene, men har kun manuell styring og ingen timer. Det som trekker ned er den høye prisen, ifølge Trusted Reviews.

Les saken

#slowcooker #sage

Sage The Fast Slow Pro

Sage The Fast Slow Pro er en bra multi-cooker med mange gode funksjoner for forskjellige typer mat. Den har en digital timer som teller ned koketiden. Man kan også lagre forhåndsinnstillinger på koketid og varme. Beholder og lokk kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Slow cookeren får plusspoeng for at utsiden og hankene ikke varmes opp, samt at den er lett å rengjøre. Det som trekker ned er det noe klumpete designet. Lokket er heller ikke gjennomsiktig.

Les saken

#slowcooker #sage

Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker

Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker er en stilig slow cooker med en svart og matt finish, som man kan skrive på med kritt. Ved å bruke denne kan man altså for eksempel skrive små notater, hvilken matrett som lages, eller holde oversikt over oppskriften på en morsom måte. Den har en størrelse på 3,5 liter og har avtagbar lokk og beholder som kan vaskes i oppvaskmaskin. Testen fra Good Housekeeping er gjennomgående positiv, men likte ikke at vann samler seg ved kanten under lokket og at lokket rister når det koker. Ellers er den lett å bruke og fungerer som den skal.

Les saken

#slowcooker #russell-hobbs

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA er generelt god ifølge testen fra Choice. Testen trekker fram at apparatet fungerer godt og er lett å bruke, samt at riskokerfunksjonen er bra. Den får pluss for å ha en rørefunksjon, men dessverre fungerer ikke denne optimalt da den rører ujevnt. Kokeren har preprogrammerte innstillinger og den kan også brukes som en normal kokeplate da den kan kjøres på temperaturerer fra 75 til 230 grader.

Av negative bemerkninger trekker Choice fram at kondens samler seg under lokket, at beholder kan vaskes i oppvaskmaskin men at dette ikke er anbefalt, at håndtakene er litt små samt at det bare er én setting (lav).

Les saken

#slowcooker #kitchenaid

Cuisinart 3 in 1 Multi Cooker MSC-600XA

Cuisinart 3 in 1 Multi Cooker MSC-600XA får god score i testen fra Choice som vektlegger at den fungerer meget bra på høy og lav temperatur, at den er lett og rengjøre, samt at det følger med en detaljert og innholdsrik bruksanvisning med oppskrifter. Beholder og lokk kan vaskes i oppvaskmaskin. Knapper og navigering er enkle å bruke, med et digitalt display. Blant de negative tingene testen fra Choice nevner er at håndtakene blir svært varme og at den store beholderen er vanskelig å rengjøre for hånd og i oppvaskmaskinen. Slow cookeren får også trekk for at ledningen ikke kan fjernes.

Les saken

#slowcooker #cuisinart

Crock-Pot SCV400

Crock-Pot SCV400 er en bra slow cooker i en mellomstor størrelse. Den lager porsjoner nok til 4-5 personer, og passer dermed til små familier. Både lokk og beholder kan vaskes i oppvaskmaskin, som er nyttig om man vil spare tid på rengjøring. Den har ingen digital timer, kun manuell styring. Dermed må du følge med på klokka ettersom den ikke automatisk vil forandre varmeinnstilling.

Slow cookeren får god karakter når det gjelder maten den lager. Testen fra Top Ten Reviews legger vekt på at den beholder mye av fuktigheten, slik at maten ikke blir tørr i prosessen. Det følger med oppskrifter fra Crock-Pot, men dersom man skulle miste denne kan man gå inn på hjemmesiden deres.

Top Ten Reviews mener det som trekker ned er at ledningen er litt kort, samt at utsiden av beholderen og håndtakene blir svært varme. Pass derfor på å ikke brenne fingrene.

Les saken

#slowcooker #crock-pot

Crock-Pot Countdown Slow Cooker

Crock-Pot Countdown er en stor slow cooker med en digital timer slik at du kan forhåndsinnstille den. Beholderen er kjeramisk, som er solid men noe tungt – og når den i tillegg skal fylles med mat blir den i det tyngste laget. Det positive med dette er at den holder på varmen en god stund. Som nevnt er denne slow cookeren stor, og har nok kapasitet til å lage porsjoner til en stor familie.

Det som trekker ned er den lite intuitive måten man stiller inn timeren på. Den har et forholdsvis enkelt knappeoppsett, men der man tenker at man skal bruke "på"-knappen skal man egentlig bruke "select", før man bruker piltastene for å velge varme. Når man da velger "på" igjen, som man skulle tro startet maskinen, skrur man den i stedet av. Dette er frustrerende, ifølge testen fra Trusted Reviews.

.

Les saken

#slowcooker #crock-pot