Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Crock-Pot SCV400

Crock-Pot SCV400 er en bra slow cooker i en mellomstor størrelse. Den lager porsjoner nok til 4-5 personer, og passer dermed til små familier. Både lokk og beholder kan vaskes i oppvaskmaskin, som er nyttig om man vil spare tid på rengjøring. Den har ingen digital timer, kun manuell styring. Dermed må du følge med på klokka ettersom den ikke automatisk vil forandre varmeinnstilling.

Slow cookeren får god karakter når det gjelder maten den lager. Testen fra Top Ten Reviews legger vekt på at den beholder mye av fuktigheten, slik at maten ikke blir tørr i prosessen. Det følger med oppskrifter fra Crock-Pot, men dersom man skulle miste denne kan man gå inn på hjemmesiden deres.

Top Ten Reviews mener det som trekker ned er at ledningen er litt kort, samt at utsiden av beholderen og håndtakene blir svært varme. Pass derfor på å ikke brenne fingrene.

Under kan du lese mer om hvordan Crock-Pot SCV400 er blitt tatt imot av testkildene.

75/100

Testresultat

Crock-Pot SCV400

Resultatet er basert på 1 test

Top Ten Reviews (2018)

This is a great choice for a small family on a budget as it performs very well and creates delicious cooking results. Les saken

75
Beste priser
Cervera 831,- Til Prisjakt

Levert av:

#slowcooker #crock-pot

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Langtidskokeren som lager maten for deg