Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #d-link

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Barn2017

Sjekk hvilken babycall du bør kjøpe

Vi har samlet forbrukertester av babycaller fra norske og utenlandske anmeldere, og det er store variasjoner i resultatlisten. En kjøpeguide hjelper deg på vei til å finne babycallen som passer aller best for deg og din familie.

Les saken

#babycall #philips #nova #neonate #d-link #motorola #topcom #bt #padwico #luvion
Barn2015

Hvilken babycall er best i test?

En babycall kan være svært praktisk og til god hjelp for småbarnsforeldre, men det er mange ulike modeller å velge mellom. I denne testen viser vi resultatene fra babycalltester fra 2015.

Les saken

#babycall #philips #nova #padwico #neonate #d-link #motorola #topcom #bt

D-Link EyeOn DCS-855L

Nettbasert: D-Link EyeOn DCS-855L har ingen foreldreenhet, og du bruker i stedet Wi-Fi og en app på iOS- eller android-enheten din for å overvåke babyen og få varsler. Babyenheten har kamera som kan panorere, tilte og zoome (4X), og dette kan fjernstyres. Har temperaturmåler, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar bevegelsessensor- og mikrofonfølsomhet, og den kan spille vuggesanger. Den har også nattsyn, men Mirror mener dette har altfor lav kvalitet, og noen trekker for litt ustabil app. Bilde- og lydkvalitet er derimot ganske god. Den tar opp video og tar bilder som lagres på microSD (16 GB-kort er inkludert). Kan ev. brukes med eksternt USB-batteri. Bruker 2.4 GHz frekvensbånd. Babycallen kalles også D-Link EyeOn Baby Monitor HD 360. Gir mulighet til å koble til Wi-Fi uten passord, som kan være en sikkerhetsrisiko.

Les saken

#babycall #d-link

D-Link EyeOn DCS-825L

Nettbasert: D-Link EyeOn DCS-825L består av én videoenhet, som kobles til Wi-Fi og brukes sammen med app på iOS-, Android- eller Windows-enhet for overvåkning og varsler om lyd og bevegelse. Babycallen er enkel å bruke og installere, og videokvaliteten er god, selv i mørket. PC för Alla opplevde imidlertid at både bilde og lyd ble forvrengt på appen. Har toveiskommunikasjon og kan spille av vuggesanger, men PC för Alla mener kvaliteten er for dårlig. Har 4X digital zoom, nattsyn, stemmeaktivering, justerbar bevegelsessensor- og lydfølsomhet, samt temperaturmåler. Den må plugges i stikkontakt, eller du kan bruke ekstrernt USB-batteri (medfølger ikke). Har inngang for microSD, slik at du kan lagre bilder og videoer fra kameraet. Anmelderne mener den ikke er verdt den høye prisen.

Les saken

#babycall #d-link