Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #babycall

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

31 treff

Barn2017

Sjekk hvilken babycall du bør kjøpe

Vi har samlet forbrukertester av babycaller fra norske og utenlandske anmeldere, og det er store variasjoner i resultatlisten. En kjøpeguide hjelper deg på vei til å finne babycallen som passer aller best for deg og din familie.

Les saken

#babycall #philips #nova #neonate #d-link #motorola #topcom #bt #padwico #luvion
Barn2015

Hvilken babycall er best i test?

En babycall kan være svært praktisk og til god hjelp for småbarnsforeldre, men det er mange ulike modeller å velge mellom. I denne testen viser vi resultatene fra babycalltester fra 2015.

Les saken

#babycall #philips #nova #padwico #neonate #d-link #motorola #topcom #bt

Topcom BabyViewer 4500

Digital: Topcom BabyViewer 4500 er video-babycall med 3,5" LCD-fargeskjerm som kan henges på veggen og har zoom. Den har god bildekvalitet, er brukervennlig, måler temperaturen, har timer, nattsyn, nattlampe, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet og kan spille av vuggesanger. TV2-testen fra 2011 trekker noe for at man ikke kan skru av lyden på foreldreenheten, men det er volumkontroll på dagens versjon. Har rekkevidde på opptil 50 m innendørs og 300 m utendørs. Kameraenheten kan brukes med AAA-batterier, men disse må ev. kjøpes i tillegg. Det følger med oppladbart batteri til foreldreenheten, som lades på ca. 10 t. Har 4 kanaler og bruker 2.4 GHz-frekvensbånd.

Les saken

#babycall #topcom

Philips Avent SCD860

Nettbasert: Philips Avent SCD860 er en babyenhet med kamera (720p HD-kvalitet) som kan kobles til iOS- og android-enheter via Wi-Fi og en app. Den trekkes for at Wi-Fi-tilkoblingen ikke alltid fungerer når man skal sette opp babycallen, men brukervennligheten er ellers bra, og lyd- og bildekvalitet er svært god. Kameraet kan panorere og zoome, og dette kan styres i appen. Den gir mulighet til å legge til opptil ti kameraer og tre seere per kamera, og du kan velge f.eks. varslingsinstillinger og farge på nattlampe. Babycallen kan i tillegg spille av vuggeviser, har toveiskommunikasjon, justerbar lydfølsomhet, nattsyn, temperatur- og luftfuktighetsmåler og kameraenheten kan ta bilder og monteres på veggen. Er ikke batteridrevet og krever en trådløs Internett-tilkobling på 2,4 GHz. Kalles også Philips Avent uGrow Smart Baby Monitor.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD630

Digital: Philips Avent SCD630 er en video-babycall som er ganske lik SCD620, men denne versjonen har også nattlampe, panorering og 2X zoom (ikke fjernstyrt), temperaturmåler, vibreringsvarsling og større LCD-fargeskjerm på 3,5". Akkurat som forgjengeren har den også toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, nattsyn og kan spille vuggesanger. Får skryt for brukervennlighet og god lyd- og bildekvalitet, men eGarden mener signalene forstyrres lett av annet utstyr. Bruker FHSS-teknologi. Babyenheten kan monteres på veggen, men den kan ikke bruke batterier. Foreldreenheten går på oppladbart batteri, og BabyGearLab målte batteritiden til ca. 10 t slik produsenten oppgir, mens eGarden fikk over 15 t levetid. Maks rekkevidde er målt til rundt 225-280 m utendørs ved fri sikt, samt 28 m innendørs.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD620

Digital: Philips Avent SCD620 er en video-babycall som selger godt i Norge, men den får lav totalscore fra testkildene, hovedsaklig på grunn av for høy pris og kort rekkevidde. Forbrugerrådet Tænk målte maks gjennomsnittlig rekkevidde til 33 m innedørs og utendørs, og den gir signalproblemer så fort babyenheten er i en annen etasje enn foreldreenheten. Den har 2,7" LCD-fargeskjerm, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, jusertbar lydfølsomhet, nattsyn og kan spille av vuggesanger. Babyenheten kan henges på veggen, men den kan ikke bruke batterier. Foreldreenheten har oppladbart batteri som lades via mini-USB og skal holde i rundt 11 t i videomodus og ca. 12 t med kun lyd. Lydkvaliteten er imidlertid for dårlig og videokvaliteten er middels. Bruker FHSS-teknologi.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD603

Digital: Philips Avent DECT SCD603 har en babyenhet med video som kan monteres på veggen, men den er uten panorering, tilt og zoom. Den er enkel i bruk og har god bildekvalitet. Både PCMag og eGarden opplevde store forstyrrelser i signalene fra andre enheter og Wi-Fi, mens Which? melder om at det ikke er forstyrrelser i signalet. Bruker DECT-teknologi. Foreldreenheten har 2,4" fargeskjerm og oppladbart batteri som holder i opptil 12 t og bruker 2 t på oppladning. Babyenheten bruker vanlige AAA-batterier, og disse skal vare i inntil 3 t. Rekkevidden er på opptil 150 m. Babycallen har nattsyn, stemmeaktivering, nattlampe, kan spille vuggesanger og har lys som viser lydnivå i barnerommet.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD600

Digital: Philips Avent DECT SCD600 har video og 2,4" fargeskjerm, og bildekvaliteten er god i mørke rom. Which? opplevde at de oppladbare batteriene holdt i nesten 13 t i auto-skjermaktiveringsmodus og 6,5 t videomodus, som er bra sammenlignet med andre video-babycaller. Batteriene til babyenheten varer i ca. 9 t. Foreldre & Barn mener lydkvaliteten er god, til tross for noe skurring ved lengre rekkevidde utendørs. Which? opplevde også skurring innendørs fra tid til annen, og de mener noen vil ønske seg høyere makslyd. Babycallen forstyrres også av trådløst internett. Rekkevidden er oppgitt til 150 m, men Foreldre og Barn fikk til 40 m, og Which? fikk noe problemer allerede ved 15 m. Bruker DECT-teknologi, har nattlampe, stemmeaktivering og kan spille av vuggesanger.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD580

Digital: Philips Avent DECT SCD580 er etterkommeren til SCD353. SCD580 får skryt for signal- og lydkvalitet, samt at den har mange funksjoner, men flere savner kamera. Den har alt fra temperatur- og fuktighetsmåler, toveiskommunikasjon, nattlampe, kan spille av vuggesanger, har justering av lydfølsomhet og vibreringsvarsling. Den har i tillegg stjernehimmel-projektor, men kildene savner mer variasjon i projeksjonsbildene. Babycallen har 1,6" LCD-skjerm og lys som viser lydnivå ved babyenheten. Foreldreenheten bruker oppladbart batteri og lades på ca. 10 t på ladestasjon. Batterilevetiden skal være på opptil 18 t. Babyenheten kan også gå på batteri (ikke oppladbare). Rekkevidden er oppgitt til 330 m utendørs og 50 m innendørs. Bruker DECT-teknologi.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD570

Digital: Philips Avent DECT SCD570 er en brukervennlig babycall med god lydkvalitet. Rekkevidden skal være opptil 330 m ifølge produsenten, og BabyGearLab målte hele 335 m utendørs ved fri sikt og ca 27 m innendørs. Den har LCD-skjerm, toveiskommunikasjon, vibrasjonsvarsling, temperaturmåler, justerbar lydfølsomhet, nattlampe, kan spille av vuggesanger og har lysindikasjon for lydnivået ved babyenheten. Foreldreenheten har oppladbart batteri og ladestasjon, og skal ha ladetid på ca. 10 t og batteritid på ca.18 timer. BabyGearLab målte hele 25,5 t batterilevetid. Babyenheten kan også bruke batteri. Bruker DECT-teknologi.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD535

Digital: Philips Avent DECT SCD535 er en fin babycall med eksepsjonell lyd og god rekkevidde på opptil 330 m utendørs og 50 m innendørs. Batteritid på det oppladbare batteriet til foreldreenheten er opptil 24 t og ladetid er ca. 3 t. Babyenheten kan brukes med vanlige AA-batterier (ikke oppladbare). Den er brukervennlig, og har gode ekstrafunksjoner som temperatur- og luftfuktighetsmåler. Man kan kommunisere med babyen, og babycallen har lys som viser lydnivå ved babyenheten. Den har også vibreringsvarsling, nattlampe, kan spille av vuggesanger og har mulighet for justering av følsomhet. Den har LCD-skjerm og bruker DECT-teknologi.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD506

Digital: Philips Avent DECT SCD506 er etterkommeren til SCD505. SCD506 er forholdsvis rimelig og har god brukervennlighet. Forbrugerrådet Tænk har målt gjennomsnittlig rekkevidde til 103 m utendørs og innendørs, og dette var det beste resultatet i deres samletest av babycaller. Lydkvaliteten er imidlertid ikke helt på topp. Foreldreenhet skal holde i opptil 24 t på enten oppladbare eller vanlige AA-batterier, og babyenheten kan også gå på batterier. Den varsler med lyd og lys hvis den er utenfor rekkevidde. Den har også toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, nattlampe, kan spille vuggesanger og har lys som viser lydnivå i barnerommet. Bruker DECT-teknologi.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD505

Digital: Philips Avent DECT SCD505 babycall har meget god lyd uten forstyrrelser. Får pluss for toveiskommunikasjon, nattlampe, stemmeaktivering, justerbar følsomhet, at den kan spille av vuggeviser og har mulighet for konstant tilkobling. Den har lys som viser lydnivå ved babyenheten. Rekkevidden skal være på ca. 330 m utendørs og ca. 50 m innendørs. Bruker DECT-teknologi. I 2013 ga Foreldre & Barn minuspoeng for at den manglet oppladbare batterier, men i dag følger det med oppladbare batterier og batterilader til foreldreenheten, og de skal holde i inntil 24 t og lader på 8 t. I 2014 ga Helsingborgs Dagbladet/Wiseguide trekk for at babyenheten måtte plugges i stikkontakt, men i dag kan du også velge å bruke 4 vanlige AA-batterier som må kjøpes separat.

Les saken

#babycall #philips

Philips Avent SCD501

Digital: Philips Avent DECT SCD501 får poeng for brukervennlighet, godt signal og lydkvalitet, men trekkes for få funksjoner og kort rekkevidde innendørs. Utendørs er rekkevidden opptil 300 m slik prodsenten oppgir, men innendørs målte BabyGearLab rundt 23 m. Bayenheten kan ikke brukes med batteri, men foreldreenheten kan bruke enten oppladbare eller vanlige AA-batterier og skal holde i opptil 24 t. Har nattlampe, lydaktivering, lysindikator som viser lydnivå i barnerommet og bruker DECT-teknologi.

Les saken

#babycall #philips

Padwico 903

Analog: Padwico 903 er en analog og liten babycall som har enkelt oppsett. Den har vibrasjonsvarsling, justerbar følsomhet og varsler med lyd og lys når den kommer utenfor rekkevidde. Får trekk for lav lydkvalitet og mangel på display. Den har 4 kanaler og 8 selvvalgte koder. Har oppladbare batterier for både baby- og foreldreenhet. I en falltest utført av Råd & Rön gikk smådeler i stykker. Bruker 860 MHz-frekvensbåndet.

Les saken

#babycall #padwico

Padwico 835

Digital: Padwico 835 trekkes noe for dårlig lyd, og den har ikke display, men den er brukervennlig. Har automatisk kanalvalg, nattlampe, justerbar lydfølsomhet og vibrasjonsvarsling. Den lyser og lager lyd når den kommer utenfor rekkevidde. Både baby- og foreldreenhet har ladestasjon og oppladbart batteri som skal holde i 85 t i standbymodus. Rekkevidden skal være på opptil 600 m ved fri sikt. 863-870 MHz-frekvens.

Les saken

#babycall #padwico

Padwico 830

Analog: Padwico 830 får trekk for at den mangler display og for lav brukervennlighet. Den har justerbar følsomhet, men lydfølsomheten er likevel ikke god nok. Den trekkes også for dårlig byggekvalitet, som viste seg ved at smådeler falt av under en falltest utført av Råd & Rön i 2012. Den bruker oppladbare AAA-batterier på både baby- og foreldreenhet, og den scorer godt på batteritid. Rekkevidden er på opptil 800 m ved fri sikt. Den har nattlampe, vibrasjonsvarsling og varsler med lys og lyd når den er utenfor rekkevidde. Babycallen har 2 kanaler og 4 selvvalgte koder. Fungerer i 864-865 MHz-området.

Les saken

#babycall #padwico

NOVA Babycall SuperNOVA

Digital: NOVA Babycall SuperNOVA har stort display, er brukervennlig og opgitt rekkevidde på inntil 600 m ved fri sikt. Den scorer også høyt på batteritid – 4 døgns levetid i standby, ifølge Foreldre & Barn – og de får pluss for at begge enheter bruker oppladbare batterier. Den trekkes imidlertid for utydelig lyd og at batteriluken ble ødelagt under falltest utført av Råd & Rön. Babycallen oppfatter ikke svak lyd fra barnet like godt, og noen kilder opplever forstyrrelser i signalene. Babycallen har automatisk kanalvalg, nattlampe, følsomhetsjustering, vibreringsvarsling og temperaturmåler. Varsler med lyd og lys når rekkevidden overskrides og batteriet er svakt. Finnes i den nyere versjonen SuperNOVA D8.

Les saken

#babycall #nova

NOVA Babycall SmartNOVA

Digital: NOVA Babycall SmartNOVA får litt forskjellige tilbakemeldinger fra anmelderne. Vores Børn melder om helt klar lyd, mens Foreldre & Barn opplevde mye skurring. To av tre testere for Foreldre & Barn opplevde at batterilevetiden var på 72 t i standby, mens en annen tester fikk kortere batterilevetid. Den varsler på foreldreneheten med lyd og lys når det er svakt batteri, og både baby- og foreldreenheten har oppladbare batterier som lades på 5-6 t. Rekkevidden er opptil 450 m ved fri sikt. Den har display, toveiskommunikasjon, vibrasjonsvarsling, nattlampe og temperaturmåler. Plastdeler gir ingen stor kvalitetsfølelse, men den har ingen pulserende stråling eller mikrobølger i standby, ifølge produsenten. Har automatisk kanalvelger.

Les saken

#babycall #nova

Neonate BC-8000DV

Digital: Neonate BC-8000DV er en brukervennlig babycall med video, og du kan koble opptil fire babyenheter til samme foreldreenhet. Får pluss for størrelse, samt lyd- og bildekvalitet. Enhetene har oppladbart batteri som skal holde i opptil 25 t i standby, men ifølge Vores Børn er det kort levetid når du bruker videomodus. Rekkevidden skal være på opptil 800 m for lyd og 300 m for video ved fri sikt, og Vores Børn opplever at bildet forsvinner når vegger og tak skiller enhetene. Babyenhet kan henges opp og har 2X zoom, nattsyn, nattlampe og temperaturmåler. Foreldreenheten har touch screen, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, fjernstyrt justering av belysningen på baby-/kameraenheten, og du kan velge om du vil ha på både lyd og bilde eller bare én av delene. Strålingsnivået skal være lavt, ifølge produsenten.

Les saken

#babycall #neonate

Neonate BC-6500D

Digital: Neonate BC-6500D får skryt for god lydkvalitet, flott design og ingen støy, men Foreldre & Barn opplever at den forstyrres raskt hvis det er andre Neonate-babycaller i umiddelbar nærhet. Rekkevidden er på inntil 800 m ved fri sikt. Den har lyd- og lysvarsling når den har svakt batteri eller er utenfor rekkevidde. I tillegg har den toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, temperaturmåler, nattlampe, vibrasjonsvarsling, hodetelefonutgang og LCD-skjerm. Både baby- og foreldreenhet har oppladbare batterier og ladestasjoner, og den har hurtiglader for kjapp oppladning. Batterilevetid ble målt til ca. 24 t av Foreldre & Barn, og i standby skal den holde rundt 70 t. Babycallen har automatisk kanalvelger, avgir max 20 mW stråling ifølge produsenten, og du kan koble opptil tre babyenheter til den ene foreldreenheten.

Les saken

#babycall #neonate

Neonate BC-5800D

Digital: Neonate BC-5800D er en oppgradering av Neonate BC-5500A, og den gir valuta for pengene. Den er uten støy eller forstyrrelser på signalene, har god brukervennlighet og fin størrelse. Får noe trekk for at den ikke har toveiskommunikasjon og at man ikke kan koble til flere babyenheter til samme foreldreenhet. Har stemmeaktivering og justerbar lydfølsomhet. Den skal ha rekkevidde på opptil 800 m, og ifølge Vores Børn klarte den to etasjer og tykke murvegger. De oppladbare batteriene på både baby- og foreldreenheten lades opp i ladestasjonene på 3-4 t. Ifølge produsenten skal batteriene holde i inntil 80 t i standby og strålingsnivået skal ligge på max 20 mW. Har automatisk kanalvelger.

Les saken

#babycall #neonate

Neonate BC-5000A

Analog: Neonate BC-5000A er en analog og brukervennlig babycall med god rekkevidde på opptil 800 m ved fri sikt, og den fungerer også godt inne i murhus. Babycallen gir ingen forstyrrelser i signalene. Den har display, nattlampe, stemmeaktivering, følsomhetsjustering, måler innetemperatur og har vibreringsvarsling på foreldreenheten. Den varsler også med lyd og lys når den er utenfor rekkevidde eller det er svakt batteri. Babycallen har to kanaler og mulighet for 16 selvvalgte koder, og ifølge produsenten er strålingen på max 10mW. De oppladbare batteriene holder i minst 20 t. I denne testen har vi inkludert modellene BC-5000A og BC-5500A som den samme. Forskjellen på de to er at BC5500A lader via en base, og BC5000A lader via en plug-in adapeter.

Les saken

#babycall #neonate

Motorola MBP853CONNECT

Nettbasert: Motorola MBP853CONNECT har en babyenhet med kamera (HD-kvalitet) som kan monteres på vegg og brukes sammen med en foreldreenhet med 3,5" LCD-touch-/fargeskjerm, eller med en app for iOS- og android-enheter. Den har Wi-Fi og 2.4 GHz FHHS-teknologi. Den trekkes for dårlig lydkvalitet, lav bildekvalitet på foreldreenheten og noe problemer med tilkoblingen via Wi-Fi. Noen mener brukervennligheten er for dårlig. Den har toveiskommunikasjon, kan spille av vuggesanger, har nattsyn, stemmeaktivering, justerbar bevegelsessensor- og lydfølsomhet, måler temperatur og du kan panorere, tilte og zoome med kameraet fra app eller foreldreenhet. Du kan koble til et opptil 4 MBP853CONNECT-kameraer til samme babycall. Hvis du vil lagre video, kan du kjøpe et lagringssky-abonnement fra produsenten. Batteritid i videomodus er ca. 4,5 t og ca. 8,5 t med kun lyd. Var den beste av tre babycaller i Which? sin test av sikkerhet mot hacking.

Les saken

#babycall #motorola

Motorola MBP8

Digital: Motorola MBP8 er en billig, brukervennlig og veldig enkel babycall med god lydkvalitet, men den trekkes fordi den mangler en del fine funksjoner. F.eks. kan verken foreldreenhet eller babyenhet gå på batterier. Ifølge produsenten har den en rekkevidde på inntil 50 m. Har nattlampe, lydaktivert lys som viser lydnivå i barnerommet og den lager lyd hvis den kommer utenfor rekkevidde. Bruker DECT-teknologi.

Les saken

#babycall #motorola

Motorola MBP36S

Digital: Motorola MBP36S er video-babycall med 3,5" LCD-fargeskjerm som kan panorere, tilte og zoome ved hjelp av fjernstyring. Which? mener bildekvaliteten er bra, men det er ikke BabyGearLab enig i, og eGarden gir den bare godkjent. Den brukes sammen med en app, men denne fungerer dårlig. CNET mener den er brukervennlig, men BabyGearLab synes den er vanskelig i bruk. Babycallen viser romtemperatur, har nattsyn, toveiskommunikasjon og kan spille av vuggesanger. Du kan koble til opptil fire kameraer til babycallen og få split screen på foreldreeneten. Babycallen har 23 kanaler. Rekkevidden er opptil 50 m innendørs og 300 m utendørs. Which? mener den gir klar lyd uten forstyrrelser, mens CNET opplevde innimellom problemer med signalene selv med kort rekkevidde, og BabyGearLab er ikke imponert over lydkvaliteten. Batterilevetiden skal være mellom 6 og 8 t. Bruker FHSS-teknologi.

Les saken

#babycall #motorola

Luvion Prestige Touch 2

Digital: Luvion Prestige Touch 2 er en video-babycall med 7" LCD-fargeskjerm og touch-meny. Du kan koble opptil 4 kameraer til samme foreldreenhet, og du kan velge om du vil se video eller kun ha lyd. Kamera kan panorere, tilte og zoome. Du kan også sette inn SD-kort for å ta opp video. Har toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, lydfølsomhetsjustering, temperaturmåler, nattsyn og vuggesanger. Det er oppgitt inntil 300 m rekkevidde ved fri sikt, og produsenten opplyser om at strålingen er lav. Kameraenheten kan henges opp. Foreldreenheten har oppladbart batteri, og dette skal holde lenge ifølge Morther&Baby. Den får også skryt for god brukervennlighet og flott lyd- og bildekvalitet. Noen savner bevegelsessensor og synes foreldreenheten er for stor.

Les saken

#babycall #luvion

D-Link EyeOn DCS-855L

Nettbasert: D-Link EyeOn DCS-855L har ingen foreldreenhet, og du bruker i stedet Wi-Fi og en app på iOS- eller android-enheten din for å overvåke babyen og få varsler. Babyenheten har kamera som kan panorere, tilte og zoome (4X), og dette kan fjernstyres. Har temperaturmåler, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar bevegelsessensor- og mikrofonfølsomhet, og den kan spille vuggesanger. Den har også nattsyn, men Mirror mener dette har altfor lav kvalitet, og noen trekker for litt ustabil app. Bilde- og lydkvalitet er derimot ganske god. Den tar opp video og tar bilder som lagres på microSD (16 GB-kort er inkludert). Kan ev. brukes med eksternt USB-batteri. Bruker 2.4 GHz frekvensbånd. Babycallen kalles også D-Link EyeOn Baby Monitor HD 360. Gir mulighet til å koble til Wi-Fi uten passord, som kan være en sikkerhetsrisiko.

Les saken

#babycall #d-link

D-Link EyeOn DCS-825L

Nettbasert: D-Link EyeOn DCS-825L består av én videoenhet, som kobles til Wi-Fi og brukes sammen med app på iOS-, Android- eller Windows-enhet for overvåkning og varsler om lyd og bevegelse. Babycallen er enkel å bruke og installere, og videokvaliteten er god, selv i mørket. PC för Alla opplevde imidlertid at både bilde og lyd ble forvrengt på appen. Har toveiskommunikasjon og kan spille av vuggesanger, men PC för Alla mener kvaliteten er for dårlig. Har 4X digital zoom, nattsyn, stemmeaktivering, justerbar bevegelsessensor- og lydfølsomhet, samt temperaturmåler. Den må plugges i stikkontakt, eller du kan bruke ekstrernt USB-batteri (medfølger ikke). Har inngang for microSD, slik at du kan lagre bilder og videoer fra kameraet. Anmelderne mener den ikke er verdt den høye prisen.

Les saken

#babycall #d-link

CAPiDi by Padwico

Digital: CAPiDi by Padwico er en enkel og brukervennlig babycall med vibrasjonsvarsling og justerbar lydfølsomhet. Lar deg spesialdesigne forsiden av enhetene med egne bilder. Både baby- og foreldreenhet har oppladbart batteri som lades opp på ca. 4 t via micro-USB. Den skal ha opptil 109 t batterilevetid i standby. Maks rekkevidde er oppgitt til 800 m av produsenten, men Forbrugerrådet Tænk målte den til 75 m innendørs og utendørs i gjennomsnitt, samt at den tåler 6 etasjer mellom baby- og foreldreenhet. Den varsler med lyd og lys når den kommer utenfor rekkevidde. Strålingen skal være svært lav, ifølge produsenten. Går på frekvens 863-870 MHz og har automatisk kanalskifte.

Les saken

#babycall #padwico

BT Digital Baby Monitor 300

Digital: BT Digital Baby Monitor 300 er en brukervennlig babycall som bruker DECT-teknologi. Den får skryt for godt signal, lydkvalitet og batteriliv – de to oppladbare AA-batteriene på foreldreenheten holdt i over 15 timer ifølge Which?. Babyenheten må plugges i stikkontakt. Rekkevidden ble målt til rundt 95 m innendørs og ca. 40 m utendørs av Which?, selv om produsenten hevde den skal være på opptil 300 m ved fri sikt. Babycallen har justerbart nattlampe og kan spille av vuggesanger.

Les saken

#babycall #bt