Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #padwico

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Barn2017

Sjekk hvilken babycall du bør kjøpe

Vi har samlet forbrukertester av babycaller fra norske og utenlandske anmeldere, og det er store variasjoner i resultatlisten. En kjøpeguide hjelper deg på vei til å finne babycallen som passer aller best for deg og din familie.

Les saken

#babycall #philips #nova #neonate #d-link #motorola #topcom #bt #padwico #luvion
Barn2015

Hvilken babycall er best i test?

En babycall kan være svært praktisk og til god hjelp for småbarnsforeldre, men det er mange ulike modeller å velge mellom. I denne testen viser vi resultatene fra babycalltester fra 2015.

Les saken

#babycall #philips #nova #padwico #neonate #d-link #motorola #topcom #bt

Padwico 903

Analog: Padwico 903 er en analog og liten babycall som har enkelt oppsett. Den har vibrasjonsvarsling, justerbar følsomhet og varsler med lyd og lys når den kommer utenfor rekkevidde. Får trekk for lav lydkvalitet og mangel på display. Den har 4 kanaler og 8 selvvalgte koder. Har oppladbare batterier for både baby- og foreldreenhet. I en falltest utført av Råd & Rön gikk smådeler i stykker. Bruker 860 MHz-frekvensbåndet.

Les saken

#babycall #padwico

Padwico 835

Digital: Padwico 835 trekkes noe for dårlig lyd, og den har ikke display, men den er brukervennlig. Har automatisk kanalvalg, nattlampe, justerbar lydfølsomhet og vibrasjonsvarsling. Den lyser og lager lyd når den kommer utenfor rekkevidde. Både baby- og foreldreenhet har ladestasjon og oppladbart batteri som skal holde i 85 t i standbymodus. Rekkevidden skal være på opptil 600 m ved fri sikt. 863-870 MHz-frekvens.

Les saken

#babycall #padwico

Padwico 830

Analog: Padwico 830 får trekk for at den mangler display og for lav brukervennlighet. Den har justerbar følsomhet, men lydfølsomheten er likevel ikke god nok. Den trekkes også for dårlig byggekvalitet, som viste seg ved at smådeler falt av under en falltest utført av Råd & Rön i 2012. Den bruker oppladbare AAA-batterier på både baby- og foreldreenhet, og den scorer godt på batteritid. Rekkevidden er på opptil 800 m ved fri sikt. Den har nattlampe, vibrasjonsvarsling og varsler med lys og lyd når den er utenfor rekkevidde. Babycallen har 2 kanaler og 4 selvvalgte koder. Fungerer i 864-865 MHz-området.

Les saken

#babycall #padwico

CAPiDi by Padwico

Digital: CAPiDi by Padwico er en enkel og brukervennlig babycall med vibrasjonsvarsling og justerbar lydfølsomhet. Lar deg spesialdesigne forsiden av enhetene med egne bilder. Både baby- og foreldreenhet har oppladbart batteri som lades opp på ca. 4 t via micro-USB. Den skal ha opptil 109 t batterilevetid i standby. Maks rekkevidde er oppgitt til 800 m av produsenten, men Forbrugerrådet Tænk målte den til 75 m innendørs og utendørs i gjennomsnitt, samt at den tåler 6 etasjer mellom baby- og foreldreenhet. Den varsler med lyd og lys når den kommer utenfor rekkevidde. Strålingen skal være svært lav, ifølge produsenten. Går på frekvens 863-870 MHz og har automatisk kanalskifte.

Les saken

#babycall #padwico