Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #harman-kardon

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Disse smarthøyttalerne kniver om å være skarpest i skuffen

En god smarthøyttaler skal ikke bare gjøre som du sier – den skal også låte bra. Her er årets beste smarthøyttalere.

Les saken

#smarthøyttaler #kygo #libratone #harman-kardon #marshall #apple #sonos #hama #google #amazon #jbl #ultimate-ears #audio-pro #lg #bose #polk-audio

Harman Kardon Citation One

Harmon Kardon Citation One bruker Google Home-systemet, og du setter enkelt opp høyttaleren i Google Home-appen på telefonen. Citation One minner på mange måter om Sonos One mener anmelderen fra Tek, med tanke på både navn og design. Førstnevnte er noe større. Touchpanelet på toppen har enkle kontrollfunksjoner. Den har en USBC-inngang for service, men ingen minijack-port. Høyttaleren kan kobles til for eksempel Spotify for å spille musikk, men av og til får man ikke helt det resultatet man er ute etter når man ber den spille en sang eller artist ifølge Tek. Et annet minus anmelderen opplevde var at man flere ganger måtte gjenta kommanden «Hei Google» før den responderte. Citation One låter godt med tanke på størrelsen, med mye bass som fyller rommet. Et minus er at man ikke man justere lyden, slik man kan med blant annet Sonos.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Google Home
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth
Tilkobling: USB-C

Les saken

#smarthøyttaler #harman-kardon

Harman Kardon Citation 100

Harman Kardon Citation 100 får skryt av Lyd & Bilde får sitt pene design. Høyttaleren bruker Google Home-systemet, hvilket betyr at den skjønner norsk, riktignok med litt vanskeligheter av og til. Lyden er god, til dels også veldig god. Musikk får god tyngde og bass, samtidig som vokalene får krispe overtoner. Også snakkende stemmer kommer klart og tydelig fram. Det som trekker ned er at man ikke kan spille spesielt høyt før lyden blir flat og tam. Brukervennligheten er god.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Google Home
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth
Tilkobling: Ingen

Les saken

#smarthøyttaler #harman-kardon