Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bose

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

24 treff

Sony lager fremdeles de beste trådløse hodetelefonene

Det er ingen endringer på tronen i årets samletest av trådløse hodetelefoner, men to ganske ukjente utfordrere biter godt fra seg.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen #bose #marshall #sony #jabra #bang #jbl #sennheiser #shure #kygo #beyerdynamic #beats

Disse smarthøyttalerne kniver om å være skarpest i skuffen

En god smarthøyttaler skal ikke bare gjøre som du sier – den skal også låte bra. Her er årets beste smarthøyttalere.

Les saken

#smarthøyttaler #kygo #libratone #harman-kardon #marshall #apple #sonos #hama #google #amazon #jbl #ultimate-ears #audio-pro #lg #bose #polk-audio

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Bose Soundtrue In-Ear

Bose Soundtrue In-Ear er en ørepropp som ikke går inn i øregangen, men som likevel sitter godt på. Ulempen med denne typen design er at lyden lekker både ut og inn. Sett bort fra det så scorer de bra på selve lydkvaliteten, til tross for at disse proppene kan være litt basstunge for noen lyttere.

Les saken

#ørepropper #bose

Bose SoundSport Wireless

Bose SoundSport Wireless får ros for god komfort, og de egner seg svært godt til trening, og lyden scorer poeng for fin bass og stort lydbilde. Batteritiden er på 6 timer, og kunne vært bedre med tanke på hva konkurrentene tilbyr. Prisen er stiv, men anmelderne mener at man får mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #bose

Bose SoundSport

Bose SoundSport er treningsørepropper som får høy poengscore hos anmelderne. Til tross for at de er ørepropper regnes lyden for særdeles god, med dyp bass og åpent lydbilde. Øreproppene er meget komfortable å ha på og de sitter godt i ørene, selv gjennom en svett treningsøkt. De er svært brukervennlige og de er laget både for iPhone og Android og kommer i tre farger.

Les saken

#ørepropper #bose

Bose SoundLink Around-Ear Wireless II

Dette er klassiske Bose-hodetelefoner – på godt og vondt. Lyden er bra, men ikke bedre enn hva en burde forvente av et hodetelefonsett til denne prisen. Dessuten trekker flere av anmelderne frem at hodetelefonene er svært komfortable.

Type: Around-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 16 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bose

Bose SoundLink Mini II

Bose SoundLink Mini II får skryt for lyden, til tross for liten størrelse. Prisen er noe høy, men flere av anmelderne mener denne høyttaleren er verdt å betale litt ekstra for. Dersom man virkelig skrur opp volumet kan lyden svikte litt, særlig i bassen. Høyttaleren får skryt for pent design, og den har med en praktisk ladedokk, men selve batteritiden anses ikke for særlig god sammenlignet med andre høyttalere på markedet.

Les saken

#høyttalere #bose

Bose SoundLink Micro

Bose SoundLink Micro er en høyttaler som tydelig er designet til bruk utendørs, da den har et vannfast ytre lag, og en stropp til å bære den. Lydmessig blir det litt tynt med lite bass. Batteriet varer i over seks timer. Den kobles til avspiller enkelt via Bluetooth.

Les saken

#høyttalere #bose

Bose SoundTouch 10

Bose SoundTouch 10 er en trådløs høyttaler som kan kobles mot et multiromsanlegg. Designet er enkelt og kanskje litt kjedelig, men den er liten og lett å plassere i en hylle. Høyttaleren kan styres gjennom en brukervennlig app, eller fjernkontrollen som følger med. Ettersom man kan koble seg til via Wi-Fi, kan man også koble den til andre enheter som mobil eller nettbrett. Lyden er god, men bassen mangler dybde selv om mellomtonene og diskanten er bra. Flere anmeldere mener at andre modeller gir mer for pengene.

Les saken

#høyttalere #bose

Bose Solo 5

Bose Solo 5 er en lydplanke med innebygd subwoofer, og den får skryt for enkelt og stilrent design. Lyden holder dessverre ikke mål, og anmelderne er skuffet over dynamikken, bassen og lydbildet. Brukervennligheten er det også delte meninger om. Det følger med en universal-fjernkontroll, og den kompakte størrelsen gjør at den er lett å plassere.

Les saken

#lydplanke #bose

Bose Quietcomfort 35 II

Den nyeste utgaven av det anerkjente flaggskipet fra Bose leverer som forventet imponerende støydemping, selv om de nå har begynt å tape terreng. Sammenlignet med forløperen Quietcomfort 35 er det i praksis lite som har endret seg, men det store trekkplasteret er integrasjonen av Google Assistant. I tillegg til stemmeaktivering via hodetelefonene inkluderer denne integrasjonen en dedikert knapp til aktivering. En praktisk funksjon med denne funksjonaliteten er at du kan få lest varslene dine uten å måtte ta opp telefonen.

Bose har fortsatt ikke fått inn noen form for automatisk pause i musikken om man tar dem av seg, og det er heller ikke noen måte å “åpne” for omgivelsene. Det de har fått på plass i tillegg til “assistent-knapp” er manuell kontroll av støydempingen. Den kan skrus av, settes på medium eller maks.

Til tross for at flere blir litt skuffet av manglende revolusjonerende nyheter erkjenner de fleste at støydempingen gjør at hodetelefonene fortsatt er blant de beste i klassen. Techradar kommenterer blant annet på hvordan støykanselleringen fjerner “alt”.

Til tross for at støydempingen og komforten til hodetelefonene får skryt er det ikke alt modellen for like mye skryt for. Lydkvaliteten uten støydemping aktivert er rett og slett elendig ifølge Wired. PCmag på si side kommenterer at modellen er de beste hodetelefonene du får tak i.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1, NFC
Kodek: AAC, SBC
Vekt: 235 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bose

Bose QuietComfort 35

Den trådløse versjonen av markedslederen Bose QuietComfort 35 får jevnt over strålende anmeldelser. Er du mye på farten er dette et behagelig hodesett som dessuten leverer lyd helt i verdenstoppen.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Ja
Batteritid: 20 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bose

Bose QuietComfort 25

Over-ear og aktiv støyreduksjon: Bose QuietComfort 25 har flott lyd og meget effektiv støydemping. De er veier lite og er gode å ha på seg. Batteriene er utbyttbare, ikke oppladbare, men hodetelefonene kan også brukes uten batteri. Kan kjøpes med ledning som har kontrollknapper tilpasset enten Apple- eller Android-enheter. Noen mener isolasjonsevnen burde vært bedre.

Les saken

#hodetelefoner #bose

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Når det kommer til støydemping er Bose 700 helt på høyde med Sony ifølge de fleste testerne. Bose kommer imidlertid til kort på batteritid – med 20 timer batteritid er det et godt stykke opp til både Jabra og Sonys toppmodeller. DinSide trekker frem at Bose 700 utmerker seg spesielt positivt som handsfree-sett, også i utendørs og i store folkemengder. Mange av testerne trekker frem høy pris i forhold til funksjonalitet som et minus med dette produktet.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodek: SBC, AAC
Vekt: 250 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bose

Bose Home Speaker 500

Bose Home Speaker 500 har berøringsfølsomme knapper på toppen, slik at du kan justere volum og play/pause manuelt. Seks andre knapper lar deg velge din favorittstrømmetjeneste eller radiostasjon. Høyttaleren har hele åtte mikrofoner som gjør at stemmeassistenten hører deg også på litt avstand. Du kan strømme musikk via Bose Music-appen, eller Bluetooth og Wi-Fi. Lyden får god score av Tech Hive, som beskriver at musikken lever og puster når den spilles fra denne høyttaleren. Testerne opplevde noen bugs da høyttaleren av og til mistet tilkoblingen, men dette er små feil når man ser det helhetlige bildet.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Amazon Alexa, Google Home
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth
Tilkobling: 3,5 mm AUX

Les saken

#smarthøyttaler #bose

Bose Home Speaker 300

Bose Home Speaker 300 er ikke overraskende lik 500 i design, men er litt mindre. Du kontrollerer høyttaleren via stemmeassistenten eller Bose Music-app, som Cnet mener er enkel i bruk. Speaker 300 hører godt etter, selv når musikken spiller høyt. Og den kan spille veldig høyt, høyere enn for eksempel Apple HomePod mener Cnet, men konkurrenten låter hakket bedre. Du kan imidlertid EQ-justere lyden, men Cnet lyktes ikke helt med dette. Tech Hive er derimot mer fornøyd med lyden, og beskriver den som jevn og komfortabel. De trekker for at man ikke kan koble to av disse høyttalerne i stereo. Cnet mener Sonos One både er bedre og koster mindre.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Amazon Alexa, Google Home
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth, Airplay 2, Spotify Connect
Tilkobling: 3,5 mm AUX

Les saken

#smarthøyttaler #bose