Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #libratone

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

Disse smarthøyttalerne kniver om å være skarpest i skuffen

En god smarthøyttaler skal ikke bare gjøre som du sier – den skal også låte bra. Her er årets beste smarthøyttalere.

Les saken

#smarthøyttaler #kygo #libratone #harman-kardon #marshall #apple #sonos #hama #google #amazon #jbl #ultimate-ears #audio-pro #lg #bose #polk-audio

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Libratone Zipp Mini 2

Libratone Zipp Mini 2 ser ut som en termos bemerker Lyd & Bilde. De gir den god score for 12 timers batteritid, og berømmer også Amazons stemmeassistent Alexa. Høyttaleren kommer i uskiftbart trekk som er festet med glidelås. Lyden fungerer fint når man skal høre stemmeassistenten eller nyhetene, men kommer til kort når man spiller musikk og gjerne vil ha litt høyt volum.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Amazon Alexa
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2, Spotify Connect
Tilkobling: 3,5 mm AUX, USB

Les saken

#smarthøyttaler #libratone

Libratone Zipp

Libratone Zipp er en sylinderformet høyttaler med innebygget nettradio og Spotify Connect. Man kobler til med Bluetooth, og om man ønsker det kan den fungere som multiroms-anlegg. Med sine 1,5 kilo er den muligens i tyngste laget for å fungere som reisehøyttaler, men den er lett å plassere ulike steder i en bolig. I anmeldelsene får den skryt for lydkvaliteten som også er god ved høyt volum, og lyden kommer med rundtstråling på 360 grader. Batteritiden er god, men prisen er høy.

Les saken

#høyttalere #libratone

Libratone Track Air+

Libratone Track Air+ er utstyrt med aktiv støydemping, er sikret mot vann og støv og leverer tupper i fem ulike størrelser.

Lyd & Bilde lar seg imponere av den trinnvise støydempingen som automatisk tilpasser dempingen til støynivået eller lar deg velge det av de 30 nivåene som egner seg best. Lyd & Bilde mener at Libratone Track Air+ er imponerende, særlig med tanke på pris. Pocket-Lint berømmer lydkvaliteten, den smarte støydempingen, den gode komforten og at de tåler treningsbruk. Trusted Reviews skryter også av den smarte støydempingen og at de er spesielt komfortable i øret. De mener imidlertid at man finner bedre modeller om det er lydkvalitet som er det viktigste.

TechRadar er ikke like begeistret for lydkvaliteten og beskriver lydbildet som litt hardt og krast. De mener til gjngjeld at proppene sitter komfortabelt i øret og at støydempingen er effektiv i bruk. Tek kommenterer også på at samtalekvaliteten er god, men lar seg ikke imponere at lyden som de mener har for lys diskant som gjør dem slitsomme å høre på i lengden.

Produktspesifikasjoner
Batteritid: 6 timer
Ekstra batteritid via etuiet: 18 timer
Aktiv støydemping: Ja
Vanntett: IPX4
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodeker: AAC, SBC, aptX
Vekt: 11,2 gram

Les saken

#trådløse-ørepropper #libratone

Libratone Too

Libratone Too er en liten høyttaler med mye lyd om man ser den i forhold til størrelsen. Den spiller best på moderat volum, og bassen kan være i svakeste laget for visse sjangre. Designet minner om en halvlitersboks, og den har en snor som gjør at man lett kan henge den fra seg når man tar den med ut. I tillegg tåler den noe vann, og overflaten har et solid plastikktrekk. Ved hjelp av en app kan man styre høyttaleren, og her er det også mulighet for å koble sammen flere Libratone-enheter.

Les saken

#høyttalere #libratone

Libratone ONE Click

Libratone ONE Click er en kraftfull høyttaler som har bra lyd, tåler en regnskur og får skryt for batteritiden. Bassen er solid, og volumet er høyt. Den er lett å ta med seg rundt, og flere anmeldere mener den gir god valuta for pengene. Stoffoverflaten er noe upraktisk og lyden når ikke helt opp sammenlignet med andre høyttalere på markedet, og det er hovedgrunnene til at den fikk trekk i poengscorene i testene.

Les saken

#høyttalere #libratone

Libratone Diva

Libratone Diva er en lydplanke trukket i italiensk ullstoff. Den får skryt for flott lyd, pent design og brukervennlighet. Volumet kunne ha vært høyere, og den får trekk for ikke å ha subwoofer-utgang. Lydplanken støtter både NFC, AirPlay, SpotifyConnect og Bluetooth. Trekk i poeng for den også fordi den kommer uten fjernkontroll og for høy pris.

Les saken

#lydplanke #libratone