Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #marshall

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

12 treff

Disse smarthøyttalerne kniver om å være skarpest i skuffen

En god smarthøyttaler skal ikke bare gjøre som du sier – den skal også låte bra. Her er årets beste smarthøyttalere.

Les saken

#smarthøyttaler #kygo #libratone #harman-kardon #marshall #apple #sonos #hama #google #amazon #jbl #ultimate-ears #audio-pro #lg #bose #polk-audio

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Marshall Stanmore II Voice

Marshall Stanmore II Voice får skryt av Lyd & Bilde for sin utrolige lyd, som rett og slett gruser konkurrentene. Lyden er balansert og kraftig, selv om den mangler litt bass og ikke får fram undertoner i høyest grad. Likevel er dette den eneste smarthøyttaleren Lyd & Bilde har testet som kan måle seg med stereoanlegget. PCmag er langt på vei enig, og beskriver at lydbildet har dyp bass og fine høye toner. Designet er ikke for alle, da den ser ut som en gitarforsterker fra samme merke. Høyttaleren kommer med både Google Home-systemet og Amazons Alexa, av Lyd & Bilde testet med Google som snakker norsk.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Google Home
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast
Tilkobling: 3,5mm AUX, RCA

Les saken

#smarthøyttaler #marshall

Marshall Monitor Bluetooth

Marshall får særlig skryt for lydkvaliteten til prisen, selv om den ikke er egnet for lydpurister som er ute etter nøytral lyd. Byggekvaliteten er solid og gir kvalitetsfølelse. At øreklokkene kanskje er i minste laget for enkelte og spørsmål rundt komforten i lengden trekker imidlertid noe ned.

Til tross for at det ikke er aktiv støykansellering er den passive lydisoleringen god. At man kan bruke kabelen i passiv modus om man skulle gå tom for strøm er praktisk, selv om lang batteritid vil undergrave behovet for dette. Den intuitive betjeningen og mulighet for å dele musikk via kabel til andre hodetelefoner trekker også opp.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: aptX
Vekt: 250 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #marshall

Marshall Mode

Marshall Mode er ørepropper fra den kjente høyttalerprodusenten Marshall, og derfor er forventningene til kvaliteten høye. I følge flere anmeldere skuffer lydkvaliteten, og bassen er for tung. Likevel mener flere at prislappen er rimelig i forhold til det man får. Kontrollen kan ikke justere volumet, og anmelderne skulle ønske at det fulgte med oppbevaringsetui.

Les saken

#ørepropper #marshall

Marshall Mid ANC

Disse støydempende hodetelefonene fra Marshall gjør en god figur og imponerer blant annet PCmag som hevder at du ikke finner bedre trådløse hodetelefoner med støydemping til den prisen.

Hodetelefonene leverer god lyd selv om lydbildet ikke er for purister. Betjeningen imponerer da den er blant de enklere løsningene med en fysisk “joystick” som er lettere å mestre. At de kan brukes med kabel med tomt batteri er også praktisk, selv om 30 timers batteritid burde holde til det meste. Kabelinngangen kan også brukes til å dele musikk til andre hodetelefoner.

De fleste kommentere på at de er behagelige å bruke, selv om de klemmer noe på ørene. Techradar på sin side kaller de dermed ukomfortable å bruke. Det er solid byggekvalitet og selv om Lyd & Bilde savner den dominerende “rockelyden” andre Marshall-modeller kan skilte med, kommenterer Digital Trends på at de er gode på rock.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth
Kodek: aptX
Vekt: 208 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #marshall

Marshall Major III Bluetooth

Som forgjengeren er disse hodetelefonene fra Marshall sammenleggbare, behagelige å ha på, utstyrt med lang batterilevetid og intuitiv betjening. Lydkvaliteten er god, men splitter testerne ettersom lydbildet ikke er nøytralt, men bedre egnet for gitarmusikk og basstung musikk. Vil man høre på et bredt spekter av sjangre kommenterer Trusted Reviews at man finner bedre lyd med andre modeller, men Pocket Lint kommenterer at det er det beste man finner til prisen.

Kabel kan brukes når de har gått tom for strøm og man kan dele musikk via samme kabel til andre hodetelefoner og de får skryt for å være mer robuste enn forløperen.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: aptX
Vekt: 178 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #marshall

Marshall Major II Bluetooth

Med fyldig og detaljert lyd gjør lar flere av testerne seg imponere over Marshall Major II Bluetooth. Legg til lang batterilevetid, at de er sammenleggbare og en god pris og du skjønner fort hvorfor.

Alt er imidlertid ikke perfekt med modellen da de er vel basstunge i lydbildet og dårlig egnet for lydpurister. Tek kommenterer blant annet på fraværet av AAC-støtte som gjør at de fungerer dårlig på iPhone og det at de klemmer vel hardt på ørene. Techradar kritiserer også hodetelefonene for lite tillitsvekkende byggekvalitet i plast. Det er verdt å merke seg at synet på komforten er delt og flere nevner komforten som et pluss.

Betjeningen er som på alle Marshall-modellene i testen intuitiv og brukervennlig. Den medfølgende kabelen kan brukes om du går tom for strøm og man kan dele musikk via samme kabel til andre hodetelefoner.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: aptX
Vekt: 200 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #marshall

Marshall Kilburn

Marshall Kilburn er en trådløs høyttaler som får skryt for meget god byggekvalitet og for detaljert design. Høyttaleren har også bra batteritid. Lyden er bra, men passer bedre for noen musikksjangre, til tross for at bassen kan reguleres. Prisen trekker også litt ned på poengsummen.

Les saken

#høyttalere #marshall